تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 475 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

دوتا سوال دارم
    1 - بین نکسوس 10 سامسونگ و گلکسی نوت 10.1 موندم. قلم نوت به کارم میاد ولی از اون طرفم نکسوس10 ماله گوگله. دوستان چه پیشنهادی دارن؟

2 - حالا انتخابم هر کدوم شد موندم از ایران بخرم یا اینکه ارزش داره به آشنا بگم از کانادا بیاره؟ اگر خیلی فرقی نکنه خوب از ایران خریدن بهتره. (البته خرید از کانادا به علاوه 13% مالیات میشه)

ممنونم بابت توجهتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

1 - بین نکسوس 10 سامسونگ و گلکسی نوت 10.1 موندم. قلم نوت به کارم میاد ولی از اون طرفم نکسوس10 ماله گوگله. دوستان چه پیشنهادی دارن؟

ممنونم بابت توجهتون
    گلکسی نوت امکانات جانبی خیلی بیشتری داره از جمله قلم و نرم افزارهای کاربردی مثل S Note، S Memo و ... که با قلم کار می‌کنند + نسخه فتوشاپ لمسی اوریجینال و قابلیت‌های همچون پشتیبانی از اتصال فلش مموری (USB-on-the-go) و ... در اونطرف نکسوس 10 صفحه نمایش کم‌نظیر داره که تنها و تنها رقیبش صفحه رتینای آیپد 4 اپل هست که حتی در تست های سایت GSMArena حتی از آیپد 4 هم کمی بهتر عمل کرده + پشتیبانی عالی گوگل و به روز بودن سیستم عامل. اما نکسوس 10 در ایران فقط نسخه 16 گیگش هست و نسخه 32 گیگش رو هیچ جایی من ندیدم و بعید می‌دونم 16 گیگ کافی باشه از اونجایی که از 16 گیگ حدود 12 تا 13 گیگ قابل استفاده هست و مموری کارت هم نمیخوره نکسوس 10 یک مشکل بزرگ هست و یک مشکل دیگه نکسوس این هست که اتصال به اینترنت فقط محدود به Wi-Fi هست و سیمکارت نمیخوره در حالی که نوت 10 اینچی سیم کارت هم میخوره در زمینه سخت افزار هم باید عرض کنم خدمتتون درسته نکسوس 10 قوی تره و پردازنده Cortex-A15 داره و گرافیکش نسل جدید Mali-T604 هست اما به علت رزولیشن بالای صفحه نکسوس 10 (حدود 4 مگاپیکسل در حالی که صفحه نوت 10 اینچی HD یعنی حدود 1 مگاپیکسل هست) پس عملکرد هر دو در یک سطحه البته اینی که خدمتتون میگم اگر در سایت ها هم چک کنید نکسوس 10 فقط کمی بیشتر از نوت 10.1 در زمینه سخت افزار امتیاز گرفته بود در حالی که روی کاغذ باید حداقل 60 - 70 درصد بیشتر امیتیاز میگرفت که همونطور که خدمتتون عارض شدم به دلیل رزولیشن بالای صفحه این عملکرد محدود شده و یک مشکل دیگه که در حال حاضر رزولیشن بالای صفحه میتونه داشته باشه در زمینه پخش ویدیوها هست شما تصور کنید یک ویدیو 1920x1080 یعنی فول اچ دی (2 مگاپیکسل) رو در صفحه نمایش 2560x1600 (حدود 4 مگاپیکسل) ببینید و این باعث افت کیفیت ویدیوی شما میشه و الآن هم بالاترین کیفیت ویدیوها همون FullHD هست و انتخاب دیگه ای نمیشه داشت!. در کل نوت 10 اینچی به نظرم بهتر هست نکسوس 10 فقط از فاکتور صفحه نمایش بهتره (هر چد اگر زیاد دقت نکنید چون تبلت ها در فاصله بیشتری نسبت به اسمارت فون ها از چشم انسان قرار میگرند آنقدر هم محسوس نیست) در حالی که نوت 10 اینچی از نظر امکانات جانبی نظیر سیم کارت، پشتیبانی از کارت حافظه و ... و امکانات نرم افزاری نظیر نرم افزارهایی که با قلم کار میکنند و ... بهتر از نکسوس 10 هست در کل نوت رو بیشتر توصیه میکنم. در ضمن میبخشید هم که زیاد حرف زدم
    Last edited by Faramarz-1; 30-03-2013 at 22:51.

3. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sadegh-sg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

سلام و تبریک سال نو به دوستان پی سی ورلد
    میخام یک تبلت بخرم بین گلکسی تب 7 اینچ و گوگل نکسوس 7 موندم کدومش بهتره ؟
    بعد یک سوال ایا میشه با دستگاهی چیزی به نکسوس سیمکارت وصل کرد؟
    اصلا تا 1500 تبلت مناسب چی هست؟
    به هنگام خرید به چه چیزی باید توجه نمود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و تبریک سال نو به دوستان پی سی ورلد
    میخام یک تبلت بخرم بین گلکسی تب 7 اینچ و گوگل نکسوس 7 موندم کدومش بهتره ؟
    بعد یک سوال ایا میشه با دستگاهی چیزی به نکسوس سیمکارت وصل کرد؟
    اصلا تا 1500 تبلت مناسب چی هست؟
    به هنگام خرید به چه چیزی باید توجه نمود؟
    نکسوس 7 خودش نسخه سیم کارت خور داره (حدود 2 - 3 ماه بعد از نسخه اصلی نسخه 3G اش هم عرضه شد) دوست عزیز، برید توی سایت دیجی کالا هست قیمت نسخه 32 گیگ سیم کارت خور حدود 1.400 هست، اگه بودجه تون میرسه بگیرید همون نکسوس 7 نسخه 3G (سیم کارت خور) بهترین انتخابه.

6. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

((با نکسوس تری جی نمیشه مکالمه کرد))

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستام یه تبلت سامسونگ 7 اینچ خریده 600 تومن باهاش کار کردم خیلی روان کار میکنه فول hd رو مثل برق باز میکنه گیم hd هم بدون مشکل سیم کارت هم میخوره دوربین پشت هم داره اندروید 4.04 و گویا 4 هسته ای ولی اسم دقیقش رو نمیدونم
    من هم مدتی هست دنبال یه تبلت خوبم تو همین رنج قیمت یه چیز خوب بهم معرفی کنید دوربین و سیم کارت برام مهم نیست مهم سیستم و سالم بودنشه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستام یه تبلت سامسونگ 7 اینچ خریده 600 تومن باهاش کار کردم خیلی روان کار میکنه فول hd رو مثل برق باز میکنه گیم hd هم بدون مشکل سیم کارت هم میخوره دوربین پشت هم داره اندروید 4.04 و گویا 4 هسته ای ولی اسم دقیقش رو نمیدونم
    من هم مدتی هست دنبال یه تبلت خوبم تو همین رنج قیمت یه چیز خوب بهم معرفی کنید دوربین و سیم کارت برام مهم نیست مهم سیستم و سالم بودنشه
    ممنون
    همچین تبی نیست!! من خودم تعجب کردم تبلت چهارهسته‌ای 600 تومن!؟! اون برای موقعی بود که دلار ارزون بود. الآن تبلتی که بتون فول اچ دی رو پخش کنه و از قدرت پردازشی نسبتاً مناسبی برخوردار باشه تو این رنج قیمت Asus Memo Pad ME172V هست قیمتش حدود 600 هست مموری کارت میخوره و سرعتش خوبه این هم در سایت دیجی کالا d i g i k a l a.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Asus-Memo-Pad-ME172V-8GB (در لینک فاصله ها را بردارید، چون در اینجا نمیگذارند آدرس سایت های ایرانی رو درست و حسابی بگذاریم!!) مشخصات تبلتی که خدممتون عرض کردم شامل پردازشگر تک هسته‌ای 1 گیگاهرتز (البته تک هسته‌‎ای قدرتمند چون معماری‌اش Cortex-A9 هست) و پردازشگر گرافیکی قدرتمند Mali-400 ;ه به راحتی از پس گیم های اچ دی و نمایش ویدیوهای فول‌اچ‌دی بر میاد، نمایشگرش هم از نوع IPS هست و کیفیت مناسبی برخوردار هست. در ضمن الآن برای تبلت های 7 اینچی 2 یا 4 هسته‌ای حداقل باید 1 میلیون (و بالاتر) کنار بگذارید! دیگه با 600 تومن فقط میشه تک‌هسته‌ای‌ها رو خرید البته این تک‌هسته‌ای که بهتون معرفی کردم تفاوتش با دیگران این هست که از کیفیت بهتری برخورداره و از همه مهمتر از برند معتبر ایسوس هست.
    Last edited by Faramarz-1; 31-03-2013 at 14:49.

10. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

دوستان نظری در باره اضافه کردن سیمکارت به نکسوز ندارند؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

یک سوال دیگه
    موقع خرید به چه چیز هایی باید توجه کنیم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظری در باره اضافه کردن سیمکارت به نکسوز ندارند؟
    همچین تبلتی که نیازهای شما رو برطرف کنه از جمله سخت افزار قوی مثل نکسوس من جمله سی پی یو چهارهسته‌ای و ... + قابلیت تماس از طریق سیمکارت در Galaxy Note 8.0 سامسونگ هست این مدل 8 اینچی نوت بزودی وارد ایران میشه پس بهتون توصیه میکنم به جای نکسوس یا گلکسی تب 7 اینچی کمی صبر پیشه کنید تا نوت 8 اینچی بیاد از اونجایی که نوت 10 اینچی حدود 2.100 هست نوت 8 اینچ ماکزیمومش 1.600 میشه. فکر کنم تا اردیبهشت در بازار ایران باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •