کارخونه slx برای فروش داره؟
قیمت کارخون خیلی کمتر از اینی گفتی باید باشه
(البته این قیمت بازار که گفتی دیگه)
کارخونه slx برای فروش داره؟
قیمت کارخون خیلی کمتر از اینی گفتی باید باشه
(البته این قیمت بازار که گفتی دیگه)
بله دوست من قیمت بازار رو گفتم
اگر قیمت کارخانه رو بگم ذکر میکنم.
فعلا فقط 405 GLX داره اونم با موتور XU7 هست.
SLX ندارن.
چرا ندارن مشکلی دارن کارخونه مشکلی داره مگه؟
glx چنده؟
دوگانه و بنزینی؟
ممنون
ندارن به این دلیل که موتور TU5 نیست که سوار کنن رو اتاق SLX
405 GLX دوگانه سوز صفرکیلومتر قیمت 21500000 تومان و بنزینی حدود 20500000 تومان ( قیمت بازار )
مثله اینکه تندر 90 باز گرون شده
شنیدم تا 30 تومنم داره میره بالا
درود به تمامي رفقا. قصد معاوضه ماشينم با يه ماشين ارزونتر رو دارم تا يه خورده پول دستم بياد. لطفاًٌ راهنمايي بفرماييد:
ماشين خودم چند في ميخوره ؟؟؟چطور بفروشمش و چي ميتونم بخرم؟؟؟
سمند ef7 پايه گازسوز رينگ آلومينيومي مدل برج 3 سال 90 با كاركرد 57000. يه كاپوت تعويض .بدون هيچگونه خط و خش.شاسي ماشين هيچگونه ضربه اي نخورده و بخاطر كارت طلايي و خوردگي بسيار جزيي روي كاپوت توسط ايران خودرو با يه كاپوت فابريك رنگ شده تعويض شده.فكر نكنم كسي متوجه اين قضيه بشه .زاپاس ماشين تا حالا زيرش نرفته.
دنبال يه ماشين هستم واسه خانمم كه رانندگي باش راحت باشه. يا يه پرايد 8.5-9 ميليون يا يه 206 تا 13 ميليون .
البته ماشين ديگه اي تو حد و اندازه 206 باشه با اون قيمت بد نيست.اتومبيل مطمئن باشه و رانندگي باش براي كسي كه تازه گواهينامه گرفته آسون باشه.فروشش راحت باشه و قطعاتش هم فراون گير بياد.پرخرج هم نباشه.
سوال سوم : سند ماشين من برج 3 آزاد ميشه و دنبال معاوضه هستم كه فروشنده هم برج 3 سند بزنه و تمام پول رو بگيرم اما اگه بخوام نقد بفروشمش چقدر پول بايد بزارم زمان سند؟؟؟؟
Last edited by sasoolee; 08-01-2013 at 09:32.
سمند LX EF7 پایه گازسوز مدل 90 قیمت حدود 21 میلیون تومان
برای رانندگی خانمتون و چون تازه گواهینامه گرفتن و در حد 9 میلیون تومان پراید مدل 88 انتخاب کنید با تمام مواردی هم که گفتیم همخوانی داره و اگر خدایی نکرده تصادفی پیش بیاد به مراتب
مخارجش نسبت به 206 خیلی کمتر درمیاد.
در مورد سند ماشین باید آشنا پیدا کنی یا باهاشون شرط کنید که ماشین سندش برج 3 آزاد میشه تا مشکلی پیش نیاد
فکر کنم حدود 1 تا 2 میلیون تومان نگهمیدارن. بستگی داره.
البته آگر به آشنا بفروشی خیالت راحته و کل پول رو یکجا میگیری و برج 3 سند میزنی
با تشكر فراوان
خيلي با پرايد موافق نيستيم ..... . تا بشه 206 ، سي يلو ، گل ....نميدونم كدومش بيشتر با شرايطشم جور در مياد.
يه چيز خوب در حدود 13 تا 14 تومن چي ميدن؟؟؟
غیر از پراید خرج ماشینهایی که گفتین (مخصوصا 206) در حال حاضر خیلی بالاست. شما عملا برای یک ماشین مدل پایین باید 13 14 میلیون پول بدی کلی هم تو خرج میفتی بعدا. پراید بهترین گزینه برای شماست به نظر من هم مدل بالاتری می تونی انتخاب کنی هم خرجش به مراتب کمتر از 206 هستش.
اگر پراید مد نظرتون نیست با بودجه ای که گفتین و خودروهایی که نام بردین من چند مدل رو معرفی میکنم:
206 تیپ 2 مدل 83
دوو سیلو مدل 80
فولکس گل مدل 84
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)