تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 188 از 461 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

زمان من آخر کتاب لغت نبود الان این طوری شده؟ الان بیشتر روی لغت تاکید میشه یا قواعد؟
    الآن هست.
    بیشتر قواعد مهمه. حتی سوال های ترجمه رو هم می شه بدون دونستن معنی لغات حل کرد. با این روش که فعل این جا چه زمانیه و چه جوری باید معنی بشه و...

2. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

الآن هست.
    بیشتر قواعد مهمه. حتی سوال های ترجمه رو هم می شه بدون دونستن معنی لغات حل کرد. با این روش که فعل این جا چه زمانیه و چه جوری باید معنی بشه و...
    من توی قلمچی همیشه سوالای ترجمه رو از 4 تا به 3 شون درست جواب میدم.. نیازی هم به حفظ کردن کلمات نیست..
    فقط باید به فعل ها و ضمیر ها و بعضی وقت ها جمع و مفرد بودن توجه کرد

4. این کاربر از h_r_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من فقط یه کد سوابق تحصیلی از سایت Dipcode گرفتم..!!
    اون یکی رو چجوری باید بگیرم؟! (کد رهگیری رو)
    دوستان سوال منم هست. پلیز هلپ!

داره خودمونی میشه زهـــZAHRAــــــرا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قـ♥ـلـ ـب

پيش فرض

خدا خیرت بده
    پیر شی پسرم و یا احیانا دخترم

من خودم قیده این کنکور رو زدم یه بار شرکت کردم برای هفت پشتم بسه فکرم یه جا باشه بهتره همون کارشناسی ناپیوسته شرکت میکنم...
    اما برای شرکت کردن خواهرم به صورت آزمایشی تو دفترچه این بند رو دیدم:

با این حساب حتما باید شاغل پیش دانشگاهی باشه.
    پس چطوری بعده کنکور میگه یه کم سن و سال ترین فرد کنکور ده سالشه و پیرترین فرد 90 سالشه
    اینا چطوری ثبت نام میکنن؟؟؟؟
    سلام
    بله دخملم ولی پسملم بگین عیبی نداله چون خیلی دوس داشتم پسمل بودم
    جوابتونو pink oak عزیز دادند و من فقط یه کوچولو اضافه می کنم که:
    اون مسن ها هم که شرکت می کنن که بیشترشونم مرد هستند خدمتشونم یا گذروندن ویا معافی دارن که به مشکل بر نمی خورن
    Last edited by زهـــZAHRAــــــرا; 06-12-2011 at 20:24.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قـ♥ـلـ ـب

پيش فرض

من دوستم امسال داره آزاد تهران مرکز عمران میخونه میخواد دوباره کنکور سراسری شرکت کنه
    اول اینکه میتونه این کار رو بکنه با سربازی به مشکل نمیخوره
    و اینکه نرفته برای امسال سوابق تحصیلیش رو تایید کنه و کد سابقه تحصیلی نگرفته میتونه دفترچه بگیره
    سلام
    کسی که آزاد می خونه می تونه سراسری شرکت کنه و مسئله ای براش پیش نمیاد مگه این که سال گذشته روزانه قبول شده باشه وانتخاب رشته هم کرده باشه ولی نرفته باشه که 1سال از کنکور محروم می شه.
    درسش تموم شد میره سربازی.
    می تونه بره سایت وکد سوابقشو بگیره و بعد هم بره دفترچه بگیره و ثبت نام کنه.
    ببخشین مثه اینکه کسی اینو جواب داده بود و من 2باره جواب دادم.به هر حال معذرت می خوام!

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

سلام
    کسی هست بگه زمان ثبت نام کنکور ازاد کی هست؟؟؟
    سوم تجربی هستم میخوام ازمایشی کنکور بدم!!!

سلام آزاد معمولن دیرتر شروع می شه و پارسال از 5 اسفند ماه شروع شد. موفق باشین.

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

دوستان الان من که پیش دانشگاهی هستم هیچ مدرکی برای ثبت نام نمیخوام؟! امضا یا فرم یا کدی نباید از مدرسه بگیرم!؟ فقط همون دفترچه رو از پست بگیرم؟
    کد سوابق تحصیلی رو از این سایت بگیر و تو قسمت خودش تو دفترچه بنویس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

سلام
    کسی اون دفترچه که توش نوع گزینش رشته ها و از این چیزا رو نداره ؟
    سلام
    ببخشین منظورتون دفترچه ی انتخاب رشته اس؟

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

بچه ها ، برای یه سال سوم تست های تالیفی پیشنهاد میکنید یا تست های کنکور ؟ یا هردو ؟
    تستهای تالیفی بیشتر برای کلاسی و آزمون های کشوری مدارس خوبه نه برای کنکور .
    من تستهای کنکوری رو بیشتر قبول دارم و اگه وقتی داشت یه نگاهی هم به تالیفی ها بندازه .

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

يه سؤال دارم بدجور ذهنمو مشغول کرده:
    متأسفانه تا الا" به علت بيماری علی رغم سعی و تلاش و اراده ام نتونستم اون طور که بايد درس بخونم
    احتمال ميدم برخی مباحث نيم سال اول بمونه
    حالا سؤالم اينجاست که اين مباحث رو که بايد مطالعه کنم؟
    با فرض اينکه نيم سال دوم بتونم ماکسيموم مطالعه رو با کيفيت بالا داشته باشم ضمنا" اکثر مباحث نيم سال دوم رو تابستون مطالعه کردم
    يه سؤال ديگه:
    امتحانات ترم امسال چه اهميتی داره؟
    بلا دور باشه
    نگران نباشین ... نمی گم اصلن از نیم سال اول سوال نمیاد ولی اینو به جرات می گم که کمتر میاد. چیزایی که فکرشو نمی کنین.
    اگه نیم سال دوم رو خوب خوب در حافظه دارید می تونین باقی وقتتونو برای نیم سال اول بذارین یا از بعد تعطیلات عید. چون زیاد وقت گیر نیست.
    امتحانات ترمی که کشوری هستند و کتبی تاثیرشون بیشتره و پیش. و درصد هم امسال اضافه شده برای رشته ها البته بجز کاردانشا و فنی ها.

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

سلام دوستان عزیز
    من دیپلممو سال 87 گرفتم و بنا به مشکلاتی که واسم پیش اومد مجبور شدم درسو کنار بذارم
    امسال 100% پیشو میگیرم به امید خدا و دارم واس کنکور آماده میشم
    بعلت دوری از درس اطلاعی ندارم که چه کتابایی تغییر کردن
    خواهشم از دوستان اینه که کمکم کنن

پیشاپیش ممنون
    سلام
    عیفی نداله
    انشاالله
    بعضی از کتابها تغییرات جزئی کردن ولی اصلن نگران نباشین چون برای سوالات کنکور همون کتابهای سال گذشته رو بخونین کافیه چون در دفترچه که منابع سوالات کنکور رو می زنه همیشه 1سری کد هست که از همونا سوال میاد و چه تغییر کنه و نکنه هیچ تاثیری در آسون یا سخت بودن سوالات نداره.
    خیالتون راحت چون این سوال رو از مسئول سوالات و سنجش هم پرسیدن و جوابش همین بوده

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

عربی از درساییه که می شه خیلی راحت و سریع جمعش کرد. فقط رازش ایته که باید به صورت مداوم و پیوسته روش کار کرد. شما اول توی یک هفته، همه ی لغات آخر کتاب ها رو حفظ بکن. بعد کل قواعد رو بخون و یه جزوه ی خلاصه ی چهار پنج صفحه ای ازش درست کن برای خودت. خلاصه ی خلاصه. تا چند روز هی این قواعد خلاصه شده رو زیرورو بکن، بعد برو سراغ تست جامع زدن. بعد حدود سه چهار هفته می شی خدای عربی! به همین خوشمزگی! این پروسه رو یک بار دیگه، توی اردیبهشت و خرداد هم تکرار بکن...
    کاملن درسته حرفتون فقط یه مطلب کوچولوی دیگه هم من اضافه می کنم که اگه در گرامر ها هم مشکلی داشتید می تونین کتابهای نشر آبرنگ رو خریداری کنین و علاوه بر گرامر لغات آخر کتاب هم بخونین و یه سری تست از هر درس که خیلی کمک می کنه.
    آقا faded اینا جواب شما هم هست
    Last edited by زهـــZAHRAــــــرا; 06-12-2011 at 20:24.

8. 4 کاربر از زهـــZAHRAــــــرا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قـ♥ـلـ ـب

پيش فرض

دوستان سوال منم هست. پلیز هلپ!
    الان یعنی برای ثبت نام خود آزمون نیازی به کد رهگیری نیست و فقط به کد سوابق تحصیلی برای همه ی رشته ها بجز کاردانش و فنی حرفه ها نیازه.
    کد رهگیری بعدن نیاز میشه برای انتخاب رشته بعد مجاز شدن تو کنکور!

10. این کاربر از زهـــZAHRAــــــرا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من امسال برای بار دوم کنکور میدم (کنکور 91 ) و سال قبل پیش دانشگاهی رو تموم کردم
    سوالم اینه که نحوه ثبت نام و این چیزا فرق کرده ؟
    یا مثل سال های قبل هست ؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی از کتابها تغییرات جزئی کردن ولی اصلن نگران نباشین چون برای سوالات کنکور همون کتابهای سال گذشته رو بخونین کافیه چون در دفترچه که منابع سوالات کنکور رو می زنه همیشه 1سری کد هست که از همونا سوال میاد و چه تغییر کنه و نکنه هیچ تاثیری در آسون یا سخت بودن سوالات نداره.
    خیالتون راحت چون این سوال رو از مسئول سوالات و سنجش هم پرسیدن و جوابش همین بوده
    ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین
    بیشتر منظور من تو کتابایی که دارم بود!!(من کتاب کلاس و تست رمزینه دارم)
    یعنی با این تغییری که تو حسابان (فک کنم یکی دوسال پیش تغییر کرد) و دیفرانسیل که امسال تغییر کرده،بازم میشه رو همین کتاب کمک درسیا حساب کرد یا باید کتاب جدید گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

بلا دور باشه
    نگران نباشین ... نمی گم اصلن از نیم سال اول سوال نمیاد ولی اینو به جرات می گم که کمتر میاد. چیزایی که فکرشو نمی کنین.
    اگه نیم سال دوم رو خوب خوب در حافظه دارید می تونین باقی وقتتونو برای نیم سال اول بذارین یا از بعد تعطیلات عید. چون زیاد وقت گیر نیست.
    امتحانات ترمی که کشوری هستند و کتبی تاثیرشون بیشتره و پیش. و درصد هم امسال اضافه شده برای رشته ها البته بجز کاردانشا و فنی ها.
    سلامت باشين
    يعنی معدل کتبی امسال(پيش) در کنکور مؤثر هست؟

ابراهيم خدايي درخصوص تاثير سوابق تحصيلي براي کنکوري‌هاي 91، افزود: به احتمال زياد سوابق تحصيلي 25 درصد در کنکور 91 همانند سال گذشته تاثير مثبت خواهد داشت.
    وي افزود: تاثير معدل براي ديپلمه‌هاي نظري سال 84 به بعد به صورت تاثير مثبت لحاظ مي‌شود.
    خدايي درخصوص ظرفيت کنکور 91 گفت: ظرفيت پذيرش هنوز مشخص نيست، ولي پيش‌بيني مي‌شود ظرفيت همانند سال گذشته يا مقداري بيشتر باشد ولي بحث کاهش بعيد است.
    معاون سازمان سنجش درخصوص برگزاري زمان آزمون گفت: کنکور 91 طي روزهاي 8 ، 9 و 10 تيرماه سال آينده برگزار مي‌شود.
    خدايي در خاتمه گفت: براي کنکور 91 تغييري در نظر گرفته نشده است و همانند سال گذشته برگزار مي‌شود.
    سوابق تحصيلي‌تان را تا 8 آذر دريافت کنيد
    رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش نيز گفت: سامانه دريافت کد سوابق تحصيلي داوطلبان کنکور سراسري و دانشگاه آزاد تا 8 آذرماه فعال است.
    عبدالامير عرفي با اشاره به آغاز ثبت‌نام کنکور از 16 آذر، اضافه کرد: آن‌دسته از داوطلباني که بعد از سال 84 مدرک ديپلم خود را دريافت کرده‌اند مشمول اعمال سوابق تحصيلي هستند و بايد قبل از آغاز ثبت‌نام کنکور 91 ، کد سوابق تحصيلي خود را دريافت کنند.
    وي افزود: داوطلبان بايد پس از مراجعه به سامانه مشاهده و دريافت کد سوابق تحصيلي به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات خود را وارد و نمرات نهايي سال سوم متوسطه خود که همان سابقه تحصيلي آنهاست، مشاهده و پس از تکميل مشخصات سجلي، نسبت به دريافت کد سوابق تحصيلي اقدام کنند.
    به گفته رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش، داوطلبان پس از مشاهده نمرات خود در صورتي که مورد تاييدشان باشد، مي‌توانند با دريافت کد سوابق تحصيلي به سايت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در کنکور سراسري و دانشگاه آزاد اسلامي اقدام کنند و درصورتي که داوطلب مشمول با درج مشخصات، سوابق خود را پيدا نکرده يا سوابق تحصيلي و نمره‌هايش را غيرواقعي يا صحيح ندانست، مي‌تواند از طريق همين سايت درخواست بررسي کند و نيازي به مراجعه حضوري به ادارات آموزش و پرورش نيست.
    عرفي گفت: داوطلباني که سوابق خود را نادرست مي‌دانند، مي‌توانند در قسمت مشخص شده در سايت، درخواست بررسي اطلاعات کنند و مرکز سنجش آموزش و پرورش نيز پس از بررسي، اطلاعات صحيح را روي سايت قرار مي‌دهد و داوطلبان مي‌توانند مجددا به سايت مراجعه کنند و پس از دريافت کد سابقه تحصيلي، مسير ثبت‌نام کنکور را از طريق سازمان سنجش ادامه دهند.
    رييس مرکز سنجش آموزش ‌و پرورش مشمولان دريافت کد سوابق تحصيلي را فارغ‌التحصيلان خرداد سال 84 و بعد از آن، فارغ‌التحصيلان رشته‌هاي شاخه نظري و دانش‌آموزان نظام آموزشي سال‌واحدي اظهار کرد: فارغ‌التحصيلان قبل از سال 84، فني و حرفه‌اي‌، کار دانش و دانشسراهاي تربيت معلم، فارغ‌التحصيلان ترمي‌واحدي و ديپلمه‌هاي تطبيقي مدارس ايراني خارج از کشور مشمول اين طرح نمي‌شوند و مي‌توانند طبق روال سال‌هاي گذشته براي ثبت‌نام در آزمون سراسري اقدام کنند.
    Last edited by D_felfelak; 06-12-2011 at 21:01.

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من امسال برای بار دوم کنکور میدم (کنکور 91 ) و سال قبل پیش دانشگاهی رو تموم کردم
    سوالم اینه که نحوه ثبت نام و این چیزا فرق کرده ؟
    یا مثل سال های قبل هست ؟
    اولا که آرزوی موفقیت می کنم برات
    منم پارسال مثله شما کنکوری 90 بودم و به سلامتی 1500 آوردم..

دوما که در جوابت باید بگم فرقی نکرده تا اینجا که اطلاع دارم شبیه سال پیش کد سوابق تحصیلی نیازه فقط... تغییری نکرده

15. این کاربر از pezhmantoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •