تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 280 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها کسی میتونه یه کلیپ با کیفیت از گل های دربی 14 بهمن بگذاره؟
    کجا میتونم همه گل های این بازی رو دانلود کنم؟

3. 6 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نوری: در فوتبال ایران فقط به گلزن‌ها توجه می‌کنند!

خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: متأسفانه در نیم فصل اول آرامش لازم را نداشتم. به گزارش خبرگزاری فارس، محمد نوری پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه پس از اتفاقاتی که در نیم فصل دوم افتاد آرامش بیشتری دارم و راحت کار خودم را دنبال می‌کنم. متأسفانه من در نیم فصل اول آرامش لازم را نداشتم و این موضوع برایم خیلی سخت بود. وی افزود: در فوتبال ایران متأسفانه تنها چیزی که دیده می‌شود این است که هر بازیکن گل بزند. به چشم خیلی‌ها می‌آید هرکس خوب بازی کند زیاد برای فردی مهم نیست و فقط همه نگاه به گلزنی یک بازیکن می‌کنند. در نیم فصل اول هم خوب بازی می‌کردم و فقط گل نمی‌زدم که متأسفانه همه از من انتقاد می‌کردند و حرف درمی‌آوردند. متأسفانه فوتبال ایران همه چیز پایه‌اش شده زدن گل و فکر نکنم این منطق درستی باشد. نوری ادامه داد: من امیدوارم که در نیم فصل دوم برای پرسپولیس مخصوصا در بازی‌های حساس آینده بیشتر مؤثر باشم. چون در نیم فصل دوم کار ما بسیار سخت است. نوری در پاسخ به سؤالی که چرا می‌گویید چرا در نیم فصل اول آرامش نداشتید نیز گفت: دلیل خاصی ندارد اما جوی که در تیم و اطراف آن بود متأسفانه جو خوبی نبود. متأسفانه همه درباره تیم نظر می‌دادند و به همین دلیل تیم ما آرامش لازم را نداشت. آقای استیلی هم خیلی زحمت کشید تا پرسپولیس را از آن شرایط دربیاورد اما دور و اطرافی‌های او نتوانستند به او کمک کنند. به خاطر همین است که می‌گویم که آرامش الان را اصلا در نیم فصل اول نداشتم. نوری درباره بازی با فجر سپاسی نیز گفت: متاسفانه در بازی برابر فجر سپاسی سه گل یک شکل خوردیم اما من اشتباه را به گردن کسی نمی‌اندازم. کل تیم مقصر بودیم مثل ما که اجازه دادیم حریف به راحتی شوت بزند. اصلا فجر سپاسی را دست‌کم گرفتیم. با این حال می‌توانستیم باز هم عقب افتادگی را جبران کنیم اما نشد. به هر حال همین که هواداران کمی از بازیکنان ما راضی بودند بسیار باارزش بود و من امیدوارم در بازی‌های آینده بتوانیم امتیازهای از دست رفته را مخصوصا در بازی با صبا که بازی بسیار حساسی است بدست آوریم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:40.

5. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اختصاصی فارس
    مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ رویانیان: به دنیای فوتبال تعلق ندارم
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از کناره‌گیری‌اش از این سمت خبر داد و اعلام کرد که استعفایش را به وزیر ورزش ارائه داده است.

محمد رویانیان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقه‌ای ندارم. قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران مانده‌ام. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.
    وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.
    رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس به فارس گفت: واقعیت این است که چندی پیش از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کرده‌ام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمی‌خواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول می‌دهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

مگر می‌شود به تمرین پرسپولیس بروم و آقا مصطفی را نبینم؟
    پروین: پرسپولیسی‌ها برای حمایت از استقلال به آزادی بروند/شنبه پای ایران در میان است
    خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: بحث بازی استقلال و الاتفاق عربستان ملی است و آبی‌پوشان مقابل این تیم حمایت پرسپولیسی‌ها را خواهند داشت.

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درخصوص بازی استقلال و الاتفاق عربستان اظهار داشت: انشاءالله مردم هر کاری دارند زمین بگذارند و ساعت 17:30 شنبه آینده برای حمایت از "استقلال ایران" به ورزشگاه آزادی بیایند.
    وی افزود: بحث بازی استقلال و الاتفاق عربستان بحث ملی است. انشاءالله همه با در دست داشتن پرچم‌های سه رنگ ایران ورزشگاه آزادی را پر خواهند کرد تا عرب‌ها به خود بلرزند. استقلالی‌ها مقابل این تیم حمایت همه جانبه پرسپولیسی‌ها را خواهند داشت. شنبه استقلال، پرسپولیس مطرح نیست و بحث ایران در میان است.
    پروین ادامه داد: ما همیشه با تیم‌های عربی کُری داشتیم پس باید همه حمایت کنیم و تیم خوب استقلال هم باید غیرت کند و با یک نتیجه خوب و دست پر از میدان خارج شود. انشاءالله پرسپولیس و سپاهان در کنار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا بتوانند به مراحل پایانی راه پیدا کند تا فوتبال ما نشان دهد که هنوز هم در سطح اول آسیا است.
    وی خاطرنشان کرد: خودم هم کنار همه پرسپولیسی‌ها روز شنبه به ورزشگاه آزادی می‌آیم. چه عیبی دارد که استقلال ایران را تشویق کنیم تا بچه‌ها راحت‌تر به خواسته خود برسند. تیم‌های عربی همیشه سرمایه‌گذاری خوبی کرده‌اند و درست است که مربی آنها هم برانکو است اما انشاءالله استقلالی‌ها با یک بازی خوب و تماشاگرپسند کاری می‌کنند کارستان و دل همه ملت ایران را شاد می‌کنند.
    پروین در پایان گفت‌وگو با فارس درباره حضورش در تمرین امروز پرسپولیس گفت: هرچند وقت یک بار سری به تمرین پرسپولیس می‌زنیم و نگاه می‌کنیم. از من می‌پرسند دنیزلی را دیدی و من می‌گویم مگر می‌شود به تمرین برویم و سری به آقا مصطفی نزنیم. رفتم به او گفتم خسته نباشید و انشاءالله در ادامه راه موفق باشید. امیدوارم پرسپولیس روز چهارشنبه با یک بازی خوب مقابل صبا به برتری برسد و با خیال راحت به تعطیلات برود.

7. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

تکمیلی / رویانیان: استعفا منتفی شد، با تمام توان در اختیار پرسپولیس هستم
    مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اعلام کرد همچنان مدیرعامل این باشگاه ورزشی است و با همه توان به کارش ادامه می‌دهد.
    محمد رویانیان با انتقاد از مسائلی که در فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و کمیته داوران اتفاق می‌افتد، در مورد شکایت باشگاه پرسپولیس به فیفا، ضمن بیان مطلب فوق گفت:
    هدف ما از شکایت به فیفا مسائل داوری پیش آمده در بازی با فجر سپاسی نیست، بلکه در حال بررسی احتمال تبانی در برخی از داوری‌هایی که صورت می‌گیرد، هستیم.
    وی در این خصوص اضافه کرد: در این هفته‌ها اشتباهات پی در پی داوری برای ما شائبه ایجاد کرده است. متاسفانه به نتایج مثبتی نرسیده‌ایم که این اشتباهات سهوی بوده و به محض اینکه برای ما مسجل شود، براساس مستنداتی که در حال جمع آوری آن هستیم به فیفا شکایت خواهیم کرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین افزود: این موضوع فقط به داوری‌ها معطوف نمی‌‎شود بلکه به دقت در حال بررسی دلایل و منطق تغییرات ناگهانی و عجیبی که در زمان بازی‌های برخی تیم‌ها رخ می‌دهد، نیز هستیم.
    وی با اشاره به اینکه ضرب المثل عسگری در مورد داوران مبنی بر اینکه "مرغ همسایه غاز است" به هیچ وجه برای داوری فوتبال ایران صدق نمی‌کند، اظهار داشت: باید در خصوص این موضوع از این ضرب المثل استفاده شود که به شتر می‌گویند کوهانت کج است، در پاسخ می‌گوید کجایم راست است که حال می‌گویید کوهانم کج است.
    رویانیان درهمین راستا تاکید کرد: در پخش مستقیم تلویزیونی بازی‌های لیگ برترمیلیون‌ها بیننده اشتباهات صریح داوری را می‌بینند، اشتباهات داوری بازی تراکتورسازی و استقلال را همه دیدند یا خطای محرز پنالتی که روی بازیکن تیم ما، محمد نوری انجام شد و پنالتی‌هایی که برای ذوب آهن گرفته نشد؛ آنوقت مسئولان فدراسیون فوتبال از چه چیزی دفاع می‌کنند؟!
    وی تصریح کرد: مسئله مهمتری که وجود دارد این است که چرا مسئولان کمیته داوران، سازمان لیگ و حتی فدراسیون ظرفیت نقد پذیری‌شان پایین است و اشتباهات خود را نمی‌پذیرند؟ چرا به جای پذیرش اشتباهات خود، به محکوم کردن منتقدین می‌پردازند و حتی کسی را که انتقاد می‌کنند تحت فشار قرار می‌دهند؟
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: آنها باید روحیه پذیرش اشتباهات خود و انتقادات را داشته باشند، مگر ما در حکومت رضاخانی و در خفقان زندگی می‌کنیم! در نظام جمهوری اسلامی با همه عظمتی که دارد، دست اندرکاران سه قوه به راحتی و در یک فضای باز سیاسی از یکدیگر انتقاد می‌کنند اما اگر کسی به شماها انتقاد کند، سریع می‌خواهید ریشه وی را بزنید و بلافاصله برای او کمیته انضباطی تشکیل می‌دهید.
    وی با بیان اینکه آستانه تحمل مسئولان فدراسیون فوتبال به شدت پایین است، خاطرنشان کرد: با وجود چنین شرایط و جوی در فدراسیون فوتبال چگونه می‌خواهید بازیکنان در این بازی‌های پرفشار و پراسترس آرامش خود را حفظ کنند؟ شما نگران چه چیزی هستید؟ چرا پاسخگو نیستید؟ از چه چیزی می‌ترسید؟ درباره فدراسیون، لیگ، مسائل داوری صحبت و انتقاد می‌کنیم بلافاصله ناراحت می‌شوید و جبهه می‌گیرید!
    رویانیان با طرح این پرسش که "چقدر زمان‌های بازی‌ها در لیگ جابه‌جا شده است؟"، تصریح کرد: چرا باید اینقدر شاهد بی‌ثباتی باشیم، من به عنوان برادر کوچکتر به شما توصیه می‌کنم تغییرات و اصلاحات را بپذیرید و مقابل آن از خود مقاومت نشان ندهید. چرا هر مسئله‌ای را مطرح می‌کنیم می‌گویید طبق قانون فیفا است؟ همه چیز خود را برمبنای قوانین فیفا می‌دانید اما وقتی به شما گفته می‌شود به فیفا شکایت می‌کنیم ناراحت می‌شوید! چراهیچکدام از شما به اعتراض‌های تیم‌ها پاسخگو نیستید؟
    وی با تاکید بر اینکه متاسفانه درحال حاضر سرنوشت تیم‌ها با مسائل داوری تعیین می‌شود، ادامه داد: این موضوع خطرناک است. من نسبت به این موضوع هشدار می‌دهم و نتیجه‌اش تضییع حقوق باشگاه‌ها می‌شود، به عنوان مثال ما بررسی کردیم و پی بردیم فقط در نیم فصل دوم به خاطر اشتباهات داوری هشت امتیاز از پرسپولیس کم شده است.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان در مورد صحبت‌هایی که در خصوص استعفای وی از این سمت مطرح شده است، گفت: این موضوع مربوط به مدت‌ها پیش بوده زمانی که من با وزیر ورزش دیداری داشتم و از همان موقع این قضیه منتفی شد. در حال حاضر مدیرعامل پرسپولیس هستم و با تمام توان برای ارتقای جایگاه این تیم پرهواداران تلاش می‌کنم.

رویانیان: یکی از خبرگزاری ها شیطنت کرد/ با قدرت کارم را ادامه می دهم

مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد به کارش در این باشگاه ادامه می دهد.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ محمد رویانیان در گفت و گو با بخش خبری 18:30 دقیقه شبکه تهران در واکنش به انتشار خبر کناره گیری اش از مدیریت باشگاه پرسپولیس، گفت:
    خبرنگاری از من پرسید قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را دارم؟ و من پاسخ دادم که چنین تصمیمی ندارم چرا که خودم را متعلق به جامعه فوتبال نمی دانم و حتی چند ماه پیش از سمت مدیریت باشگاه پرسپولیس استعفا داده بودم.
    وی افزود: این موضوع به یک ماه پیش بر می گردد و در همان زمان وزیر ورزش با اسعتفای بنده مخالفت کرد و من همچنان با قدرت به کارم در پرسپولیس ادامه می دهم.
    محمد رویانیان در پایان گفت: تصمیمی برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ندارم.
    وی همچنین دقایقی بعد در گفت و گو با بخش خبری 18:45 شبکه سه سیما، گفت: این استعفا مربوط به یک ماه پیش است. ما به این نتیجه رسیده ایم که باشگاه ها مشکلات زیادی دارند و باید تکلیف شان مشخص شود.
    وی افزود: در حال حاضر موانع زیادی برای خصوصی شدن باشگاه ها وجود دارد. ما در باشگاه پرسپولیس تمام تلاشمان را کردیم تا این باشگاه را خصوصی کنیم که نشد. برای تامین هزینه هایمان مشکل داریم که البته این مشکل تنها مربوط به باشگاه ما نیست و سایر باشگاه ها هم مشکل دارند.
    رویانیان ادامه داد: با این حال من هنوز روی استعفایی که داده بودم هستم اما از آن زمان تاکنون به کارم ادامه می دهم و از این پس هم با قدرت به کارم در پرسپولیس ادامه خواهم داد.
    به گزارش مرجع خبری؛ این در حالیست که خبرگزاری فارس همچنان با تیترهای جهت دار قصد دامن زدن به این موضوع و حاشیه سازی بیشتر برای پرسپولیس در آستانه لیگ قهرمانان آسیا را دارد.
    Last edited by alone one; 13-02-2012 at 22:26.

9. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

چن خبر کوتاه از پرسپولیس
    مرجع خبری پرسپولیس : مروری داریم بر خبرهای کوتاه پیرامون باشگاه پرسپولیس در 24 ساعت گذشته به روایت مرجع خبری...
    سفر چهار روزه دنيزلي به تركيه
    سفر به تركيه، تازه‌ترين برنامه‌اي است كه سرمربي پرسپوليس براي آخر هفته‌اش در نظر گرفته. با توجه به تعطيلي طولاني‌مدت ليگ برتر، مصطفي دنيزلي بعد از بازگشت از قم بامداد پنج‌شنبه راهي كشورش مي‌شود تا چند روزي را دور از فوتبال به استراحت بگذراند.
    سفر دنيزلي چهار روزه است و او بامداد دوشنبه به تهران بازمي‌گردد تا تمرين‌هاي پرسپوليس را زير نظر بگيرد.

خارجي‌هاي سرخپوش در راه اروپا
    با تعطيلي موقت ليگ، بازيكنان و مربيان خارجي پرسپوليس راهي سفر خواهند شد و مقصد همه‌شان هم اروپاست. با رسيدن به اين تعطيلي، ايمون زايد امروز راهي ايرلند مي‌شود و انور لوگوسيچ مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس هم راه بوسني را در پيش مي‌گيرد. ممدوتال هم كه خيلي وقت نيست به تهران بازگشته، سفري تفريحي به تركيه خواهد داشت و همه‌شان هم به دستور دنيزلي صبح دوشنبه بايد در تهران باشند.

سرخ‌ها تا دوشنبه استراحت مي‌كنند
    وقفه پيش روي ليگ برتر بهترين فرصت را به پرسپوليس داده براي ريكاوري روحي و فني. به همين خاطر و بر اساس برنامه‌اي كه سرمربي تركيه‌اي نوشته، پرسپوليسي‌ها بعد از بازي چهارشنبه برابر صبا به مرخصي خواهند رفت اما صبح دوشنبه بايد در ورزشگاه درفشي‌فر حاضر باشند براي از سر گرفتن دوباره تمرين‌ها در حضور مصطفي دنيزلي.

سكوت ادامه‌دار جادوگر
    سكوت، تنها راهي است كه علي كريمي پيش روي خود گذاشته و در آن قدم برمي‌دارد. او همانگونه كه بعداز بازي‌هاي اخير پرسپوليس حاضر به صحبت با رسانه‌ها نشده بود، بعد از پايان تمرين ديروز و در واكنش به درخواست خبرنگاران براي مصاحبه گفت كه فعلا حرفي براي گفتن ندارد و تصميم به سكوت گرفته است.

سفر زودهنگام سرخ‌ها به دستور دنيزلي
    با دستور سرمربي، پرسپوليسي‌ها آخرين تمرينشان پيش از بازي با صبا را در قم انجام مي‌دهند. تمرين امروز كه به آخر برسد، پرسپوليسي‌ها براي صرف دسته‌جمعي ناهار راهي هتل المپيك مي‌شوند و بعد از آن با يك دستگاه اتوبوس VIP و جديد راه قم را در پيش مي‌گيرند. ميزباني از آنها را هتل 4 ستاره خورشيد به عهده گرفته و قرار است شاگردان مصطفي دنيزلي تمرين آخرشان را هم عصر فردا در شهر قم برگزار كنند تا اينگونه براي بازي چهارشنبه برابر صبا آماده شوند.

مظفری‌زاده بازی صبا و پرسپولیس را قضاوت می کند

چهارشنبه 26/11/90
    صبای قم – پرسپولیس – ساعت 14:45 – ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
    سعید مظفری زاده-محمدرضا ابوالفضلی-حمید غمزه-موعود بنیادی فر-ناظر: ایرج نظری

سوء استفاده بوقچی سابق پرسپولیس و واکنش کریمی

مرجع خبری پرسپولیس : در تمرین دیروز پرسپولیس اتفاقی افتاد که در رسانه ها منعکس نشد.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ یکی از بوقچی های سابق پرسپولیس که این روزها به دستور رویانیان از این تیم دور مانده است، دیروز در اقدامی جالب توجه در درفشی فر حاضر شد و از بازیکنان این تیم امضا گرفت.
    پس از اینکه بوقچی مذکور از تعدادی از بازیکنان پرسپولیس امضا گرفت، مشخص شد این امضاها قرار است برای حمایت از یک کاندیدای نمایندگی مجلس استفاده شود آن هم در شرایطی که بازیکنان پرسپولیس از این موضوع بی اطلاع بودند.
    زمانی که بوقچی سابق پرسپولیس برای انجام مهمترین بخش ماموریت جدیدش، جهت گرفتن امضا سراغ علی کریمی رفت، کاپیتان پرسپولیس از این موضوع با خبر شد و واکنش تندی نسبت به او نشان داد.

پولادی: طلبم را به مس بخشیدم، دیگر چه پولی باید بدهم؟

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مبلغی را که از باشگاه مس طلبکار بودم به این تیم بخشیدم و نمی دانم چه پولی را باید به کرمانی ها پرداخت کنم!
    مهرداد پولادی در خصوص مشکل ثبت قراردادش با باشگاه پرسپولیس، گفت: از اتفاقات اخیر خسته هستم و نیاز به آرامش دارم. نمی دانم چرا هر روز یک خبر جدید در خصوص من منتشر می شود.
    وی افزود: از ماجرای چک 200 میلیون تومانی بی خبر هستم و احتمالا این توافقی است که بین دو باشگاه انجام شده. من طلبی را که از مسی ها داشتم به این تیم بخشیدم تا برای پرسپولیس بازی کنم و دیگر نمی دانم چه پولی را باید به این باشگاه پرداختم کنم؟ برای بازی کردن در لیگ قهرمانان نیازی به ثبت قرارداد ندارم و توافق نامه ای که بین من، باشگاه پرسپولیس و مس امضا شده کفایت می کند.
    هافبک ملی پوش پرسپولیس ادامه داد: تا این لحظه در مورد پول با باشگاه پرسپولیس صحبت نکردم و ممکن است از این تیم پولی نگیرم. اگر باشگاه پرسپولیس بعد از لیگ قهرمانان پولی به من پرداخت نکند یعنی احتمالا پولی نداشته اند و من مشکلی با این موضوع ندارم.
    پولادی که با وجود این شرایط از سوی کارلوس کی روش به اردوی تیم ملی دعوت شده، گفت: کی روش یک مربی حرفه ای است و هر تصمیمی بگیرد به آن احترام می گذارم. اگر از فهرست تیم ملی کنار گذاشته شوم تلاشم را دو چندان می کنم تا دوباره جایگاهم را بدست آورم.

پرسپولیس متخلف شناخته شد/ شهرداری بیش از یک میلیارد از پرسپولیس خسارت می‌گیرد

مرجع خبری پرسپولیس : معاون مالی و اداری شهرداری تهران با اشاره به اینکه باشگاه پرسپولیس متخلف شناخته شده است، گفت: بانک شهر و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران تا پایان سال خسارت میلیاردی خود را از پرسپولیس دریافت می‌کنند.
    حسین محمد پورزرندی با اشاره به اینکه باشگاه پرسپولیس قرارداد میلیاردی خود را به صورت یک‌طرفه و البته غیرقانونی با بانک شهر و شرکت‌های تابعه شهرداری لغو کرده است، گفت:
    این موضوع در کمیسیون ماده ۳۸ بررسی شد.
    معاون مالی اداری شهرداری تهران ادامه داد: در کمیسیون ماده ۳۸ اختلاف شهرداری و شرکت‌های زیرمجموعه آن با پیمانکاران و افراد طرف قراداد بررسی می‌شود.
    وی افزود: شهرداری، شورای شهر، نماینده‌ای از قوه قضاییه و نماینده‌ای از فرمانداری یا استانداری در این کمیسیون عضو هستند.
    به گفته پورزرندی، در این کمیسیون باشگاه پرسپولیس به دلیل لغو یک‌طرفه قرارداد متخلف شناخته شد و باید خسارت طرف مقابل را پرداخت کند.
    معاون مالی اداری شهرداری تهران گفت: تا پایان سال باشگاه پرسپولیس باید بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به شهرداری تهران بابت لغو یک طرفه قرارداد پرداخت کند.
    وی تأکید کرد: حتما این پول را از پرسپولیس خواهیم گرفت چرا که از عوارضی که از مردم دریافت کرده‌ایم این پول داده شده است.

دو تیم مطرح و پرطرفدار پرسپولیس و استقلال بر اساس توافق نامه موجود با بانک شهر در قبال برخورداری از حمایت میلیاردی این بانک متعهد شده بودند تا از تبلیغات و لوگوهای انحصاری شهرداری تهران برای یک فصل بر روی پیراهن های بازیکنان در جریان بازی های لیگ استفاده کنند اما باشگاه پرسپولیس دراقدامی یک جانبه و خارج از قرارداد از نشان کارخانه دیگری بر روی پیراهن این تیم استفاده کرده است و بانک شهر و شرکت‌های تابعه شهرداری اقدام به پیگیری برای بازپس گیری الباقی پول که حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون است کرده‌اند.

غریب؛ سخنگوی کارگروه های جام قهرمانان و حرفه ای سازی پرسپولیس شد
    مرجع خبری پرسپولیس : حمید رضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، با حفظ سمت به عنوان سخنگوی کارگروه های جام قهرمانان آسیا و حرفه ای سازی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب شد.
    در پی دومین جلسه کارگروه های جام قهرمانان آسیا و حرفه ای سازی، تصویب شد از این پس مدیر روابط عمومی باشگاه به عنوان سخنگوی این کمیته ها در امر اطلاع رسانی اقدام کند.

در بخشی از این حکم که از سوی محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس صادر شد، آمده است:
    جناب آقای حمیدرضا غریب، مدیر روابط عمومی؛ با توجه به در پیش بودن مسابقات جام باشگاه های آسیا و تشکیل کارگروه حرفه ای سازی، به موجب این ابلاغ به سمت سخنگوی کارگروه جام قهرمانان و کارگروه حرفه ای سازی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب می شوید.

مرجع:
    Last edited by alone one; 13-02-2012 at 23:05.

11. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واکنش های دنیزلی به بدلش در طنز خنده بازار

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از فارس، مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز پرسپولیس، درباره بازی روز چهارشنبه با صبای قم گفت: «پس از شکست تلخ مقابل فجرسپاسی می‌توانیم با برد در این بازی جایگاه خوبی در جدول کسب کنیم

بنابراین برای سه امتیاز راهی قم می‌شویم. بعد از این بازی تمام تمرکز خود را روی لیگ قهرمانان آسیا خواهیم گذاشت تا کارهای مربوط به این بازی‌ها را انجام دهیم.»
    وی در پاسخ به این سوال که چه شناختی از حریفان خود در آسیا دارید گفت: «شناخت خوبی داریم. می‌دانیم الهلال تیم خوب و قوی است و فوتبال را خوب بازی می‌کند.
    حریف عربستانی ما بازیکنان خارجی بسیار خوبی دارد ولی ما پرسپولیس هستیم و برای اینکه از عهده این تیم عربستانی برآییم همه کار خواهیم کرد تا در اولین قدم به هدف‌مان برسیم.»

دنیزلی تاکید کرد: «در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا مسئولیت خود را می‌دانیم و می‌دانیم باید دنبال چه هدفی باشیم ولی باید دقت کنیم اشتباهاتی که در لیگ برتر انجام می‌دهیم در لیگ قهرمانان آسیا انجام ندهیم.»

وی در پاسخ به سؤالی درباره شوخی برنامه خنده بازار با خودش گفت: «من این برنامه را ندیدم. (دنیزلی به شدت پس از توضیحات مترجم خود می‌خندید) یک موقع‌هایی به نظر من این موضوع هم لازم است.»

سرمربی پرسپولیس درباره حضور فرهاد مجیدی در الغرافه قطر که رقیب این تیم در آسیا است، گفت: «می‌دانم فرهاد مجیدی چه بازیکنی است. ما باید چاره تمام دردها را خودمان پیدا کنیم؛ این جواب سؤال شماست.»
    دنیزلی درباره تعطیلات 12 روزه لیگ برتر اظهار داشت: «نیازی به اردو نداریم و می‌خواهیم در همین تهران تمرین کنیم و یاد بگیریم.»
    دنیزلی در خصوص اظهارات دخترش که گفته بود پدرم یک هفته دیگر به ترکیه باز خواهد گشت، گفت: «بله دخترم درست می‌گوید. این هفته و بعد از بازی با صبا به ترکیه می‌روم.»

وی درباره لقب مصطفی پاشا که هواداران به او دادند، گفت: «این بسیار برای من جالب است. از هواداران تشکر می‌کنم که این طور من را مورد لطف قرار می‌دهند.»
    سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که نسبت به دفعه قبل‌ که در ایران بودید خوش خنده‌تر شدید، اظهار داشت: «باید درباره اظهار نظر دخترم برای شما حرفی بزنم.
    او در رسانه‌ها اعلام کرده بود دلم برای پدرم تنگ شده است. من بعد از اینکه به ایران آمدم قرار بود یک هفته بمانم و سپس به ترکیه برگردم اما شرایط این طور نشد. حتی وسایل خودم را نتوانستم به ایران بیاورم چون قرار بود

صحبت‌هایی داشته باشم خانه را ببینم، به توافق برسیم و سپس به ترکیه برگردم و بعد از کارهای اولیه هدایت پرسپولیس را به عهده بگیرم اما اینقدر کارها پشت سر هم انجام شد و بازی‌ها نزدیک بود که نتوانستم به ترکیه بروم. انشاءالله بعد از بازی با صبا عازم ترکیه خواهم شد تا این کارها را انجام دهم.»
    دنیزلی در پاسخ به سؤالی درباره موفقیتش به عنوان بهترین کارگردان روز بازی دربی در جشنواره فجر گفت: «اگر من بخواهم درباره این موضوع اظهار نظر کنم درست نیست پس بهتر است حرفی نزنم. اینکه من بهترین کارگردان آن روز شدم تشخیص دیگران بوده و من نمی‌توانم بگویم آیا کارگردان خوبی بوده‌ام یا خیر اما به نظر همه احترام می‌گذارم.»

وی در پاسخ به سؤالی که آیا پرسپولیس با این وضعیت می‌تواند سهمیه کسب کند یا خیر، گفت: «تمام تلاش ما برای موفقیت در لیگ برتر و کسب سهمیه است.»
    دنیزلی در پایان در پاسخ به سؤالی در خصوص ساختن پیامکی با لقب "جهنم 10 دقیقه‌ای توسط دنیزلی برای استقلالی‌ها" در حالی که می‌خندید گفت: «می‌دانم بازی‌های استقلال و پرسپولیس چه معنی برای هواداران در ایران دارد.

به هواداران پس از ورودم به ایران قول داده بودم مقابل استقلال بعد از چند شکست یک پیروزی خواهیم آورد که خوشبختانه این اتفاق افتاد. خیلی خوشحالم که موفق شدم به قولم وفا کنم و باز هم به هواداران تبریک می‌گویم.
    منبع:جام نیوز

13. 5 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مصاحبه با دختر دنیزلی

به گزارش افکارنیوزبه نقل از آزادنگار؛ سلین که ۲۷ اکتبر گذشته در رم با عبدا... بورناز ازدواج کرده و هم‌اکنون در سی‌امین هفته از دوران بارداری، برای مادر شدن خود روزشماری می‌کند، به صراحت به کلیه سؤالات صباح پاسخ داده است.

* مادر شدن صفحه جدیدی را در زندگی هر زن باز می‌کند، در این خصوص چه احساسی داری؟

من همیشه زندگی و سلامت خود را تحت‌کنترل داشته‌ام و حالا احساس می‌کنم با مادر شدن تکامل پیدا خواهم کرد.

* مسئولیت مادر بودن چندان آسان نیست، احساست در این خصوص چیست؟

دقیقاً نمی‌توانم احساسم را بیان کنم، من دوست داشتم بچه‌دار شوم به‌خصوص پسر و به من الهام شده فرزندم پسر است.

* شما ماه پیش نام پسر خود را اعلام کردید، چگونه نام فرزند خود را انتخاب کردید؟

من و عبدا... تصمیم گرفتیم نامی مشترک برای پسر خود انتخاب کنیم، همسرم نام جم را انتخاب کرده بود و من به خاطر عشق به پدرم نام مصطفی را انتخاب کردم و تصمیم گرفتیم نام پسر خود را بگذاریم «مصطفی جم.»

* آیا مادرت در چنین شرایطی کنارت است؟

در رابطه مادر و دختر از یک نقطه به بعد مادر به بهترین دوست آدم هم تبدیل می‌شود و در رابطه من و مادرم هر لحظه از دوران حاملگی من، با نوسانات ترس، اشک و شادی برای او همراه بوده است، او هم‌اکنون در خانه‌اش در ازمیر است اما به زودی به مقصد استانبول حرکت می‌کند.

* عشق تو به پدرت مصطفی دنیزلی به حدی بود که پسرت را مصطفی جم نامیدی، او چه احساسی نسبت به نوه‌دار شدن دارد؟

پدرم هر روز چندین بار از ایران تماس می‌گیرد و مرتب حال من و مصطفی جم را جویا می‌شود، با این حال دوست دارم او در زمان وضع حمل کنارم باشد و می‌دانم بابا مصطفی بلافاصله پس از نوه‌دار شدن خودش را به اینجا خواهد رساند و از ایران به استانبول باز خواهد گشت.

15. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی به دنبال دفاع از اعتبار خودش و کی‌روش

خبرگزاری فارس: در ادامه هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال فردا ۵ دیدار برگزار می‌شود که در حساس‌ترین بازی پرسپولیس میهمان صبای قم است. به گزارش خبرگزاری فارس، هفته بیست و ششم لیگ برتر فردا (چهارشنبه) با انجام پنج مسابقه پیگیری می‌شود و در حساس ترین بازی پرسپولیس میهمان صبای قم است. صبا هفته گذشته شکست سنگینی برابر فولاد خوزستان پذیرفت و این هفته برای جبران به میدان می‌آید. تک ستاره سرشناس صبا رضا عنایتی است بازیکنی که با وجود سن و سال زیاد توانسته بهتر از مهاجمان جوان لیگ گلزنی کند. قطعا مدافعان و دروازه‌بان‌ پرسپولیس روز سختی برابر این مهاجم کهنه‌کار خواهند داشت. عنایتی گفته اگر هوشیار درون دروازه پرسپولیس باشد فقط شوت می‌زنم! البته اگر هوشیار هم درون دروازه نباشد کار عنایتی و سایر بازیکنان صبا به شکل دیگری ساده خواهد بود چرا که معمارزاده هم دروازه‌بان مستحکمی نشان نداده است. مصطفی دنیزلی به هیچ عنوان دوست ندارد بعد از برد رویایی در دربی ۷۴ دوباره تیمش شکست بخورد و قطعا پرسپولیس را هجومی به میدان می‌فرستد اما جوانان صبا با انگیزه مضاعف برابر سرخپوشان بازی خواهند کرد و همین مسئله کار پرسپولیس را مشکل می‌کند. عبدالله ویسی سرمربی صبا پیش از این گفته بود برای خودم عیب و عار نمی‌بینم که در تمرین پرسپولیس حاضر شوم و از تمرینات دنیزلی یادداشت برداری کنم و از او چیز یاد بگیرم. ویسی البته این کار را نکرد و فردا باید مقابل دنیزلی صف آرایی کند. صبا اگر پرسپولیس را شکست دهد جایگاه پنجمی خود را تثبیت خواهد کرد و اگر پرسپولیس در این بازی پیروز شود از رده هفتم پایین‌تر نخواهد آمد. ۷ ملی پوش پرسپولیس فردا آزمون سختی مقابل صبا دارند تیمی که هیچ بازیکنی در تیم ملی ندارند. آنها باید علاوه بر دفاع از اعتبار پرسپولیس از انتخاب‌های کی‌روش هم دفاع کنند زیرا بازیکنان صبا مدعی هستند حق‌شان در فهرست تیم ملی ضایع شده است.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:41.

17. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این کارا یعنی چی ...
    آقای مدیرعامل می‌خواد خودشو لوس کنه ؟!

رويانيان: به خواست هواداران احترام مي‌گذارم

هواداران باشگاه پرسپوليس از مديرعامل خود خواستند عضو هيئت رئيسه فدراسيون شود ولي از اين باشگاه جدا نشود.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در پی انتشار خبر استعفای مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، پایگاه اینترنتی و سامانه پیامکی این باشگاه به شماره 20001346 از دیروز (دوشنبه) با پیام‌های پر شمار هواداران روبرو شد.
    هواداران در این پیام­ها به طور جدی از محمد رویانیان خواستند که از تصمیم خود مبنی بر جدایی از باشگاه صرف نظر کرده و همچنان در کنار پرسپولیس باشد تا با ادامه برنامه‌های خود روند آغاز شده در باشگاه را دنبال کند.
    هواداران علاوه بر اینکه از مدیر عامل سرخپوشان خواستند در کنار پرسپولیس با قدرت به کار خود ادامه دهد در ارتباط با انتشار خبر کاندیدا شدن وی برای انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کردند که رویانیان برای تصدی پست ریاست فدراسیون، پرسپولیس را ترک نکند اما برای حضور در هیئت رئیسه تلاش خود را به کار گیرد تا باشگاه پرسپولیس نیز نماینده­ای در هیئت رئیسه داشته باشد که ضمن کمک به توسعه فوتبال ملی از اجحاف‌هایی که در عرصه‌های مختلف در حق پرسپولیس می‌شود، جلوگیری کند.
    روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ضمن تشکر و قدردانی از هواداران محترم که این گونه باشگاه محبوب و خدمتگزاران خود را مورد لطف قرار داده‌اند به اطلاع این عزیزان می‌رساند که تمامی این پیام­ها با رعایت رسم امانت­داری شب گذشته در اختیار مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس قرار گرفت.
    رویانیان بعد از مطالعه کامل این پیام ها که از اقصی نقاط دنیا ارسال شده بود ضمن تشکر از هواداران عنوان کرد: موضوع استعفای مربوط به گذشته بوده و با وجود مشکلاتی که در راه خدمت رسانی وجود دارد همچنان با قدرت به کار خود ادامه می‌دهم تا پرسپولیس به جایگاه واقعی خود برگردد.
    وی در خصوص آن بخش از پیام‌های هواداران که خواهان حضور رویانیان در هیئت ریسه فدراسیون فوتبال هستند، گفت: به خواست هواداران احترام می‌گذارم و در این مورد نیز تلاش خود را خواهم کرد.

19. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •