الآن هست.
بیشتر قواعد مهمه. حتی سوال های ترجمه رو هم می شه بدون دونستن معنی لغات حل کرد. با این روش که فعل این جا چه زمانیه و چه جوری باید معنی بشه و...
الآن هست.
بیشتر قواعد مهمه. حتی سوال های ترجمه رو هم می شه بدون دونستن معنی لغات حل کرد. با این روش که فعل این جا چه زمانیه و چه جوری باید معنی بشه و...
من توی قلمچی همیشه سوالای ترجمه رو از 4 تا به 3 شون درست جواب میدم.. نیازی هم به حفظ کردن کلمات نیست..
فقط باید به فعل ها و ضمیر ها و بعضی وقت ها جمع و مفرد بودن توجه کرد
دوستان سوال منم هست. پلیز هلپ!
سلام
بله دخملم ولی پسملم بگین عیبی نداله چون خیلی دوس داشتم پسمل بودم
جوابتونو pink oak عزیز دادند و من فقط یه کوچولو اضافه می کنم که:
اون مسن ها هم که شرکت می کنن که بیشترشونم مرد هستند خدمتشونم یا گذروندن ویا معافی دارن که به مشکل بر نمی خورن![]()
Last edited by زهـــZAHRAــــــرا; 06-12-2011 at 20:24.
سلام
کسی که آزاد می خونه می تونه سراسری شرکت کنه و مسئله ای براش پیش نمیاد مگه این که سال گذشته روزانه قبول شده باشه وانتخاب رشته هم کرده باشه ولی نرفته باشه که 1سال از کنکور محروم می شه.
درسش تموم شد میره سربازی.
می تونه بره سایت وکد سوابقشو بگیره و بعد هم بره دفترچه بگیره و ثبت نام کنه.
ببخشین مثه اینکه کسی اینو جواب داده بود و من 2باره جواب دادم.به هر حال معذرت می خوام!
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
سلام آزاد معمولن دیرتر شروع می شه و پارسال از 5 اسفند ماه شروع شد. موفق باشین.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
کد سوابق تحصیلی رو از این سایت بگیر و تو قسمت خودش تو دفترچه بنویس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
سلام
ببخشین منظورتون دفترچه ی انتخاب رشته اس؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
تستهای تالیفی بیشتر برای کلاسی و آزمون های کشوری مدارس خوبه نه برای کنکور .
من تستهای کنکوری رو بیشتر قبول دارم و اگه وقتی داشت یه نگاهی هم به تالیفی ها بندازه .
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
بلا دور باشه
نگران نباشین ... نمی گم اصلن از نیم سال اول سوال نمیاد ولی اینو به جرات می گم که کمتر میاد. چیزایی که فکرشو نمی کنین.
اگه نیم سال دوم رو خوب خوب در حافظه دارید می تونین باقی وقتتونو برای نیم سال اول بذارین یا از بعد تعطیلات عید. چون زیاد وقت گیر نیست.
امتحانات ترمی که کشوری هستند و کتبی تاثیرشون بیشتره و پیش. و درصد هم امسال اضافه شده برای رشته ها البته بجز کاردانشا و فنی ها.
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
سلام
عیفی نداله
انشاالله
بعضی از کتابها تغییرات جزئی کردن ولی اصلن نگران نباشین چون برای سوالات کنکور همون کتابهای سال گذشته رو بخونین کافیه چون در دفترچه که منابع سوالات کنکور رو می زنه همیشه 1سری کد هست که از همونا سوال میاد و چه تغییر کنه و نکنه هیچ تاثیری در آسون یا سخت بودن سوالات نداره.
خیالتون راحت چون این سوال رو از مسئول سوالات و سنجش هم پرسیدن و جوابش همین بوده
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
کاملن درسته حرفتون فقط یه مطلب کوچولوی دیگه هم من اضافه می کنم که اگه در گرامر ها هم مشکلی داشتید می تونین کتابهای نشر آبرنگ رو خریداری کنین و علاوه بر گرامر لغات آخر کتاب هم بخونین و یه سری تست از هر درس که خیلی کمک می کنه.
آقا faded اینا جواب شما هم هست![]()
Last edited by زهـــZAHRAــــــرا; 06-12-2011 at 20:24.
الان یعنی برای ثبت نام خود آزمون نیازی به کد رهگیری نیست و فقط به کد سوابق تحصیلی برای همه ی رشته ها بجز کاردانش و فنی حرفه ها نیازه.
کد رهگیری بعدن نیاز میشه برای انتخاب رشته بعد مجاز شدن تو کنکور!
سلام به همه دوستان
من امسال برای بار دوم کنکور میدم (کنکور 91 ) و سال قبل پیش دانشگاهی رو تموم کردم
سوالم اینه که نحوه ثبت نام و این چیزا فرق کرده ؟
یا مثل سال های قبل هست ؟
ممنون که وقت گذاشتین جواب دادیننوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر منظور من تو کتابایی که دارم بود!!(من کتاب کلاس و تست رمزینه دارم)
یعنی با این تغییری که تو حسابان (فک کنم یکی دوسال پیش تغییر کرد) و دیفرانسیل که امسال تغییر کرده،بازم میشه رو همین کتاب کمک درسیا حساب کرد یا باید کتاب جدید گرفت؟
سلامت باشينبلا دور باشه
نگران نباشین ... نمی گم اصلن از نیم سال اول سوال نمیاد ولی اینو به جرات می گم که کمتر میاد. چیزایی که فکرشو نمی کنین.
اگه نیم سال دوم رو خوب خوب در حافظه دارید می تونین باقی وقتتونو برای نیم سال اول بذارین یا از بعد تعطیلات عید. چون زیاد وقت گیر نیست.
امتحانات ترمی که کشوری هستند و کتبی تاثیرشون بیشتره و پیش. و درصد هم امسال اضافه شده برای رشته ها البته بجز کاردانشا و فنی ها.
يعنی معدل کتبی امسال(پيش) در کنکور مؤثر هست؟
ابراهيم خدايي درخصوص تاثير سوابق تحصيلي براي کنکوريهاي 91، افزود: به احتمال زياد سوابق تحصيلي 25 درصد در کنکور 91 همانند سال گذشته تاثير مثبت خواهد داشت.
وي افزود: تاثير معدل براي ديپلمههاي نظري سال 84 به بعد به صورت تاثير مثبت لحاظ ميشود.
خدايي درخصوص ظرفيت کنکور 91 گفت: ظرفيت پذيرش هنوز مشخص نيست، ولي پيشبيني ميشود ظرفيت همانند سال گذشته يا مقداري بيشتر باشد ولي بحث کاهش بعيد است.
معاون سازمان سنجش درخصوص برگزاري زمان آزمون گفت: کنکور 91 طي روزهاي 8 ، 9 و 10 تيرماه سال آينده برگزار ميشود.
خدايي در خاتمه گفت: براي کنکور 91 تغييري در نظر گرفته نشده است و همانند سال گذشته برگزار ميشود.
سوابق تحصيليتان را تا 8 آذر دريافت کنيد
رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش نيز گفت: سامانه دريافت کد سوابق تحصيلي داوطلبان کنکور سراسري و دانشگاه آزاد تا 8 آذرماه فعال است.
عبدالامير عرفي با اشاره به آغاز ثبتنام کنکور از 16 آذر، اضافه کرد: آندسته از داوطلباني که بعد از سال 84 مدرک ديپلم خود را دريافت کردهاند مشمول اعمال سوابق تحصيلي هستند و بايد قبل از آغاز ثبتنام کنکور 91 ، کد سوابق تحصيلي خود را دريافت کنند.
وي افزود: داوطلبان بايد پس از مراجعه به سامانه مشاهده و دريافت کد سوابق تحصيلي به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات خود را وارد و نمرات نهايي سال سوم متوسطه خود که همان سابقه تحصيلي آنهاست، مشاهده و پس از تکميل مشخصات سجلي، نسبت به دريافت کد سوابق تحصيلي اقدام کنند.
به گفته رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش، داوطلبان پس از مشاهده نمرات خود در صورتي که مورد تاييدشان باشد، ميتوانند با دريافت کد سوابق تحصيلي به سايت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبتنام در کنکور سراسري و دانشگاه آزاد اسلامي اقدام کنند و درصورتي که داوطلب مشمول با درج مشخصات، سوابق خود را پيدا نکرده يا سوابق تحصيلي و نمرههايش را غيرواقعي يا صحيح ندانست، ميتواند از طريق همين سايت درخواست بررسي کند و نيازي به مراجعه حضوري به ادارات آموزش و پرورش نيست.
عرفي گفت: داوطلباني که سوابق خود را نادرست ميدانند، ميتوانند در قسمت مشخص شده در سايت، درخواست بررسي اطلاعات کنند و مرکز سنجش آموزش و پرورش نيز پس از بررسي، اطلاعات صحيح را روي سايت قرار ميدهد و داوطلبان ميتوانند مجددا به سايت مراجعه کنند و پس از دريافت کد سابقه تحصيلي، مسير ثبتنام کنکور را از طريق سازمان سنجش ادامه دهند.
رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش مشمولان دريافت کد سوابق تحصيلي را فارغالتحصيلان خرداد سال 84 و بعد از آن، فارغالتحصيلان رشتههاي شاخه نظري و دانشآموزان نظام آموزشي سالواحدي اظهار کرد: فارغالتحصيلان قبل از سال 84، فني و حرفهاي، کار دانش و دانشسراهاي تربيت معلم، فارغالتحصيلان ترميواحدي و ديپلمههاي تطبيقي مدارس ايراني خارج از کشور مشمول اين طرح نميشوند و ميتوانند طبق روال سالهاي گذشته براي ثبتنام در آزمون سراسري اقدام کنند.
Last edited by D_felfelak; 06-12-2011 at 21:01.
اولا که آرزوی موفقیت می کنم برات
منم پارسال مثله شما کنکوری 90 بودم و به سلامتی 1500 آوردم..
دوما که در جوابت باید بگم فرقی نکرده تا اینجا که اطلاع دارم شبیه سال پیش کد سوابق تحصیلی نیازه فقط... تغییری نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)