کل کل مسی رونالدو
اینم لطفا جواب بدید
خودزنی میکنی؟کل کل مسی رونالدو![]()
با درخشش خوب لوپز تو بازی دیشب حالا ماجرای برگشت کاسیاس باز هم به تعویق افتاد...دیشب سایت گل اینترنشنال امتیاز خیلی خوب 4.5 رو بهش داده بود.
از یه طرف فقط خواهان این هستم که بهترین عملکرد درون دراوزه تیم رقم بخوره و از یه طرف هم نمیشه از کاپیتان دوست داشتنیمون دست برداشت...واقعا نمیشه تصمیم گرفت که کدوم واسه تیم در شرایط فعلی بهتره کاسیاس یا لوپز؟!
درسته که.... فکر کنم اون فصل که رونالدو به همه تیم ها گل زنی کرد لیگ 20 تیمی بود!
فکر کنم منظور عکس به گل به خودیه رونالدو باشه؟(البته یادم نیست توی کدوم رقابت ها یا مقابل کدوم تیم بود)درسته که.... فکر کنم اون فصل که رونالدو به همه تیم ها گل زنی کرد لیگ 20 تیمی بود!
نه ولی شما چرا![]()
انصافا با حال بودالبته یه چیز فان هست ادم نباید ناراحت بشه چون هم جنبه مثبت داشت هم منفی
![]()
نکته فانش عطش رونالدو واسه گل زنیه !! اون مورد هم یه چیزیه که واسه اکثر بازیکنا پیش میاد ! همونطور که خیلی ها اتفاقی گل میزنن و کسی خورده نمیگیره .
محمد جان خرما و حلوایه مستنده رو هم خوردن شما میگی کی؟!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفداری - کریم بنزما مهاجم مسلمان رئال مادرید 3 میلیون یورو برای ساخت مسجدی در فرانسه پرداخت کرده است.
مهاجم رئال مادرید نیمی از هزینه احداث یک مسجد در لیون ، چیزی حدود 3 میلیون یورور را متقبل شد و آن را به مسئولین ساخت این مسجد اهدا کرد.
این در حالی است که در آمد سالیانه ی این بازیکن مسلمان 13 میلیون یورو می باشد و کمک او برای ساخت این مسجد مبلغ قابل توجهی به شمار می آید.
////////////////////////////////////////////////
داداش کوچیکشه عایا ؟!!!
///////////////////////////////
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفداری - در حالی که در روزهای گذشته حضور خوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی رئال مادرید در استنفوردبریج حاشیه ساز شده بود دقایقی پیش سایت رئال مادرید به طور رسمی قطع رابطه با مورینیو را اعلام کرد.
در بیانیه سایت رئال مادرید آمده است که: "باشگاه رئال مادرید امروز اول آوریل 2013 به اطلاع هواداران باشگاه می رساند به طور توافقی با خوزه مورینیو قطع همکاری کرده است و به طور موقت آیتور کارانکا سرمربی تیم خواهد بود. "
گفتنی است رئال در پی انعقاد قرارداد موقت با فابیو کاپلو تا پایان فصل است و از یورگن کلوپ و آرسن ونگر به عنوان گزینههای اصلی مربیگری تیم در فصل آینده یاد میشود.
خورخه مندس ایجنت مورینیو در واکنش به این خبر گفت: "متاسفانه شرایط همکاری با مادریدی ها از ماهها پیش دشوارتر شد. فلورنتینو پرز انتظار یک تعهد بلند مدت را از خوزه داشت و این در حالی بود که خوزه حاضر نبود چنین قولی بدهد. مشکلات این دو در هفتههای اخیر و مخصوصا پس از حضور وی در استنفوردبریج بیشتر شد و پس از یک بحث طولانی در دفتر کار پرز دو طرف به این نتیجه رسیدند که شرایط همکاری فراهم نیست. "
به نظر میرسد در روزهای آینده شاهد اخراج رافائل بنیتز و حضور مورینیو در چلسی خواهیم بود!
محتوای مخفی: ...
Last edited by M E S S I; 31-03-2013 at 23:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)