امروز خیلی خوب بازی کردیم
هم مجیدی سرحال بود هم بیک زاده .....
گل آرش هم خیلی قشنگ بود
تبریک میگم این پیروزی شیرین رو به همه ی بچه های استقلالی![]()
امروز خیلی خوب بازی کردیم
هم مجیدی سرحال بود هم بیک زاده .....
گل آرش هم خیلی قشنگ بود
تبریک میگم این پیروزی شیرین رو به همه ی بچه های استقلالی![]()
تبریک می گم برد دلپسب رو به همه .
در دو سه کلمه خیلی خوب بودیم . چشمام امروز و امشب درد گرفته . پست فنی باشه برای فردا .
مجموع تیم خوب بود ولی فکر کنم بیگ زاده اینو از من طلب داره: امشب خسرو و فرهاد و بیگ زاده عالی بودند .
به نظر شما چرا استقلال مافیایی تو آسیا هم صدر نشینه؟!!
این هم جدول.. اونایی که تهمت میزنن خوب نیگا کنن به جدول
احتمالا استقلال و امیر همه بازیکنا و داورای آسیا رو خریدن
که تو آسیا هم 3 تا 3 تا میزنن و تو گروه مرگ صدر جدولن!!..![]()
تبریک
بر خلاف بعضی فوتبال دوستان!!که آرزوی باخت تیم رقیب ایرانی رو مقابل یک تیم خارجی دارن هر تیمی از ایران که یک تیم مخصوصا عربی رو شکست میده بسی ما لذت میبریم!بازی رو کامل ندیدم اما برد و صعود قاطعی بود برای استقلال و حداقل میشه امیدی داشت اگه این تیم وارد حاشیه های انتخاب سرمربی و مدیرعامل و ... نشه دوباره یک تیم از ایران بتونه تو مراحل بالاتر جام باشگاه های آسیا حضور داشته باشه ...
این برد دلچسب رو به همه تبریک میگم.
توی بازی رفت هم اگه دقت می کردیم می تونستیم نتیجه ای مشابه این بدست بیاریم!
کلا استقلال نسبت به الریان خیلی بهتر بود و بازیکنای میلیون دلاری اونا هم نتونستن جلوی استقلال رو بگیرن
همون طور که دوستان گفتن دیشب یه سری بازیکنا مثل فرهاد ، بیگ زاده و خسرو واقعا عالی بودن.
از فرهاد و خسرو که همیشه انتظار میره که در این سطح باشن ولی بیگ زاده مدت ها بود همچین بازیی نکرده بود
+
با توجه به اینکه الهلال بازیشو برد دیگه صعودمون قطعی شد ولی امیدوارم بازی آخرمون با العین رو هم ببریم و با خیال راحتر توی دور یک هشتم نهایی بازی کنیم...
چه مصاحبه ای کرده امیر خان سره چمن استادیوم...
قلعهنویی: با خراب کردن چمن ورزشگاه، میخواهیم همه ایران را یکدست کنیم/ دمت گرم امیرخان از هیچی و هیچکس نمیترسی...
در اخر ما استقلال مافیایی هستیم و همیشه تو صدریمحتی تو اسیا هم قادر به خرید تیما و بازیکنای حریفیم .. یه همیچین تیمه گردن کلفتی هستیم...
اینم اضافه کردم جالبه..
****خبر فوری****
مافیای استقلال در آسیا کشف شد!!!
تاباتا(الریان) : قلعه نویی به من گفت که فصل بعد تو را به استقلال می آورم،تو کم کاری کن!
نیلمار(الریان):من مصدوم نبودم،قلعه نویی به من گفت اگر خودت را مصدوم نشان بدهی 20 میلیون تومان پاداش میگیری!
یاسر قحطانی(الهلال):شخصی با شماره ناشناس به من زنگ زد و گفت در صورت کم کاری در بازی با استقلال،فصل بعد در لیگ برتر بازی میکنی!!
آساموا جیان(العین):شب قبل از بازی با استقلال امیر به من زنگ زد و گفت بیا بیرون از هتل حرف بزنیم.من به بیرون از هتل رفتم و او به من یک تراول 50 هزار تومانی داد و گفت:تو در بازی با استقلال مصدوم شو یا کم کاری کن یک تراول دیگر هم جایزه میگیری!
به هر حال خواستیم افشاگری کنیم بدونید همونجور که تو لیگ با مافیا قهرمان شدیم تو آسیا هم با مافیا قهرمان میشیم!
رییس مافیا کیه....امیر قلعه نوییه!
Last edited by ESTEGHLAL 67; 24-04-2013 at 10:40.
آخیشششش چه حالی داد این برد !!
هاشم!! و دیگر هیچ .....
![]()
90tv.ir
فقط صفحه اولش رو نیگا کنین ! پرسپولیس تی وی . آی آر میزاشت اسمه سایت رو بهتر نبود ؟! نمیدونم استقلالی هنوز چرا پیامک میفرستن برای این برنامه ! درسته کم شده ولی به امید روزی که اصلا نفرستن حتی اگر نظرسنجی برای خود استقلال بود ! تمام پول برنامه رو دارن با این اس ام اس های ما در میارن بعدش برنامه ساختن برای یه باشگاه دیگه ، آقای خودجوش !
امیر قلعه نویی با استقلال برای اولین بار موفق شد به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)