پسورد : kiskey.mihanblog.com
پسورد : kiskey.mihanblog.com
لینک هیپفایل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز دمت گرم خیلی آقایی.
دوستان به نظرتون پیشنهاد میکنید این اسکین ها رو نصب کنیم؟اختلال یا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
راستی این لینکها چه فرقی با هم میکنه؟اولی حجم فایلش 26 مگ هست ولی دومی 18 مگ.قضیه چیه؟
Last edited by hamidreza2010; 31-03-2013 at 01:44.
بچه ها کسی کلید معتبر یا سریال معتبر برای کسپر سکی اینترنت سکیورتی 2013 داره ؟ببخشید آدرس ایمیل اشتباه زدم این آدرس درسته :bloumer@ymail.com
سلام.
من KASPER INTERNET SECURITY 2013 دارم.
الان میخوام اپدیتش کنم به 15%که میرسه متوقف میشه.
عیب از چیست؟؟؟؟
جدیدترین کی رو از تاپیک زیر دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
با برنامه kasper updater آپدیت کن.بعد چون اولین بار میخوای آپدیت کنی خیلی طول میکشه حدود 400 مگ آپدیت هست تا حالا.
سلام
من ویندوز 8 دارم می خواهم ویندوزم را عوض کنم راهی هست که آپدیت های انتی ویروس را بردارم تا دفعه بعد نخواهد 500 مگ دانلود کنم؟
kaspersky internet security 2013
این نرم افزار هستش KasperskyUpdater اما من الان انتی ویروس اپدیت شده هستش نمیدونم با اجرای این نرم افزار شروع میکنه به 500 مگ دانلود یا اینکه نه اخرین اپدیتها را گرفته میریزه تو فولدر مربوطه ؟
Last edited by alaydyn; 01-04-2013 at 19:18.
دوست عزیز اگه با kasper updater آپدیت کرده باشی آپدیتها توی پوشه همین برنامه ذخیره میشه اما اگه با خود کسپر آپ کرده باشی راهی نداره
سلام
من kaspersky pure 2012 رو ریختم و activate هم کردم. فقط وقتی داره واسه اولین بار آپدیت می کنه انقد سرعت داونلود کردن فایل هاش پایینه (تو update report حجم فایل داونلود شده رو با زمانی که طول کشیده مقایسه می کنم انگار داره با dial up داونلود می کنه فایل ها رو!) می خواستم ببینم راهی هست که سرعت داونلود آپدیت بیشتر شه؟ چون اینجوری با وجود داشتن نت 512 این آپدیت کردنش یه هفته طول می کشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)