تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 188 از 269 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خب میریم که داشته باشیم نکات زیبایی از بهترین گزارشگر خاور میانه جواد جان :

علی کریمی رو میبینیم که اومده تا تصویرش رو توی دوربین بیینیم!!!

این مربی سرشناس تونست از کره تو بیروت 4 امتیاز بگیره

الان همه در رستوران ها فروشگاه ها هتل ها کافی شاپ ها منتظرن ایران گل بزنه

بله تحلیل های کارشناسی خداداد عزیزی رو "می‌بیـنیـم" !!

این کیروش با چه شور و هیجانی تیمو به جلو فرا می خونه. انگار اونم میدونه که ما به تفاضل گل نیاز داریم" (مثلا یارو سر مربی ماست!! )

لبنانی‌ها باید خیلی خوشحال باشند که با یه گل به رختکن میرن. حالا یه سانتر بی‌هدف و توی دروازه! [جواد خیابانی-خداییش خیلی چشم شوره!!باید بذارنش بازی کره رو LIVE گزارش کنه و اگه کره از ما جلو افتاد یه کمی چشم بزنه تیم حریف رو تا بازی رو ببریم!!! ]

2. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه اتفاقا اونطور که سر بازی با قطر هیجان داشتم؛این بازی اصلا هیجانی در کار نبود!(فقط میمونه بحث بازی با اعراب؛که برد جلوی هر قوم عربی زبان(از لبنان گرفته تا خود عربستان) برام شیرینه!!!

من قبل از بازی با قطر و در شرایطی که خیلی ها نا امید بودن از صعود تیم ملی به جام جهانی و راه به راه از کیروش انتقاد میکردن؛شدیدا از ایشون حمایت کردم در پست هام؛و به نظرم رفتن کیروش مساوی با فاجعه ای دیگه در فوتبال ما (روی کار اومدن دایی و امثال اون...)

من به شخصه؛مثل همه ی دوستان؛فارغ از مسئله ی رنگ تیم؛علی دایی رو اسطوره میدونم در فوتبال ایران!
    ولی باید قبول کنیم؛یکی از فاجعه بار ترین تیم های ملی ما زمان هدایت ایشون بود؛و کلا نیمکت تیم ملی؛لقمه ی خیلی گنده تر از دهن ایشون و امثال ایشونه(نام نمیبرم تا به جنجال نکشه تاپیک)

یکی از دلایل صعود نسبتا قاطعانه ی ما در 2006 ؛ به نظرم حضور مستمر برانکو روی نیمکت بود!!
    اگه اشتباه نکنم 4 سال سرمربی و یه مدتی هم دستیار سرمربی سابق تیم ملی بود!!

به نظرم؛حتی اگه 1% هم به جام جهانی صعود نکنیم!امثال کیروش رو باید نگه داریم در تیم؛نه اینکه با یه باخت به اون شکل (کاملا از روی قصد و غرض) ازش انتقاد کنیم!!!
    حداقل کاری که در تیم ملی کرده؛از بین بردن بازیکن سالاری بوده!! (حتما ترکیب برانکو رو همه ی ما یادمونه!حتی یک نفر در مدتی که ایشون رو کار بودن؛از تیم ملی کم یا اضافه نشد!و به نظرم اصلا به شایستگی بازیکن ها توجه نمیشد و لابی یه سری از دوستان بود که تعیین کننده بود!)

من شدیدا به رحمتی علاقه دارم بدون شک به نظرم بهترین دروازبان آسیا و جزو بهترین دروازبان تاریخ ایرانه! ولی خودم از کسایی هستم که (با اینکه استقلالی هستم) از کنار گذاشتن رحمتی توسط کیروش حمایت کردم در صحبت های دوستانه!(حتی با دوستان فوتبالیست داشتم)! (البته با کش دادن این قضیه از سوی کیروش اصلا موافق نیستم در حال حاضر) !

خلاصه امیدوارم تیم ملی؛با وجود همه ی این حرفا به جام جهانی صعود کنه!و حسرتی که یه سری از دوستان باعث و بانیش بودن تو 2012 آفریقای جنوبی؛این دوره؛به دل ما نمونه!!

ولی باز هم من از اینکه شانس صعودمون شدیدا به قطر گره خورده؛میترسم!!!

پ.ن:

در مورد آنگولا حق با شما بود!
    اشتباه از من بود!گل سهراب رو یادم رفته بود!
    البته اینکه میگی بازیکن سالاری داره به نظرم یه کم زیادیه واسه کی روش . نمونه اش همین مسعود شجاعی . واقعا یه دلیل واسم بیارن که چرا مسعود فیکس توی هر بازی داره بازی میکنه . امروزم اگه تعویضش نمیکرد دیگه صدای همه در میومد .
    من خودم نسبتا طرف کی روشم (تو پستهای قبلیم گفتم اینو) اما اینکه بخوایم کی روش رو بزنیم تو سر مربی های قبلی اشتباهه . کی روش کار خاصی واسه ایران نکرد که مربیهای قبلی نکرده باشن . اما من اینده بهتری رو میبینم با کی روش . اگه به جام جهانی بریم من حتی از الان واسه اونجا هم خوشبینم .
    رحمتی هم در حال حاضر دیگه کارش نمیشه کرد . باید دید همین رحمان احمدی چه میکنه جلوی کره . دیگه وقت ریسک نداریم .

امیدوارم در صورت صعود به جام جهانی یه فکر خوبی واسه پستهایی مثل دروازه بان بکنیم . شاید اگه دنیل داوری بیاد بهتر شه اوضاع .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به کره ای ها باید حق داد... باخت جلو تیم ده نفره...
    خارج از شوخی خودمون رو بزاریم جای اونا... اگه ما تو کره باخته بودیم و الان هم صعودمون قطعی بود، دوست داشتیم انتقام بازی رفت رو بگیریم... بعد من تو فروم انگلیسی زبانی خوندم که کره ای ها هنوز از وقت تلف کردن بازیکنان ما (جریان رحمتی) یا اختصاص زمین دوم و نحوه صدور روادید اومدن به تهران و ... ناراحتند. ضمن اینکه مثل ما نیستند که وقتی تو 2006 صعودمون جلو بحرین قطعی شد رفتیم و به ژاپن باختیم و عین خیالمون نبود... اونا قطعا دوست دارند با برد مرحله صعود به جام جهانی رو تموم کنند. البته این مدل حرف زدن مربی کره قطعا غیر حرفه ای بود و البته شاید تحت فشار خبرنگار های ازبک... لکن این صحبت ها همه برای اینه که بدونیم کره حریف ساده ای نیست و منتظر نیست ما بیایم ازش مساوی بگیریم و بریم... تیم ملی باید این قدم آخر رو با اقتدار تر از همیشه برداره و گرنه خود بازیکنا، کادر فنی و فدراسیون میدونند تماشاگرا دیگه حوصله داستان های پلی آف رو ندارند!
    شب خوش
    یاعلی

5. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگر به دلیل این شکست ها مربی کره این حرفها را گفته باشه ، مربی های ایرانی که باید بدتر از این حرفها میزدند چون ما هم کم از کره شکست نخوردیم و جام از دست ندادیم
    من کلن بخوایم حساب کنیم توی تیم های آسیایی از تیم کره جنوبی اساسی بدم میاد این حس بدی که بهشون دارم بعد از جام جهانی 2002 که با کمک داور ایتالیا و بعدش هم اون افتضاحی که سر بازی با اسپانیا در آوردن باعث حذف این تیما شدن این حس بدی که بهشون دارم بیشتر شد تنها تیمی هم که بعد از ایران در اسیا از سبک بازیشون خوشم میاد ژاپن هستش به هر جا هم رسیدن حقشون بوده نه مثل کره جنوبی با زد و بند با تیم داوری که نمونه بارزش مسابقات جام جهانی بود که اشاره کردم

خدا رو شکر تا اونجا که یادمه تو تاریخچه بازیهای رو در رو ایران با کره چنین شکستای دردناک 2-6 و 3-4 نداشتیم
    به امید صعود ایران به جام جهانی در خاک کره
    Last edited by clau; 12-06-2013 at 00:00.

7. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بردیا اگه حرف نزنی کسی میگه لال هستی؟
    20تا صفحه رو زیر و رو کردم اخر به تو رسید که آتش بیار معرکه شدی!
    لامصبا نمیتونید ببینید یه کاپیتان مقتدر آبی رنگ توی تیم داره نقش آفرینی میکنه؟
    به جون خودم اگه پرسپولیسیهامیومدن قسمت قرمز پرچم ایران رو میبوسیدن ما حرف نمیدزدیم هرچند که100% منظور دار اینکار رو میکردن.
    الان این بند خدا بازوبند کاپیتانی تیم ملی ایران رو بوسید.
    فارق از هررنگی که داشت اون بازو بند باید به خاطر تیم و ملی بودن اون با دید مثبت نگاه کنیم.
    در ثانی گیرم که ابی ها میخوان فتخارات امروز فوتبال رو به نام خودشون بنویسن.چه اشکالی داره؟
    ببینم تا دیروز که هی میگفتین ما تو رده ملی هرچی داریم از صدقه سری قرمزهاست؟ خب امروز ما این رو بگیم.چی میشه؟ها؟
    بچه پروها

تیم 2تا بازی ه که داره خوب بازی میکنه.امیدوارم کی روش به ترکیب مدنظرش رسیده باشه و بتونه کره رو هم متوقف کنه و اون "یه بازی درمیون خوب بودنمون"تموم بشه.
    در آخر:
    تبریک بابت خیلی چیزها

9. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دژاگه سورپرایز تیم ملی در اولسان
    کیانوش جان....
    تو اولسان؛با توجه به اراجیفی که مربیه اماتور کره در مورد ما گفته؛حقشون هست سورپرایز های خیلی بیشتری داشته باشیم براشون!!

(سید مهدی رحمتی و علی کریمی و فرهاد مجیدی + اشکان خان دژاگه)

به کره ای ها باید حق داد... باخت جلو تیم ده نفره..
    تازه نامردی سرمربی ما رو هم اخراج کرده بود اون داوره!(انگاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشت یارو!چرا اون شکلی بود؟!! )

البته اینکه میگی بازیکن سالاری داره به نظرم یه کم زیادیه واسه کی روش . نمونه اش همین مسعود شجاعی . واقعا یه دلیل واسم بیارن که چرا مسعود فیکس توی هر بازی داره بازی میکنه . امروزم اگه تعویضش نمیکرد دیگه صدای همه در میومد .
    من خودم نسبتا طرف کی روشم (تو پستهای قبلیم گفتم اینو) اما اینکه بخوایم کی روش رو بزنیم تو سر مربی های قبلی اشتباهه . کی روش کار خاصی واسه ایران نکرد که مربیهای قبلی نکرده باشن . اما من اینده بهتری رو میبینم با کی روش . اگه به جام جهانی بریم من حتی از الان واسه اونجا هم خوشبینم .
    رحمتی هم در حال حاضر دیگه کارش نمیشه کرد . باید دید همین رحمان احمدی چه میکنه جلوی کره . دیگه وقت ریسک نداریم .

امیدوارم در صورت صعود به جام جهانی یه فکر خوبی واسه پستهایی مثل دروازه بان بکنیم . شاید اگه دنیل داوری بیاد بهتر شه اوضاع .
    آره...!!
    ما کلا هر دهه شاید بیشتر از یک یا دو دروازبان خوب نداشته باشیم!!(که این جای تامل داره)
    همین الان رحمتی؛فاصله ی عجیب و غریبی با دروازبان دوم ما(رحمان احمدی) داره!!

دانیال داوری رو که خود کیروش گذاشت کنار!انگاری زیادی آش دهن سوزی نبوده!!(ولی انصافا خوشگل بودا!!میومد تیم ملی ایران؛کلی طرفدار به تیم ملی اضافه میشد!مثل زمان حضور فریدون زندی!یادته ؟؟!! )

مسعود شجاعی در هر صورت ؛ در بدترین شرایط بدنی هم که باشه ؛ تجربه ی بازی ملی داشته !
    این خودش خیلی ملاکه !!
    مثلا ما داشتیم بازیکن های فوق العاده ای (در رده ی باشگاهی) که در تیم ملی ؛ به خاطر جو حاکم و خاص تیم ملی ؛ هیچ کاری ازشون بر نیومده (نظیر رضا عنایتی و ... )
    کلا همون اسم مسعود ؛ میتونه ترس در دل حریف بندازه !
    ولی تعویض مسعود از سوی کیروش میتونه نشانه ی نارضایتی خود شخص کارلوس کیروش از عملکرد ایشون باشه!

من که به شخه داشتم دیوونه میشدم با بازی مسعود شجاعی!!!

11. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من هم بیشتر هیجان ناشی از برد منظورم بود کمی تاریخها و نتایج و وقایع ممکنه اشتباه بشن وقتی آدم تحت فشار روانی و استرس یا خوشحالی شدید و هیجان باشه
    نا مرد!! به جا اینکه نقل و قول کنیش!خبر میدادی بهم که ادیتش کنم!!خیلی تابلو بود لعنتی!!!

به خدا به خاطر خستگیه کاره!!نه هیجان بازی!!
    آخه از کی تا حالا بردن لبنان هیجان داره؟!!!!!

13. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من کلن بخوایم حساب کنیم توی تیم های آسیایی از تیم کره جنوبی اساسی بدم میاد این حس بدی که بهشون دارم بعد از جام جهانی 2002 که با کمک داور ایتالیا
    خدا رو شکر تا اونجا که یادمه تو تاریخچه بازیهای رو در رو ایران با کره چنین شکستای دردناک 2-6 و 3-4 نداشتیم
    ما 5-0 تو بازیهای آسیایی به کره باختیم تو جام ملت ها هم باخت 3-0 زیاد داشتیم

15. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من که به شخه داشتم دیوونه میشدم با بازی مسعود شجاعی!!!

دکتر جان شما که دستت تو کاره به نظرت چه نوع مصدومیتی می تونه مسعود رو تا یکسال خونه نشین کنه تا ملتی اسوده بشن قوزک پا ، رباط سلیبی و غیر سلیبی ، لگامنت و ...؟!

/

ولی جدای از شوخی من شخصا سبک بازی مسعود رو خیلی دوست دارم . همین جوری که گاها با نگه داشتن توپ و ریتم کند حرکتی و خطاهای بی مورد روی اعصاب تماشاگر خودی می ره ، به همین شکل با اعصاب حریف هم بازی می کنه .
    این نوع بازیکنان معمولا از دید مربی بازیکنان دوست داشتنی و محبوبی هستند .
    ضمن اینکه تجربه اروپایی مسعود شجاعی ولو اندک و صزف حضور در تمرینات برای کیروش خیلی اهمیت داره .

17. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا هی میخوام بخوابم شب بخیر هم گفتم مگه شماها میذارید
    انصافا این مربی کره چه به موقع این حرفها رو زده .. البته من تو نت فعلا چیزی پیدا نکردم در این مورد
    دمش گرم الان دیگه باید حال این کره رو گرفت..تو که میدونی ایرانیها کشته مرده این کل کل بازیها و احساسات هستند ..الان خودش قبر خودشو کند ... برد کره واجب عینی شده

19. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •