نه اتفاقا اونطور که سر بازی با قطر هیجان داشتم؛این بازی اصلا هیجانی در کار نبود!(فقط میمونه بحث بازی با اعراب؛که برد جلوی هر قوم عربی زبان(از لبنان گرفته تا خود عربستان) برام شیرینه!!!

من قبل از بازی با قطر و در شرایطی که خیلی ها نا امید بودن از صعود تیم ملی به جام جهانی و راه به راه از کیروش انتقاد میکردن؛شدیدا از ایشون حمایت کردم در پست هام؛و به نظرم رفتن کیروش مساوی با فاجعه ای دیگه در فوتبال ما (روی کار اومدن دایی و امثال اون...)
من به شخصه؛مثل همه ی دوستان؛فارغ از مسئله ی رنگ تیم؛علی دایی رو اسطوره میدونم در فوتبال ایران!
ولی باید قبول کنیم؛یکی از فاجعه بار ترین تیم های ملی ما زمان هدایت ایشون بود؛و کلا نیمکت تیم ملی؛لقمه ی خیلی گنده تر از دهن ایشون و امثال ایشونه(نام نمیبرم تا به جنجال نکشه تاپیک)
یکی از دلایل صعود نسبتا قاطعانه ی ما در 2006 ؛ به نظرم حضور مستمر برانکو روی نیمکت بود!!
اگه اشتباه نکنم 4 سال سرمربی و یه مدتی هم دستیار سرمربی سابق تیم ملی بود!!
به نظرم؛حتی اگه 1% هم به جام جهانی صعود نکنیم!امثال کیروش رو باید نگه داریم در تیم؛نه اینکه با یه باخت به اون شکل (کاملا از روی قصد و غرض) ازش انتقاد کنیم!!!
حداقل کاری که در تیم ملی کرده؛از بین بردن بازیکن سالاری بوده!! (حتما ترکیب برانکو رو همه ی ما یادمونه!حتی یک نفر در مدتی که ایشون رو کار بودن؛از تیم ملی کم یا اضافه نشد!و به نظرم اصلا به شایستگی بازیکن ها توجه نمیشد و لابی یه سری از دوستان بود که تعیین کننده بود!)
من شدیدا به رحمتی علاقه دارم بدون شک به نظرم بهترین دروازبان آسیا و جزو بهترین دروازبان تاریخ ایرانه! ولی خودم از کسایی هستم که (با اینکه استقلالی هستم) از کنار گذاشتن رحمتی توسط کیروش حمایت کردم در صحبت های دوستانه!(حتی با دوستان فوتبالیست داشتم)! (البته با کش دادن این قضیه از سوی کیروش اصلا موافق نیستم در حال حاضر) !
خلاصه امیدوارم تیم ملی؛با وجود همه ی این حرفا به جام جهانی صعود کنه!و حسرتی که یه سری از دوستان باعث و بانیش بودن تو 2012 آفریقای جنوبی؛این دوره؛به دل ما نمونه!!
ولی باز هم من از اینکه شانس صعودمون شدیدا به قطر گره خورده؛میترسم!!!
پ.ن:
در مورد آنگولا حق با شما بود!
اشتباه از من بود!گل سهراب رو یادم رفته بود!