شاید تا حال اتفاقی نیافتاده ولی موضوع خطر افرینی هست
شما فرض کنید شخصی از اینکه دایما در محیط گازی اشتعال زا پخش میشه بیخبره واطلاعی نداره
همین مساله ممکنه باعث یه خرابی و حادثه بشه...
شاید تا حال اتفاقی نیافتاده ولی موضوع خطر افرینی هست
شما فرض کنید شخصی از اینکه دایما در محیط گازی اشتعال زا پخش میشه بیخبره واطلاعی نداره
همین مساله ممکنه باعث یه خرابی و حادثه بشه...
سلام
آقای Tamirkar میتونم با شما آشنا شم؟احتمالا همدیگرو بشناسیم.من بیات هستم
...............
.........محیط گازی دیگه چیه بابا طوری حرف میزنید هرکی ندونه فکر میکنه با بمب اتم سرو کار داره .
لطفاً فقط یک نمونه از این حوادث رخ داده را برای ما هم شرح بدید تا آگاه بشیم.
با درود
در یک ابگرمکن دیواری (پکیج نه) تا شیر اب بیشتر از نصفه باز نشود مشعل روشن نمیشود.مشکل چیست؟
ممنون
بلاخره من باید چیکار کنم دوستان میشه یک محصول معرفی کنید لطفا
من نظر خودم را گفتم.
دوستان متخصص دیگه کسی نظری نداره.
Last edited by tamirkar1; 30-01-2014 at 14:30.
استاد گلم متاسفانه مایع ضد گاز و خوردگی رو پیدا نکردم آیا از ضد یخ ماشین میشه استفاده کرد؟
نه از ضد یخ ماشین بهتره که استفاده نکنید. این مایع را میتونید از نمایندگی های فروش قطعات یدکی بوتان بگیرید.
دوستان کسی راه حل این مشکل را نمیداند؟
ممنون از شما
ما طبقه 13 هستیم و خونه از دو طرف فضا هست یعنی خونه ای نیست و یه طرفمون هم که خونه هست خالیه و طبقه آخر هستیم.متراژ خونه 64 متره و 2 تا رادیات 17 پره تو پذیرایی و یه دونه 14 پره تو خواب هست(تک خوابه)
اصلاً از گرمایش پکیج(بوتان اپتیما 24 کیلو)راضی نیستم.دمای پکیج بالای 80 نمیره یا اگه میره سریع میاد رو 80 حتی تا 60 هم میاد پایین
البته آب خیلی داغ میشه که نمیشه دستو گرفت زیرش اما خونه خوب گرم نمیشه
نمی دونم رادیات ها خوب نیستن،این پکیج به دردمن نمی خوره؟نمی دونم مشکل از کجاست
ضمناً زیر پکیج 4 تا شیر هست.یه بنده خدایی می گفت باید 3 تا شیر باشه اینجوری خونه رو خوب گرم نمی کنه!!!(منظورم همون شیر برنجی های روی دیوار رفت و برگشت آب)
لطفاً راهنمایی کنید
Last edited by وین رونی; 31-01-2014 at 23:14.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)