یکی هم لطفا جواب مرا کامل بده. خیلی فوری هست.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
یکی هم لطفا جواب مرا کامل بده. خیلی فوری هست.
سلام.
من راستش نفهمیدم مشکلت رو.
یکم بهتر توضیح بده.
دومین داری ؟ ویندوز سرورت چیه ؟
شرایط رو بهتر بگو.
با سلام
لطفا طریقه بدست آوردن jitter(میزان لرزش) مربوط به دستور ping رو برام توضیح بدین یا فرمولش رو برام بفرستین.
با تشکر
سلام
می خواسم طریقه بدست آوردن jitter(میزان لرزش) مربوط به دستور ping رو برام توضیح بدین یا فرمولش رو برام بفرستین.
با تشکر
ویندوز XP
اول درباره سرور :
سه تا کانکشن داشت. یکی برای اتصال به اینترنت و ISP که تنظیماتش Automatic بود. و درست کار می کرد. درست کردن این کانکشن را بلدم.
یکی هم گویا برای اتصال به کامپیوترهای سایت بود که Share هم بود.
یکی دیگه بود که نمی دونم برای چی بود. شاید برای اترنت یا مودم بود.
اگر اشتباه نکنم زیر یکی Realtalk و زیر دیگری نام مودم نوشته شده بود.
خوب حالا می خوام بدونم این دو کانکشن آخری چیه و چطوری درست کنم و تنظیماتشون IP و ... را بفرمایید.
اما کلاینت ها:
راستش تمام کامپیوترهای سایت کابل شبکشون متصل بود. بعضی ها Local Area Network Connection داشتند و بعضی نداشتند. فقط نام کامپیوترهای سایت را PC1، PC2 و ... قرار دادم و همه را WorkGroup.
اما نمی دونم چطوری IP اونها را تنظیم کنم. به خاطر اینکه داخل سرور سه تا کانکشن هست. یکی که برای اتصال به اینترنته و IP به صورت اتوماتیک بود و دو تای دیگر با دو IP .
چرا بعضی ها کانکشن نداشتند. نکنه باید Driver کارت شبکه نصب بشه.
فقط راجع به کارت شبکه میتونم نظر بدم که باید درایورش نصب شه.
یعنی کسی نیست شبکه را به صورت حرفه بلد باشه.
سلام
ایا می شود v.p.n بر روی ADSL Router ست کرد و ان را بین چند سیستم به اشتراک گذاشت .
سلام.
من تا حالا نشنیدم که بشه این کارو کرد.
البته فک کنم بستگی به مودمت داشته باشه که این امکان رو داشته باشه یا نه. که میشه از منوی مدیریتش دید.
سلام
در Network Connection کامپیوتر کلاینت کانکشنی هست که بالای آن نوشته Internet Gateway این چه نوع کانکشنی هست. و چطوری ساخته می شه. با کلیک راست و انتخاب گزینه Properties نیز فقط یک Tab جنرال نمایش می ده که داخل اون نوشته
Connect To the Internet Using:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)