ممنون عزیز.سلام دوست عزیز مطمعن باش وصل کردن اگه شک داری زنگ بزن به 1899 و از اپراتور مربوط بپرس!
گفتی که چراغ اینترنت مودمت خاموشه درسته؟! اگه آره که باید اون یوزر و پسوردی رو که بهت دادن تو مودم ست کنی و سیو کنی تا اون چراغ روشن بشه!نگران نباش اصلا سخت نیست,چون من تا حالا مودم adslنصب نکرده بودم اما همه کارهاشو خودم کردم
والا دفعه های قبل وقتی خط رانژه میشد این چراغه روشن میشد. حتی وقتی که اشتراکم تموم شده بود ( البته اشتراک لایزرو میگم ) و نیازی به وارد کردن پسورد تو تنظیمات مودم نبود.
با این حال الان تو تنظیمات PPOE ای که تو مودم بود یه کانکشن ساختم و یوزرنیم پسورد هم دادم. VPI / VCI هم همون دیفالتش گذاشتم بمونه 0/35 حالا نمیدونم چشه.
شایدم واقعا وصل نشده. آخه وقتی طرف زنگ زد من اینقدر از سرعت عمل تعجی کردم که زیاد گوشی ندادم چی گفت.فقط یادمه گفت مودمتونو بزنید به خط.
الانم با 1899 تماس میگیرم میگه شمارتونو وارد کن هر جوری وارد میکنم میگه شمارتون غلطه ! یه بار با 021 یه بار با 21 یه بار بی 021.
منم تو کف همین بودم واسه چی زنگ زده بود !!! کاش میپرسیدم الان وصله یا نه!حداقل 2یا 3 روز کار داره
آخه اینقدر هرکی از آدم میپرسید امروز که مطمئنی بلدی مودمو تنظیم کنی آدم اگه نصاب خود مخابراتم میبود به شک میفتاد.ای دی اس ال مخابرات تنظیمات خاصی نداره و اعداد روی حالت پیش فرضه و نیاز به دست کاری نیست و رانژه شدن خط شما اصلا ارتباطی به تنظیمات مودم نداره. اگر خط شما رانژه بشه که احتمالا سریع انجامش می دن چراغ ای دی اس ال شما روشن میشه و ثابت می مونه و بعد از اون نوبت به کانکت شدن می رسه که باید توی ویندوز ( حالت بریج کردن مودم) و یا توی مودمتون ( حالت ppoe) یوزر و پس ورد رو تنظیم کنید و وصل بشید احتمالا یکی دو روز بعد از روشن شدن چراغ می تونید وصل بشید آخه فعال کردن رمز به مرکز ربط نداره و باید اداره کل دیتای مخابرات فعالش کنه
حالا چجوری باید بفهمم وصل شده یا نه ؟ هر روز باید تست کنم یا خبر میدن ؟
خدا بخیر کنه مال ما که هنوز چراغش هم روشن نشده.