دستتون درد نکنه نمیشه بیخیالش شدم مهم نیس حالا اینو بازی نمیکنم مگه چی میشه
دستتون درد نکنه نمیشه بیخیالش شدم مهم نیس حالا اینو بازی نمیکنم مگه چی میشه
سلام عزیز یه بار دیگه مشکلتون رو بازگو کنید شاید بتونم کمکتون کنمدستتون درد نکنه نمیشه بیخیالش شدم مهم نیس حالا اینو بازی نمیکنم مگه چی میشه![]()
کاملا صحیح هست فقط پاور برای GTX 460 ترجیحا بالای 500 , برای GTX 560 هم بالای 550 توصیه میشه که البته وابستگی شدید به بقیه قطعات و نوع پاور و توان اون در شاخه +12V داره.
یه مشکل کوچیک دیگه هم، GTX 560 از برند Gainward به قیمت حدودی 250 تومان موجود هست... و GTX 560 Ti قیمتش حدود 300 هست.
برای 1920X1080 و Ultra + 4XMSAA به نظرم GTX 560 Ti و حتی GTX 570 مورد نیازه ولی با کم کردن AA درست میشه.
البته توضیحات بیشتر از این کاملا روند Off Topic پیدا میکنه و اگه دوستان سوالی داشتند در انجمن سخت افزار مطرح کنن.
پیروز باشید.
کارت گرافیک AMD چی؟ کدومشون amd هستن؟
آقا مشکل از ویندوزت هست مطمئن شدم دیگه....
بعدا روی سون امتحان کن![]()
HD6770 که دوستمون معرفی کرد AMD هست دیگه... هم رده GTX 560 ti هم تقریبا HD6950 2GB میشه...
سلام دوستان من یه لپ تاپ Dell 5010 سری N دارم ، وقتی بازی Battlefield رو روش نصب کردم بازی اجرا می شد و لی در حین بازی هنگ میکرد لازم دونستم که ویندوزم رو مجددا بریزیم چون روی لپ تاپ دوستم که عین لپتاپ خودم هست و با همین دی وی دی ریخته بودم خیلی خوب جواب می دادبا وجود عوض کردن ویندوز سون و نصب مجدد الان تا بازی رو می خوام اجرا کنم پیغام force stop می ده همه درایو های لازم رو هم اپ دیت کردم ولی جواب نداده لطفا کمک کنید مشکل حل شه
![]()
مشکل به این سادگی بود خب یکی به این دوستمون کمک میکرد دیگهداش مجید پست 1846 رو یه نگاه بنداز
بیا عزیز اینو نصب کن مشکلت حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی مجید جان با برنامه اسکن کردم 770 تا ارور داشت همه رو fix کرد ولی بازم همون ارور رو داد فکر کنم خود بازیه مشکل داره
مثل اینکه این بازی واقعا لج کرده با شمامرسی مجید جان با برنامه اسکن کردم 770 تا ارور داشت همه رو fix کرد ولی بازم همون ارور رو داد فکر کنم خود بازیه مشکل داره
ولی من سعیمو میکنم که مشکلتون برطرف بشه...
از چه کرکی استفاده میکنی؟
این کرکم تست کن ببین جواب نمیده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid322; 25-11-2011 at 14:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)