تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 2605 اولاول ... 881381781841851861871881891901911921982382886881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

سلام دوست عزیز مطمعن باش وصل کردن اگه شک داری زنگ بزن به 1899 و از اپراتور مربوط بپرس!
    گفتی که چراغ اینترنت مودمت خاموشه درسته؟! اگه آره که باید اون یوزر و پسوردی رو که بهت دادن تو مودم ست کنی و سیو کنی تا اون چراغ روشن بشه!نگران نباش اصلا سخت نیست,چون من تا حالا مودم adslنصب نکرده بودم اما همه کارهاشو خودم کردم
    ممنون عزیز.
    والا دفعه های قبل وقتی خط رانژه میشد این چراغه روشن میشد. حتی وقتی که اشتراکم تموم شده بود ( البته اشتراک لایزرو میگم ) و نیازی به وارد کردن پسورد تو تنظیمات مودم نبود.
    با این حال الان تو تنظیمات PPOE ای که تو مودم بود یه کانکشن ساختم و یوزرنیم پسورد هم دادم. VPI / VCI هم همون دیفالتش گذاشتم بمونه 0/35 حالا نمیدونم چشه.
    شایدم واقعا وصل نشده. آخه وقتی طرف زنگ زد من اینقدر از سرعت عمل تعجی کردم که زیاد گوشی ندادم چی گفت.فقط یادمه گفت مودمتونو بزنید به خط.
    الانم با 1899 تماس میگیرم میگه شمارتونو وارد کن هر جوری وارد میکنم میگه شمارتون غلطه ! یه بار با 021 یه بار با 21 یه بار بی 021.

حداقل 2یا 3 روز کار داره
    منم تو کف همین بودم واسه چی زنگ زده بود !!! کاش میپرسیدم الان وصله یا نه!
    ای دی اس ال مخابرات تنظیمات خاصی نداره و اعداد روی حالت پیش فرضه و نیاز به دست کاری نیست و رانژه شدن خط شما اصلا ارتباطی به تنظیمات مودم نداره. اگر خط شما رانژه بشه که احتمالا سریع انجامش می دن چراغ ای دی اس ال شما روشن میشه و ثابت می مونه و بعد از اون نوبت به کانکت شدن می رسه که باید توی ویندوز ( حالت بریج کردن مودم) و یا توی مودمتون ( حالت ppoe) یوزر و پس ورد رو تنظیم کنید و وصل بشید احتمالا یکی دو روز بعد از روشن شدن چراغ می تونید وصل بشید آخه فعال کردن رمز به مرکز ربط نداره و باید اداره کل دیتای مخابرات فعالش کنه
    آخه اینقدر هرکی از آدم میپرسید امروز که مطمئنی بلدی مودمو تنظیم کنی آدم اگه نصاب خود مخابراتم میبود به شک میفتاد.
    حالا چجوری باید بفهمم وصل شده یا نه ؟ هر روز باید تست کنم یا خبر میدن ؟
    خدا بخیر کنه مال ما که هنوز چراغش هم روشن نشده.
    Last edited by -reza-; 07-01-2012 at 19:49.

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

ممنون عزیز.
    والا دفعه های قبل وقتی خط رانژه میشد این چراغه روشن میشد. حتی وقتی که اشتراکم تموم شده بود ( البته اشتراک لایزرو میگم ) و نیازی به وارد کردن پسورد تو تنظیمات مودم نبود.
    با این حال الان تو تنظیمات PPOE ای که تو مودم بود یه کانکشن ساختم و یوزرنیم پسورد هم دادم. VPI / VCI هم همون دیفالتش گذاشتم بمونه 0/35 حالا نمیدونم چشه.
    شایدم واقعا وصل نشده. آخه وقتی طرف زنگ زد من اینقدر از سرعت عمل تعجی کردم که زیاد گوشی ندادم چی گفت.فقط یادمه گفت مودمتونو بزنید به خط.
    الانم با 1899 تماس میگیرم میگه شمارتونو وارد کن هر جوری وارد میکنم میگه شمارتون غلطه ! یه بار با 021 یه بار با 21 یه بار بی 021.
    دوست من از وصل شدن خیالت راحت من همون روز که ساعت 1رفتم در خواست دادم همون روز وصل کردن اما من منتظر موندم وخیال کردم زنگ میزنن خبر میدن!!! اما از کسی پرسیدم گفت زنگ نمیزنن و خودت باید زنگ بزنی ببینی وصله یا نه!! منم تا یک هفته منتظر مونده بودم ووقتی زنگ زدم گفتش از همون روزی که در خواست کردی وصل شده!!! احتمالا با اون تلفنی که زنگ میزنی بیسیم نیستش؟!تلفن نمیخواد کد شهر وارد کنی فقط خود شماره!!!البته خطا مشکل پیدا کرده من هرچی میخوام موبایل بگیرم میگه اشغال است کلا یه جورایی همه چی مشکوک میزنه!!! اینها واسه خودشونو زرتی وصل میکنن !!!اونموقع که اینها دیر رانژه میکنن که از آی اس پی سرویس گرفته باشی!!! !!!
    Last edited by hithd; 07-01-2012 at 19:58.

3. این کاربر از hithd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز برای من 2 ساعته 128 وصل شد

وقتی هم که ارتقا دادم به 256 ، 45 دقیقه ای از 128 به 256 رسوندن

مطمئن باش وصله برای شما.مودم رو وصل کن و حال کن

5. این کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حالا چجوری باید بفهمم وصل شده یا نه ؟ هر روز باید تست کنم یا خبر میدن ؟
    خدا بخیر کنه مال ما که هنوز چراغش هم روشن نشده.
    همین که توی 1899 میگه غیر معتبر یعنی که اصلا ثبت نشده همونطوری که دوستان گفتن دو سه روز زمان می بره. اگر لینک ای دی اس الت برقرار شده خودت تست کن. بعید می دونم خبر بدن. البته اگر لینکت برقرار شده بعد از یه مدتی اگر نتونستی وصل بشی با همون 2828 تماس بگیر فکر کنم اونا بتونن توی شبکه فعالت کنن.

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadi007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما در روز معمولا چقدر دانلود میکنید؟
    گیر نمیدن؟
    معمولا روزا که بیرون سر کار هستم لینک فیلم میذارم تا دانلود بشه.مخابرات به حجم دانلود کاری نداره.256 معمولا ساعتی بین 90 تا 100 مگ دانلود میده که رابطه مستقیم با سروری داره که ازش دانلود میکنی.خوشبختانه من تا الان قطعی نداشتم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

پس به درد نمی خوره
    مرسی ...
    فقط اینکه به mac می خوره راحت ؟
    منظورت رو از مک نگرفتم ، اگه منظورت سیستم عامل مکینتاش هست که مشکلی نیست ، اگه منظورت مک آدرس هست که همشون دارن مشکلی نیست بازم

خیر سرم دانشجوی ITم . یه اینترنت درست حسابی ندارم( سریال دان کنم !‌ )
    راستی قیمت ۱ مگش نا محدود چنده ماهی ؟‌
    نامحدود یک مگ رو نمیدونم ، و همونطور که گفتم باید خدا باشی ( به عنوان مدرک )

Take Care

10. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

ممنون از دوستان. زنگ زدم 2828 هنوز البته وصل نشده ولی اپراتور اینقدر همکاری کرد که اصلا تو سیستمای خصوصی مثل لایزر و پارس آنلاین ندیده بودم. خیلی به وضع پشتیبانی امیدوار شدم. حالا گفت پیگیری میکنه فردا هم دوباره زنگ میزنه . گفت مشکل از مرکز تلفن محلمونه که رانژه نکرده. وگرنه از نظر مخابرات مرکزی اینترنت من وصله. خیلی حالب شده پشتیبانه میگفت شما قانونا باید 2 ساعت بعد از پر کردن فرم ( دقیقا فاصله زمانی ای که با من تماس گرفته شد ) سرویستو دریافت کنی و اگه باهات تماس گرفته شده یعنی وصل شده. ولی چون سیستم جدیده شاید هنوز مرکز مخابراتیا کارشونو خوب انجام نمیدن.
    کاش همه پشتیبانا مرد بودن. لایزر بودم یه زنه بود هی میگفتم شارژم تموم شده هی میگفت دوشاخه ضد برق نزدی ؟ باز میگفتم نه بابا وصل بود امروز زیاد دانلود کردم قطع شد . باز میگفت تلفن بدون اسپلیتر وصل نیست به خطتون . وضعی بود...

12. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچه ها من سرعت 128 دارم. مخابرات منطقه ما چند روز پیش زنگ زد گفت احتمال داره یوزر پسوردتون عوض بشه و یه یوز و پس جدید داد.
    امروز یوز و پس عوض شد. حالا سرعت دانلودم بیشتر شده و از 14 به 17.5 رسیده

14. این کاربر از 666hamed666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

بچه ها تو سیستم جدید دیگه به کسی نگید 3-2 روز طول میکشه وصل کردن. باید 2 ساعت میبود که به دلیل یه اشتباه از طرف مرکز تلفن محلمون برای من بعد 24 ساعت وصل شد. الان با ADSL مخابرات آنلاینم.
    البته سرعت دانلودم داغونه. بعضی موقع ها سرعت رو 20 هم میره ولی چون پینگ بالاست زیاد فکر نکنم به درد دانلود بخوره که البته مهم نیست برای من. خلاصه سرعت به شدت نوسان داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

بچه ها این مودمای معمولی که تک پورت هستن ( 1 پورت usb و یه lan ) رو میشه طوری تنظیم کرد که بشه هم زمان 2 تا سیستم رو کانکت نگه داره ؟
    الان به لپتاپ وصل کردم دیدم وقتی با کانکشن connect میکنم میزنه user / pass غلطه و تا وقتی سیستم خودمو که از طریق usb وصله رو dc نکنم همچنان همون اخطارو میده . اگه بریجش کنم حله ؟ یا بریج کردن به درد این مودما نمیخوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •