کی میگه برانکو خوب بود
برانکو لولوی سر خرمن بود هزارو یک نفر ترکیب تیم را مشخص میکردند
شاید از سیبیلهای آرتور خجالت بکشند و دیگه دنبال این کارها نروند
بله
خير
کی میگه برانکو خوب بود
برانکو لولوی سر خرمن بود هزارو یک نفر ترکیب تیم را مشخص میکردند
شاید از سیبیلهای آرتور خجالت بکشند و دیگه دنبال این کارها نروند
شما اين جمله رو از كجا آوردين. رو چه حسابي ميگيد تيم استيليه.
از بحث هاي فني كه بگذريم اين مربي منو ياد گذشته ميندازه
اخه قيافش با ماريو قارچ خور مو نميزنه خيلي شبيهن بهم
انتخابات فدراسيون فوتبال 19 دي ماه برگزار ميشود. علي كفاشيان دبير كميته ملي المپيك و شاهرخ شهنازي رئيس فدراسيون پينگ پنگ، 2 نامزد انتخابات رياست فدراسيون هستند. محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني از حضور در اين انتخابات انصراف داد.
هر دو از حلقه به گوشان علی آبادین!
اینجا ایران است
مخلصیم
تایید میشه
ماریو رو خیلی خوب اومدی
ولی در کل باید این رو درک کنیم به دلیل شرایط خاص کشورمون هر مربی مایل به کار در ایران نیست!
اینم کاملترین بیوگرافی و همچنین معرفی سوابق این مربی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir2011; 29-12-2007 at 03:00.
سابقه فوتبالى من روشن است شهنازي: فرقى ندارد من رئيس شوم يا کفاشيان!
شاهرخ شهنازى کانديداى پست رياست فدراسيون فوتبال در خصوص انتخابات اين فدراسيون گفت: بيشتر از اين به صلاح نيست که انتخابات به تعويق بيفتد، شخصاً دوست داشتم علىآبادى هم در انتخابات حضور داشته باشد ولى حالا هم فرقى نمىکند که من رئيس شوم يا على کفاشيان، چون به هر حال رئيس فدراسيون بايد با سازمان هماهنگ باشد. البته کفاشيان را فرد موجهى مىدانم و بدون هيچ تعارفى بايد بگويم ايشان پيشکسوتتر از من در ورزش است.
وى در ادامه گفت: البته تا اين لحظه هيچ تصميمى براى کنارهگيرى ندارم و برنامههايم را نيز مدون کردهام و در مجمع آن را به صورت شفاهى ارايه خواهم کرد.
شهنازى در خصوص اينکه به مربى خارجى معتقد است يا ايرانى افزود: اصالت يک مربى در درجه اول اهميت قرار دارد و باتوجه به زمان کمى که داريم، انتخاب مربى تراز اول دشوار است و بايد در اين فرصت کوتاه به سراغ مربيان باتجربه ايرانى رفت، ضمن اينکه نبايد مربى خارجى را از نظر دور داشت.
رئيس فدراسيون پينگپنگ در ادامه خاطرنشان کرد: دنبال اين نيستم که موفق باشم بلکه مىخواهم وظايفم را به خوبى انجام دهم. سابقه من در فوتبال روشن است. 5 سال در زمان مصطفوى نايب رئيس فدراسيون فوتبال بودهام و علاوه بر مديريت در ذوبآهن در باشگاه جنوب اهواز نيز بودهام و با فوتبال بيگانه نيستم.
[IMG][/IMG]
شاهرخ شهنازی، مردی که دفترش با علیآبادی تنها چهار اتاق فاصله دارد، کاندیدای اصلی سازمان برای ریاست فدراسیون فوتبال است
Last edited by vahidhgh; 29-12-2007 at 02:14.
در اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال، هيات رييسه شامل 9 نفر است. رييس فدراسيون، سه نايب رييس (نايب رييس اول، نايب رييس دوم (رييس سازمان ليگ) و نايب رييس بانوان) و پنج نفر اعضا (يك نفر از بين روساي هياتهاي استاني، يك نفر از بين مديران عامل باشگاهها و سه نفر از بين افرادي كه سابقه مديريت دارند).
رييس، نواب رييس و ساير اعضاي هيات رييسه بايد توسط مجمع انتخاب شوند.
از ۶ نامزد زير به عنوان اعضاي كابينه رييس سازمان تربيت بدني در فوتبال نام برده ميشود:
نصرالله سجادي- نايب رييس اول
مهدي تاج - نايب رييس دوم
خديجه سپنجي - نايب رييس بانوان
علي سعيدلو - عضو هيات رييسه
علي كفاشيان - عضو هيات رييسه
عبدالحميد احمدي - عضو هيات رييسه
کفاشیان : اگر علی آبادی می آمد من به نفع او کنار می رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)