تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 421 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ازش بپرسید از چه چیز طرف مقابل خوشش امده؟
    برنامه اش چیه؟ایا میخواد یه چند وقت دوست باشه یا قصد ازدواج 100 درصد داره؟
    ایا برنامه ای برای خواستگاری دارد؟
    نظر خانواده اش در مورد ازدواجش چه هست؟

اگر جوابش این باشد که همینجوری خوشم امده یا از قیافه طرف خوشم امده یا برنامه ای برای ازدواج نداشته باشه یا خانواده اش راضی نمیشن که توی این سن ازدواج کنه مطمئن باشید که این یک هوس زودگذره
    از چی باید خوشش بیاد؟ شخصیت و اخلاق؟ شناختی به شخصیت طرف مقابل نداره. بیشتر همون ظاهر!
    اگه بخواییم بخاطر شخصیت یک نفر عاشقش بشیم! این لازمه اش این هست که با طرف مقابل برخورد داشته باشیم!! دوستم برخورد خاصی با طرف نداشته
    اگه الان باهاش دوست بشه و بعد شخصیتش رو بشناسه شاید خوب باشه، این روش مشکلی داره؟
    اگه قراره دوست باشه من بهش میگم ... که باید خانواده هاشون رو مطلع کنند و بگویند که قصدشون ازدواجه ...
    این رو هم بهش میگم که اینجور رابطه صبر و ظرفیت از هر دو طرف میخواد + تو این دوره باید طرفت رو بشناسی، و شناختت سطحی نباشه.
    ولی شانس موفقیت پایینه چون آشنایی براساس ظاهر بوده! پس باید دوستم رو نهی کنم درسته؟
    خودش گفته مادرش نمیذاره تو این سن و یا با این دختر (چون این دختر وضعیت مالیشون متوسطه و وضعیت مالی خانواده دوستم خیلی خوبه) ازدواج کنه ولی خودش گفته که با اصرار زیاد خانواده راضی میکنه
    اگه نتونه تو سن کم مثلا 19 ازدواج کنه دوستی رو چند سال ادامه میده و بعد ازدواج میکنه
    ممنون از جوابتون
    Last edited by Iloveu-ALL; 15-06-2014 at 15:50. دليل: ادغام-افزودن برخی جزئیات

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پست رو توی تاپیک نشد که بپرسم هم گذاشتم ولی کسی جواب نداد

فکر کنم اینجا جایش بهتر باشد

دوستان یه سوال

فرض کنید میرید به یه رستوران پر از گارسون
    در واقع انجا پاتوق شما شده

حالا 2 تا گارسون هستند که همیشه غذای شما رو می اورند و یکی بیش تر از دیگری هوای شما رو داره

حالا چجوری باید به اینها انعام بدیم؟
    به کدام؟
    چه مقدار-یعنی چند تومان؟
    راستش این بستگی به خود شما داره یعنی هر چقدر خودتون مایل هستید می تونید انعام بدید. به شخصه خودم اگر از سرویس شون راضی باشم انعام خوبی بهشون میدم در غیر اینصورت هیچ !

ولی هر رستورانی که برید به فرض اگر ۱۵۰ تومان هزینش بشه می بینید که ۲۰ تومانش فقط سرویس و خدمات هست و دیگه نیازی به انعام نیست.

متاسفانه الان باب شده که اگر انعام ندی خیلی از گارسون ها بهشون بر می خوره و انعام ندادن یک حرکت زشت به حساب میاد !

اما به نظر من ۵ هزار تومان خوبه برای انعام دادن. البته بهتره به هر کسی که به شما سرویس میده انعام بدید نه کسایی که می شناسید.

اما من خودم زیاد میونه خوبی با انعام ندارم و وظیفه خودم نمی دونم که انعام بدم چون هزینه خدمات رو ازم می گیرن تو صورت حساب شون

دوستان
    من ی مشکلی دارم که البته همه جونا دارن .

بعضی وقت ها وقتی که از کنار چند نفر رد میشی . اونها تیکه ای میندازن یکیشون یا همشون . این راز طبیعنته که وقتی جوون ها کنار دوستاشونن تیکه میندازن . وقتی تنها هستن جرات تیکه انداختن ندارن .

من هم مذکر هستم . میتونم دعوا راه بیندازم میتونم جواب تیکشونو بدم و میتونم اروم بدون جواب دادن رد بشم . بهترین کار چیه برای این جور افراد ؟؟؟؟؟ که جواب دندان شکنی داده باشیم و طرف خجالت بکشه .؟
    سلام

راستش تیکه انداختن دیگه دختر و پسر سرش نمیشه ! اون روز پیاده داشتم قدم می زنم و از اداره اومدم بیرون بعد چند تا دختر دبیرستانی بهم تیکه انداختن واقعا خندم گرفت. من خودم تنها و اون ها حدود ۳ تا دختر . واقعا مسخره بود خب من می تونستم طوری جواب شون رو بدم که از خجالت آب بشن برن تو زمین ولی این کار رو نکردم چون اینکه اولا ارزش نداره دوما اینکه خیلی سنشون از من پایین تر بود و به حساب بچگی شون گزاشتم.

با این تفاسیر من خودم همیشه در اینجور مواقع خیلی راحت از کنارش می گذرم و انگار هیچی نشده. چون کسی که به شما تیکه میندازه مطمئن باشید که منظورش اینه که شما بشنوید و متوجه بشید وگر نه می تونه خیلی راحت تو دلش شما رو مسخره کنه.

اگر از کنارش رد شید هم اعصاب تون خورد نمیشه و بحث یا حتی دعوایی پیش نمیاد

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، دوستم از یه نفر جنس مخالف خوشش اومده واسه اولین باره که از دختری واقعا خوشش اومد.
    خودش دوست داره باهاش ازدواج کنه ولی متاسفانه تو سن کم (18 سالگی) توی کشورمون انگار نمیشه ازدواج کرد!
    محل آشنایی آموزشگاه یه چیزی ... من چند بار کمکش کردم ولی ناموفق بود ... چی کار کنم؟ کمکش کنم؟ یا نهی اش کنم؟ چون شنیدم این نوع روابط نباید دو طرف بهم وابسته نشن، نباید زیاد عاطفی باشه و البته لازمه موفقیتش بالا بودن ظرفیت و صبر طرفین باشه... خواستم بدونم وظیفه من بعنوان دوست چیه؟ احتمالا اگه دوست شدن دوستم رو راضی کنم که چند سال باهاش دوست بمونه تا سنش که زیاد تر شد ازدواج کنن
    ممنون
    سلام

خب دوستان توضیحات لازم رو دادند ولی جا داره من هم نکته ای اضافه کنم.

هر کسی تو سن پایین این مسائل رو تجربه می کنه میشه گفت ۹۹٪ افراد تا حالا همچین تجربه ای داشتند.

اما همونطور که درصد افراد بالا هست درصد زودگذر بودن این مساله هم زیاده. میشه گفت ۹۹٪ درصد این قضایا فقط به خاطر تغییرات هورمونی که در بدن صورت می گیره پیش میاد. راستش به نظرم زیاد نمی تونه جدی باشه این قضیه چون عشق که ازش صحبت شد چیزی نیست که شما تو آموزشگاه یک نفر رو ببینی و عاشق بشی. اون رو میگن خوش اومدن یا دوست داشتن. به فرض دوست تون ایشون رو توی آموزشگاه دیده و خوشش اومده.

شما می تونید از دوست تون بپرسید حاضری براش چکار کنی ؟ ( تو حاضری برای عشق مون چکار کنی )

ولی شما خیلی زود از ازدواج حرف زدید اصلا درست نیست که تا یک نفر رو ببینید و خوشتون بیاد به ازدواج فکر کنید چون همین میشه که فردا به طلاق کشیده میشه ! ازدواج باید با فکر انجام بشه و تنها دوست داشتن شرط ازدواج نیست بلکه اخلاق و رفتار و شخصیت طرف خیلی مهمه برای ازدواج.

شما چطور وقتی کسی رو نمی شناسید و فقط دیدیدش حرف از اردواج می زنید ؟

موفق باشید
    Last edited by Mr.Pooya; 16-06-2014 at 00:11.

5. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همگی
    اضافه کردن لفظ آقا به ابتدای جمله برای ایجاد حالت ظنز به جمله مناسبه؟ برا مخاطب مونت؟
    مثلا آقا بیخیال!!
    آقا بگیر بخون!!

داره خودمونی میشه askdin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    اضافه کردن لفظ آقا به ابتدای جمله برای ایجاد حالت ظنز به جمله مناسبه؟ برا مخاطب مونت؟
    مثلا آقا بیخیال!!
    آقا بگیر بخون!!
    سلام علیکم.

بلاشک این نوع جملات یک بارغضب و خشونت و یا استهزا را بر روی خود دارند که هر دو مذمومه هستند و آثار و پیامدهای منفی را در پی دارند. نرم خویی و نرم زبانی و ملایمت در گفتار از اعمال حسنه است و موجب عزیز شمرده شدن شما و و محبت متقابل مخاطبتان خواهد شد.از لحاظ اصول آداب معاشرت رسمی هم صحیح نیست لفظ "آقا" را در جملاتی که به یک شخص مونث خطاب میکنیم به کار ببریم. حتی با اینکه کلمه "آقا" دلالت بر خودمان دارد و نه شخص مقابل.

حق تعالی یارتان

8. این کاربر از askdin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    مثلا آقا بیخیال!!
    آقا بگیر بخون!!
    سلام

برمیگرده به خودتون ولی به نظر من زیاد جالب نیست مگر در مواردی که خیلی صمیمی هستید مثل خواهر و برادر و ...

اما در کل به نظر من زیاد جالب نیست و خیلی باید احتیاط کرد برای بکار بردن این حرف در مکالمه با خانم ها

10. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

دوستان من پسرم 24 سال و دانشجو . یه دختری هست توی فامیل که همش فکرم درگیر اونه . ناخوداگاه در هنگام درس خواندن ، زمانی تلویزیون نگاه کردن و ...کلا ناخوداگاه همش فکرم میره پیش اون . فکر میکنم الان اون داره چی کار

میکنه . دوست دارم توی همه جا ببینمش . هر کاری میکنم از ذهنم نمیپره . این حس رو تا حالا به هیچ دختر دیگه ای نداشتم . خیلی با دختر های دیگر در دانشگاه ارتباط کلامی و .. در حد همکلاسی و ... داشتم . اما حسی که به این

دختر دارم به هیچ دختری دیگر نداشتم .میخوام ببینم ایا من عاشق شده ام ؟؟؟؟؟! بعدش نمیدونم این عاشقی هست یانه . در ضمن مرداد ماه به سربازی اعزام میشم . نمیدونم قبل از سربازی به اون دختر قول ازدواج بدم یا نه

. از طرفی میترسم برگردم مورد مناسب تر پیدا بشه و من در حق این دختر بدقولی کرده باشم . و شانس خواستگار های دختر رو ازش بگیرم . یا به نظرتون همه رو به قسمت واگذار کنم یعنی قول ندم . ...

12. این کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام

دوستان من پسرم 24 سال و دانشجو . یه دختری هست توی فامیل که همش فکرم درگیر اونه . ناخوداگاه در هنگام درس خواندن ، زمانی تلویزیون نگاه کردن و ...کلا ناخوداگاه همش فکرم میره پیش اون . فکر میکنم الان اون داره چی کار

میکنه . دوست دارم توی همه جا ببینمش . هر کاری میکنم از ذهنم نمیپره . این حس رو تا حالا به هیچ دختر دیگه ای نداشتم . خیلی با دختر های دیگر در دانشگاه ارتباط کلامی و .. در حد همکلاسی و ... داشتم . اما حسی که به این

دختر دارم به هیچ دختری دیگر نداشتم .میخوام ببینم ایا من عاشق شده ام ؟؟؟؟؟! بعدش نمیدونم این عاشقی هست یانه . در ضمن مرداد ماه به سربازی اعزام میشم . نمیدونم قبل از سربازی به اون دختر قول ازدواج بدم یا نه

. از طرفی میترسم برگردم مورد مناسب تر پیدا بشه و من در حق این دختر بدقولی کرده باشم . و شانس خواستگار های دختر رو ازش بگیرم . یا به نظرتون همه رو به قسمت واگذار کنم یعنی قول ندم . ...

از دختر نامردتر نداریم . قول هیچ سرش نمیشه . تا یه کیس خوب پیدا بشه میپیچونتت میره.
    در ضمن تا میتونی ازدواج نکن که خــ ــریت محض است !

14. 4 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام

شاید از این حس های زودگذره درگیر احساسات نشو

شما قولی نده برو خدمت بیا (خدمت دیدتو بهتر میکنه به مسایل) بعد اگه حسی بود پا پیش بزار

16. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

چقدر با ایشان و اخلاق و خصوصیاتش و انتظاراتش از زندگی و همسر اینده چه در بعد احساسی و چه در بعد مالی و مذهبی و حتی جسمی اشنا هستی؟

ازدواج عامل مهمی در خوشبختی و یا بدبختی افراد هست قبل از شناخت دقیق معیارهای خودت و شناخت کافی از طرف مقابل به هیچ وجه برای ازدواج با او تصمیم نگیر!

مسئله سربازی شما هم عامل مهمی هست و خیلی از دخترها و خانواده هایشان زیر بار این نمیروند که حداقل 2 سال دوران عقد را طول بدهند!

و در نهایت شما باید ببینی چقدر امکان این ازدواج برای شما وجو داره؟ آیا خانواده شما و خانواده طرف، رضایت به این ازدواج میدهند؟

به نظر من حداقل 2-3 جلد کتاب درباره ازدواج بخوان (خواستی پیغام بده معرفی کنم) و کمی درباره معیارها و وضعیت مالی و کاری ات فکر کن بعد وارد پروسه انتخاب همسر شو!

18. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •