دوستان ممکن است نظر خودتون را بگید که بین نود 32 و کسپرسکی کدام یکی را انتخاب کنم ؟
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
دوستان ممکن است نظر خودتون را بگید که بین نود 32 و کسپرسکی کدام یکی را انتخاب کنم ؟
سلام
دوستان بالاخره قرار شد همون کسپر رو بگیرم
نود تو سایت های تست دیدم که انگار سال به سال داره ضعیف تر کار میکنه ( دوستان نظرشونو بگن )
محتوای مخفی: مخفی
سلام داش مصطفی گل
1.فایروال خوب میخوای من بهت کومودو رو بهت پیشنهاد می کنم ، هم رایگان هست و هم اگر به مشکل برخوردی سوییتی هست که بیشتر کاربران این انجمن از ان استفاده می کنند پس موقع گزارش مشکل زودتر به نتیجه خواهی رسید.
2- حاضرم پول هم براش خرج کنم ( تا 100 هزار تومن )
خوبه که برای امنیت حاضری پول خرج بکنی ولی این فایروال رایگان هست و اندازه اورجینال هاش برات کار میکنه.
فایروال اپدیت ندارد و هایت یک اسکن توسط کلود صورت می گیره که زیاد حجم نمیگیره در حده یه ورودی و خروجی کم...یا نهایت کار به شما بگوید که یک نسخه قرار هست بیاد و شما توسط برنامه ان رو اپگرید بکنید.3 - آپذیت های سنگینی نداشته باشه ( نود خوبه هر هفته حداکثر 5 مگ میگیره )
این سوییت در ایران نمایندگی ندارد ولی چون رایگان هست ، شما می توانید از طریق برنامه با پشتیبانی شرکت چت بکنید یا با کاربر این انجمن در میان بگذارید در تایپیک مخصوص برنامه.4 - نمایندگی رسمی تا حد امکان توی ایران داشته باشه ( البت نمایندگی ای که نمایندگی باشه نه دزدبازار ! )
بهت قول می دهم که بی رحم ترین برنامه ای که نمی گذارد چیزی از دستش در نرود همین هست...اگر دوستانی که به شما کسپر رو پیشنهاد داده اند وقتی شما از پرو*کسی فایر استفاده می کنید کسپر اجازه خروجی و وردی به برنامه ای که شما ان رو بلاک کرده اید رو میدهد.ولی این برنامه بخاطر تخصصی بودنش در فایروال هیچ مشکلی ندارد.فقط میخوام هرگونه دسترسی به اینترنت رو از توی ویندوزم زیرنظر داشته باشه و چیزی از زیر دستش در نره . همین
اگر هم اطمینان نداری ، یکم که باهاش تست بکنی و باهاش کار بکین بهش علاقمند می شوی ، چون یک شرکت امنیتی هست ، قابل اعتماد و اطمینان هست هم از نظر برنامه و هم پشتیبانی و هم شرکتی.محصولات comodo چجوره ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟
کسپرسکی هم سوییت خوبی هست و فایروال ان هم خوب هست ولی همون چیزی که گفتم موقع استفاده پروک*سی فایر شاید نتونه ان سخت گیری رو انجام بدهد ( من خودم کسپری سفت و سخت هستم ولی خب باید گفت دیگه )یا kaspersky ؟ فعلا بین این دوتا شک دارم .
بین این دو از نظر انتی ویروس کسپرسکی توپ هست و از نظر فایروال کومودو . روز یکه امدم تایپیک s3 بهت گفتم تو ایران نمایندگی هست ، خندیدی و گفتی ایران پشتیبانی نداره ، خب انتظار داری پشتیبانی خوبی باشه از سمت نمایندگان کسپرسکی ؟؟؟ خدا کند که باشد .نمایندگی داره که موقع مشکل بهش مراجعه بکنی ولی اگر رفع بکنه ..راسیاتش تا حالا با این نمایندگی های کسپر سرو کله نزدمبین این دو کدوم یکی بهتره ؟ کسپر نمایندگی رسمی رسمی داره ؟
فدات دادا / امیدوارم تونسته باشم کمک های شما و لطف تون رو جبران کرده باشم.![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 24-04-2013 at 14:43.
سلام
بله نسخه رایگانش هم برای شما خوب و کار شما رو راه میندازه.
فرق نسخه رایگان با پولی ها فقط نبود اپشن تروست کانکشن و گارانتی کردن سیستم شما تا 500دلار اگر رقم رو درست گفته باشم.
که نسخه رایگان من 3ماه بود داشتم و همه کاری باهاش می کردم ، الوده و مشکلی برام پیش نیومد.
از نظر من نود را برای انتی ویروس انتخاب بکن و کومودو هم برای فایروال سیستم.
و اگر موقع سوال کردن یا برنامه هایی که روی سیستمت هست با مشکل رو برو شده اند رو در تایپیک خوده برنامه بپر سکاربراش حتما کمکت می کنند.
این پست هم ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hidden-Hunter; 24-04-2013 at 14:48.
خب ببنید اگر بخواهیم همینطوری بگیم که کسپر از نود خیلی بهتر هست ولی شما باید بگید ، انتی ویروس رو برای چه کارهایی لازم داردی تا به شما پشنهاد بشه کدام یک رو انتخاب بکنید .
اگر کاربر نتونه خوب با سوییت کنار بیاد و همه انتظارات رو از سمت انتی ویروس بخواهد ، اگر قدرتمند ترین سوییت هم نصب بکند باز الوده می شود.
امنیت یک سیستم دو طرفه ست ، نصف نصف بین کاربر و انتی ویروس تقسیم شده
دوستان ما یه کامپیوتر خونگی قدیمی داریم که کار خاصی باهاش نمیشه بیشتر بازی و گاها چند تا سایت باهاش باز میشه و یه فلش توش انداخته میشه.میخوام روش webroot نصب کنم. این آنتیویروسای کلود چقدر ترافیک مصرف میکنن؟پا نشه هر فایلی رو submit کنه؟!!!هر دفه روشن بشه اتئماتیک به اینترنت وصله.
خوب بعد یک ماه و شخم زدن کل تایپکای آنتی ویروسا و فایروال ها و ..... و با توجه به موجودی رسیدم به
TrustPort Antivirus 2013 - لایسنس یک ساله
به هر کی میرسی میگه خیلی قویه و عالیه ولی چرا تو تستا اصلا اسمی ازش نیست؟؟؟
راستی یه جورایی پسرعموی اوستم میشه
این ایران ستاپ که خیلی تعریفشو میکنه.
نظرتون چیه؟![]()
Last edited by TimeWarp; 25-04-2013 at 14:20.
از انجین Avg و Bitdefender استفاده میکنه.من باهاش کارکردم.یکم سرعت دانلود رو کم میکنه.یه مقدار هم سنگینه ولی قدرت خوبی داره.ارزش داره تستش کنی.اگه باهاش مشکل نداشتی نگهش دار.
دوست عزیز شما از اینترنت سیکروبتی استفاده کردی ایشون گفتن TrustPort Antivirus 2013 که سرعت اینترنت رو اصلا کم نمیکنه
اینترنت سیکروبتی هم مقدار خیلی کمی رو اینترنت تاثیر داره و میشه یک سری از قابلیت هاش رو غیر فعال کرد تا سرعت رو کم نکنه
سلام دوستان
من یه نتبوک 10 اینچی ساده دارم و به سرعتش هم خیلی حساسم... دنبال یه برنامه ای میگردم که فقط رو فلش کار کنه... به بقیه امکانات آنتی ویروسا نیازی ندارم. + آپدیت شدن درست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)