پینگ شما هم خراب شده دوباره؟
پینگ شما هم خراب شده دوباره؟
بــــــله !
![]()
ای بابا
خوشحال شده بودیما
:(
من چون وسعم نمیرسه ماهی ۱۰ تومن بدم ماهی ۱۵ تومن میدم اینترنت ۵۱۲-۲ مگ ماهی ۵ گیگ میگیرم . البته بچه های نوین نت مقصر نیستن منطقه ما همه شرکت ها توش افتضاحن چون به گفته همه شرکت های قبلی منطقه ما بیشترین تعداد یوزر رو داره. شرکت قبلی می گفت تعداد یوزر های ما تو منطقه شما از مجموع یوزر های ما تو بقیه مناطق شهر رو هم دیگه بیشتره!!! واسه همین هم حتی روز ها برای باز کردن صفحات معطل میشم چون بقیه شرکت ها رو هم خودم امتحان کردم میدونم هیچ کدوم بهتر نیستن مثلا شرکت قبلی واسه ۳ ماه ۹۰ تومن گرفت مثلا سرعت بالا بده بیشترین سرعتش ۲۲ کیلو بایت بود.خلاصه اینجا همه اینترنت باز حرفه ای. همه دانلودر سنگین. هرچی هم تو بقیه فرم ها میرم بالا منبر نصیحتشون می کنم اینترنت خوب نیست.... اخرو عاقبت نداره.... برین دنبال زندگیتون... دیگه دانلود نکنید!!! فقط من دانلود کنم!!!!هیچ کی به خرجش نمیره! خجالتم نمی کشن!!!!
![]()
سلام من از اسیا تک سرویس دارم سرویس نامحدود 256 30 کیلو شب روز دانلود میده سرعت کمه میخام عوض کنم بیام نوین نت البته شاتلم هست شبانه 60 70 کیلو میده نوین نت چطوره؟شبانش البته بعضی وقتام با 250 میشه دانلود کرد
وضعیت نوین نت 128-512 محدود از ارومیه امروز عصر گرفتیم ضمنا" دوستان رنج آی پی و کیفیت اتصال خط دی اس ال در نتیجه نهایی تاثیر داره:
![]()
سلام، یه سوال داشتم خواهش می کنم اگه میدونین جواب بدین.
فردا مهلت سرویسم تموم میشه 128 - 512 ___5 گیگابایت و ساعت 20 تا 1 نیم بها
و از طرفی نمیشه دوباره همین سرویسو تمدید یا تغییر داد. من میخوام اگه بشه سرویسمو به 512 - 2 ____3 گیگابایت و 1تا 6 رایگان-یک ماهه تغییر بدم -(چند گیگ دانلود دارم )- و بعد دوباره اونو به 128-512 ____ 15 گیگ 20 تا 1 نیم بها- سه ماهه تغییر بدم. حالا میخوام ببینم چنین چیزی شدنیه؟
از دوستانی که در حال حاضر 512 - 2 3گیگ و 1 تا 6 رایگان دارن خواهش می کنم تو صفحه "تعرفه سرویس ها" اول تنظیم کنن که سرویس های سه ماهه نشون داده بشن و بعد سرویس 128-512 15گیگ 3 ماه 20 تا 1 رایگان رو انتخاب کنن ببینن میشه(فعال بودن گزینه ملاک نیست باید کلیک کنین ببینین بعد این که رفت تو پنل کاربری خطا نمیده که "شما مجاز به انتخاب این سرویس نیستید" ؟ یا مستقیم از تو پنل کاربری گزینه تغییر سرویس تو سرویس های سه ماهه 128-512 ببینین چه چیزایی قابل انتخابه؟
ممنون میشم اگه یکم سریعتر پاسخ بدین. آخه فردا مهلتش تموم میشه و حجم باقیمونده صفر میشه !
Last edited by mohamad255; 05-02-2013 at 20:42.
قبلا شاتل داشتم خودم نمیتونستم زنگ میزدم پشتیبانی تغییرات اعمال میکردنند من فقط مبلغ آنلاین میریختم بهتر نیست زنگ بزنی پشتیبانی
سلام
سرعت دانلود تعرفع2048up4096 روی چنده؟
میخوام طرحی که یه مودمMT882a هم باش میدن انتخاب کنم
چطوره؟یه راهنمایی لطفا
مرسی
Last edited by ruzbeh1; 06-02-2013 at 14:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)