من منتظر موندم دوستانی ک از اون مدل سنهایزر استفاده کردن کمکت کنن...اما تا اونا بیان اینو بگم که مطمئنا مدل سنهایزر کیفیت ساخت بهتری داره و ارزش هزینه ای که میکنی داره اما چیزی ک هست اینه که اصلا اشنایی با جنس صدای اون مدل ندارم....
من خودم دو مدل inear سنهایزر تست کردم هیچ کدوم به سلیقه ی من جور در نیومد..برای همین توصیه میکنم حتما تستش کنی...اگر خیلی جنس صدا برات مهم نیست (که بعیده احتمالا!) سنهایزر انتخاب بهتریه...
تو نت هم ری ویوی درست حسابی پیدا نکردم که بشه فهمید چه جوریه صداش...
من دیروز از نامداران امار مدل cx350 که به قیمت خیلی خوبی توی بازار پیدا میشه رو گرفتم گفت فیک هستن...دیگه راست و دروغش پای اونها....توی سایت سنهایزر هم من اثری از این دو مدلی ک شکا نام بردید پیدا نکردم...
به این که میگن با دلار ارزون وارد کردیم و جنس قدیم هست زیاد توجه نکنید که دروغه...کسی به فکر سود من و شما نیست...همون روز اولی ک دلار برای اولین بار گرون شد همهی فروشنده ها قیمتهارو کشیدن بالا گفتن خرید جدیده!! بعد بعد از گذشت چندین ماه و بالارفتن چندین برابر قیمتها یه فروشنده بیاد به قیمت خرید قدیم جنس بفروشه؟؟!! به نظر من که بعیده...
من از 2 تا فروشگاه که مدل cx350 رو داشتن خواستم ک تست کنمش هیچ کدوم اجازه ندادن...اما شما اگر تونستی تست کنیو راضی بودی بگیر یکی...طراحیش ک جالبه