این تیک ها نخورده باشه:
![]()
این تیک ها نخورده باشه:
![]()
سلام .اگه مشکلی نیست حتما از اخرین ورژن نود32 استفاده کنید!{چون خیلی بهتر میشه راهنمایی تون کرد}
ولی همین طوریش انتی ویروستون رو آپدیت کنید و کل سیستمتون رو بزارید برایه اسکن!{برای اینکه یک بار من هم یک ویروس انداختم تویه سیستم و انتی ویروس اینطوری شد}
الان من تویه فروم eset سوال کردم ببینم چی میگن!؟{اگه جواب بدن که حتما اینطوریه پست رو ویرایش میکنم}
ممنون دوست عزیز /
آیا آپدیت نسخه جدید راحته ؟ آپدیت آفلاین رو میگم .
چون من ورژن 4 رو که دارم از طریق لایسنسی که دارم آپدیت آفلاین میگیرم .
نود آپدیت هاش به صورت انلاین بسیار کم تره و شما مجبور نیستید که آپدیت افلاین بگیرید در روز خیلی بشه100 الی 300 کیلوباته پس یعنی با دایل اپ هم میشه آپدیت هاشو گرفت!{اپدیت اول حجم بالاست{برای دایل اپ}}
ولی اگه خواستید آفلاین آپدیت کنید تویه پست دوم تایپیک آموزش اش هستش !
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل شما!{خیلی انجمن مشتی بود}
Last edited by ali.reihani; 03-09-2013 at 15:35.
سلام
دوستان سوال خیلی مهم توی نود ورژن
5.2
نحوه اپدیت چه طوریه ؟
بعد این که می گن نود رو برای اولین بار نصب می کنیم این درسته که تا 30 روز اوکیه و نیازی به اپدیت نداره ؟
این طوری باشه که ویروس های جدید بیاد چه طوری باید اپدیت بشه ؟
یه سوال دیگه
چرا همیشه باید یوسر و پسورد هایی رو بزنیم که فقط برای دو 3 روز باشه نمیشه یکی مثلا 2 هفته ای پیدا کرد ؟
نه کی گفته!
یوزرنیم و پسورد ها 30 روزه الی... هستش !
نه اون 30 روز تا پایان انقضا شدن سریال هستش!سلام
دوستان سوال خیلی مهم توی نود ورژن
5.2
نحوه اپدیت چه طوریه ؟
بعد این که می گن نود رو برای اولین بار نصب می کنیم این درسته که تا 30 روز اوکیه و نیازی به اپدیت نداره ؟
این طوری باشه که ویروس های جدید بیاد چه طوری باید اپدیت بشه ؟
از نود6.0.316.0 استفاده کنید!
نحوه آپدیت که مثل آب خوردن هستش!
Last edited by ali.reihani; 04-09-2013 at 16:47.
من دیگه با نود همین ورينش راحتم
مگه یوسر و پسورد ها 2 3 روزه نبوووود؟ کی گفته سی روزه ؟
از کی تا الان ؟
بعد من این جریان 30 روزو متوجه نشدم ؟ تا 30 روز بعد از اولین نصب درست کار می کنه ؟
یعنی نیازی به اپدیت نیست ؟
1_به نظرشما میشه یک محصول امینیتی لایسینس 2 یا 3 روزه داشته باشه حداقل15 روز هستش!{مگه این که مصرف شده باشند}
2_اون جریان هم یعنی بعد از 30 روز یوزرنیم شما باطل میشه و دیگه نمیشه از سرور های اصلی نود دانلود کرد!!!
3_حتما نیاز به آپدیت هستش!
Last edited by ali.reihani; 05-09-2013 at 01:30.
وقتی eset ویروس یابی رو انجام داد و خاستم ویروسها رو پاک کنم باید یکی یکی بهشون دستور delete رو بدم؟ نمیشه کاری کرد که یک دستور delete برای همه فایلها در نظر گرفت؟ اینجوری که خیلی اذیت میشیم....باید برای 3000 ویروس یکی یکی درخواست دلیت بدم....![]()
یعنی تو اون 30 روز خودکار از سرور داره اپدیت میشه ؟
و این که یوسر و پسورد ها رو از کجا میشه گیر اورد...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)