سلام.
شما شک نکن مشکل از برنامه های نصب شده و ران شده روی گوشی هست.با نرم افزار Auto Run Manager میتونید گوشیو برنامه هاش رو کنترل کنید.![]()
سلام.
شما شک نکن مشکل از برنامه های نصب شده و ران شده روی گوشی هست.با نرم افزار Auto Run Manager میتونید گوشیو برنامه هاش رو کنترل کنید.![]()
من این برنامه رو نصب کردم ولی برای مد advance باید گوشی روت باشه . ولی مد بیسیک لیست تمام برنامه ها رو آورد و بعضی ها مثل بازار ، s voice ، Factory test و ... را running نوشته بود که همشون رو disable کردم .
درست انجام دادم ؟ کلا تاثیری داره روی نگه داری شارژ ؟
سلام خدمت همه دوستان کسی سایتی سراغ نداره این اپدیت های ازمایشی اندروید 4.2.2 برای اس 3 با لینک مستقیم گذاشته باشه یکی از دوستان لطف کرده بود لینک مستقیمش برای دانلود گذاشته بود تو همین تاپیک که متاسفانه مثل اینکه expireشده
دادا یه سرچ گوگل بزنی راحت پیدا میشه . بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم هست که توی تاپیک مستقیم سازی میتونی بدی برات مستقیمش کنن :
Last edited by مصطفی; 14-07-2013 at 17:09.
سلام دوستان
یه دو روزی هست وقتی باطری گوشی فول شارژ میشه ، هشداری نمیده ک نشون دهنده شارژ کامل باشه و فقط وقتی شارژر را به گوشی وصل میکنم هشداری میده...
تنظیمات صدا هم تغییری ندادم ولی نمیدونم مشکل از کجاست.
نسخه رام : 4.1.2 رسمی
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 14-07-2013 at 23:22.
میشه یکی بگه طریقه ریست فکتوری این گوشی چیه ؟ مثل گلکسی اس 1 کد داره یا روش دیگه ایی ؟
باید برین به ریکاوری و بعد wide factory reset کنید ...
سلام دوستان
یک هفته است که اینترنت رو زیر و رو کردم تا بتونم گوشیمو روت کنم ولی هیچکدوم از روش ها جواب نمیده.
امیدوارم با کمک شما بتونم روتش کنم
مشخصات:
Model: Samsung Galaxy S III
Model Number: GT-I9300
Android version: 4.1.2
Baseband Version: I9300XXELLA
Kernel Version:
3.0.31 -836582
se.infra@SEP -97 #1
SMP PREEMPT Tue Jan 15 1421 KST
2013
Build Number:
JZO54K.I9300XXEMA2
سلام.
یکی از 2 تا کرنل صفحه زیر رو دانلود کن (با توجه به اینکه میخوای از چه طریقی روت کنی.) و گوشیترو روت کن.
اگه میخوای از طریق اودین روت کنی پسوند Tar و اگه میخوای از ریکاوری روت کنی پسوند Zip رو بگیر و گوشی رو روت کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)