تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 188 از 287 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

nt1 به جمع شبکه های کارتی پیوست و ضمنا nt1 مسابقات ppv پخش نمی کرد
    italya1 هم اطلاع ندارم

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : راء

تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 30م مارچ سال 2009

محل برگزاری : دالس ، تگزاس

عكس های این هفته ی راء (شامل 83 قطعه عكس) :: لینک دانلود | حجم: MB 5,48
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

چند لحظه ای به بک استیج میریم و موزیک آندرتیکر شنیده میشه .

اینتروی راء رو شاهد هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

جری لالر و مایکل کول به همه خوش آمد میگن . لالر میگه که امشب آندرتیکر باید نسبت به کار شان مایکلز در هفته ی گذشته عکس العمل نشون بده . کول هم میگه که امشب جان سینا برابر بیگ شو قرار خواهد گرفت .

مسابقه اول :: ایتین دیواز تگ تیم مچ :: تیم ملینا برابر تیم ماریس

هر هجده دیواز داخل رینگ هستن . تیم اول رو کلی کلی ، میکی جیمز ، ماریا ، ملینا ، گیل کیم ، بری ، فاکس ، ایو و تیفانی تشکیل میدن و تیم دوم متشکل از ناتالیا ، مک کول ، ماریس ، نیکی ، لیلا ، جیلیان ، روزا مندز ، بث فینکس و کیتی لی هست . مسابقه آغاز میشه و کم کم کار به درگیری میکشه . در حالی که کمتر از 2 دقیقه از جریان مسابقه گذشته و صحنه ی خاصی ندیدیم ، تیفانی یه منوور رو روی کیتی لی اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : تیم ملینا

بعد از مسابقه ، سنتینو مارلا در حالی که یه حوله ی پالتویی پوشیده وارد میشه . او میره داخل رینگ و میگه که متاسفانه نتونسته اجازه ی حضور در بتل رویال دیواز رو بدست بیاره تا میس رسلمینیا بشه . سپس موزیک " سو هات " که خواننده اش کید راک هست نواخته میشه و سنتینو در داخل رینگ شروع میکنه به رقصیدن . چند لحظه بعد هجده دیواز حاضر در رینگ به سنتینو حمله میکنن و او رو به بیرون رینگ پرت میکنن .

هایلایتی از درگیری های رندی اورتن و تریپل ایچ پخش میشه .

مایکل کول اعلام میکنه مسابقه ی بعدی بین کریس جریکو و جری لالر خواهد بود .

مایکل کول قوانین مخصوص هندیکپ مچ در رسلمینیا 25 - جریکو برابر پایپر ، استیمبوت و اسنکا - رو اعلام میکنه . در مسابقه ی هندیکپ ، جریکو باید هر سه لجند رو پین کنه تا برنده بشه ، اما تیم لجند ها فقط یه نفرشون نیاز هست تا جریکو رو پین کنه تا تیمشون پیروز بشه .

مسابقه دوم :: کریس جریکو برابر جری لالر

جری لالر وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . موزیک ورودی جریکو نواخته میشه و کریس جریکو - در حالی که تماشاگرا دارن او رو هو [بو] میکنن - وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و جریکو کنترل بازی رو در دست میگیره . لالر چند مشت میزنه اما بی فایده هست و جریکو به کارش ادامه میده . جریکو به لالر یه چیزی میگه و لالر از فرصت استفاده میکنه و به بازی برمیگرده . چندین مشت از لالر . کریس جریکو در زمانی که داور حواسش نبود به لالر ، لو بلو میزنه . حالا او والز آو جریکو رو اپلای میکنه . لالر تپ اوت میکنه .

» برنده ی مسابقه : کریس جریکو

بعد از مسابقه ، جریکو رینگ رو ترک میکنه اما دوباره به رینگ برمیگرده . او لالر رو از جاش بلند میکنه و چند جمله بهش میگه . لالر به جریکو مشت میزنه و جریکو از رینگ خارج میشه . جریکو میگه : " من دوباره به رینگ برنمیگردم ، چون لالر رو شکست دادم . اما در رسلمینیا دیگه این مهم نیست که من لجند ها رو شکست میدم یا نه ، مهم اینه که مثل هفته ی قبل که ریک فلیر رو داغون کردم ، اون ها رو هم داغون بکنم . همه چیز از میکی رورک شروع شد . او اونجا خواهد بود تا شاهد داغون شدن دوستانش باشه . "

ویدئویی از فیلم 12 راندز پخش میشه .

یادآوری میشه که استون کلد امسال ، هال آو فیم خواهد شد .

کامرشال .

هایلایت هایی از درگیری سینا ، بیگ شو و اج رو شاهد هستیم .

در بک استیج ، تاد گریشم سعی داره با سینا مصاحبه ای ترتیب بده اما د همون ابتدا اج میاد و به سینا میگه : " سینا ، تو هیچ شانسی برای پیروزی نداری . ما میتونیم دو نفری بیگ شو رو از بازی کنار بزنیم و اووقت تک به تک مقابل هم قرار بگیریم . " جان سینا در جواب میگه : " فکر خوبیه اما ، من اهمیتی نمیدم . من هیچ وقت از تو خوشم نمیومده و هیچ وقت بهت اطمینان نداشتم . ترجیح میدم خودم ببازم تا اینجوری شکست بخورم . من دارم به رسلمینیا میرم تا قهرمان سنگین وزن جهان بشم . " سینا اتاق رو ترک میکنه .

در بک استیج ، مایکل کول با تد دیبیاسی و کودی رودس مصاحبه ای ترتیب میده . دیبیاسی و کودی میگن که بعد از رسلمینیا هر چیزی که در دابلیو دابلیو ای میشناختی و میدونستی تغییر خواهد کرد . حالا هم برو و کنار رینگ گزارشگری ات رو بکن !

در یه جای تاریک ، نعش کشی دیده میشه . چند آدم که صورتشون مشخص نیست ، در تابوت رو باز میکنن و شان مایکلز داخل اون تابوت هست . شان لبخندی میزنه و میگه : " فکر میکردین کس ِ دیگه ای باشه ؟ "

کامرشال .

باز هم صحنه ی حضور شان در تابوت پخش میشه .

جری لالر دیده میشه که داره به طرف رینگ میاد ، او میره کنار مایکل کول میشینه تا ادامه ی شوء رو گزارش کنه .

مسابقه سوم :: ری میستریو برابر اینترکانتیننتال چمپین ، جی بی ال

ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . او میره داخل رینگ و سپس موزیک ورودی جی بی ال نواخته میشه و او به همراه لیموزینش وارد میشه . جی بی ال در حین ورودش میگه : " من بدلایلی خواستم امشب با ری میستریو مسابقه بدم [البته سر کمربند نیست] . من براحتی میتونم ری رو شکست بدم . " مسابقه اغاز میشه و ری در همین ابتدا میره برای سیکس وان ناین اما موفق نیست . ری میره برای یه حمله ی دیگه اما جی بی ال بوت میزنه . میریم برای کامرشال . جی بی ال سعی داره بازی رو در کنترل بگیره اما موفق نیست و ری از سرعتش برای بازگشتن به بازی استفاده میکنه . ری چندین حرکت سرعتی و پرشی انجام میده . هاریکنرانا از ری . ری فرصت این رو داره که سیکس وان ناین بزنه . او این فن رو اجراء میکنه . تاپ روپ اسپلش از ری . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : ری میستریو

جری لالر و مایکل کول اعلام میکنن مسابقه ی بعد بین سینا و بیگ شو خواهد بود .

پرومویی از سینا پخش میشه .

در بک استیج ، بیگ شو دیده میشه که داره به طرف ورودی میاد .

کامرشال .

ویدئویی از رسلمینیا 11 رو شاهد هستیم .

دالس کابویز در ورزشگاه هستن .

مسابقه چهارم :: جان سینا برابر بیگ شو

بیگ شو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورود جان سینا در میان تشویق تماشاگرا هستیم . ویکی گررو دیده میشه که داره شوء رو از مانیتور تماشا میکنه . مسابقه آغاز میشه . بیگ شو بهتر کار میکنه و دو دقیقه ی اول مسابقه رو در کنترل داره اما سینا با چند مشت به بازی برمیگرده . حالا بیگ شو ، سینا رو به بیرون پرت میکنه . سینا به رینگ برمیگرده و بیگ شو میره از طناب دوم به سینا اسپلش بزنه اما سینا جاخالی میده . سینا میره بالای طناب ها و لگ دراپ میزنه . حالا سینا میخواد قفل اس تی اف رو اپلای کنه اما بیگ شو با یه لگد سینا رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و بیگ شو بر بازی مسلط هست . او روی کمر سینا وایمیسه و دو دستش رو بالا میبره . حالا بیگ شو عقب میره و نشون میده میخواد چوکسلم بزنه . سینا بلند میشه و بیگ شو میره برای چوکسلم اما سینا با دی دی تی کونر میکنه . سینا میره برای اس تی اف اما جثه ی بیگ شو اجازه ی اپلای شدن این قفل رو نمیده . سینا بلند میشه و نشون میده میخواد اف یو بزنه . او سعی داره بیگ شو رو بالای شونه اش ببره اما موفق نیست و بیگ شو در یه رفت و برگشت گلوی سینا رو میگیره و چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : بیگ شو

بعد از مسابقه ، اج وارد میشه و به جان سینا حمله میکنه . بیگ شو هم یه گوشه وایمیسه و نگاه میکنه .

هایلایت هایی از اسمکدان هفته ی پیش و درگیری آندرتیکر و شان پخش میشه .

در بک استیج ، شان مایکلز دیده میشه که چند نفر رو به همراه داره که دارن یه تابوت رو با خودشون حمل میکنن .

کامرشال .

تابوت جلوی رینگ هست و روی اون نوشته شده 1-16 . موزیک شان مایکلز نواخته میشه و در حالی که او لباسی کاملا مشکی - شبیه به لباس تیکر - بر تن کرده وارد میشه . شان میره داخل رینگ و میگه : " من از آندرتیکر نمیترسم . چون او هیچ وقت نتونسته من رو پین کنه . همچنین من هفته ی پیش به او سوپرکیک زدم . و دیدید که من به قبرستون رفتم و در اسمکدان هفته ی گذشته نشون دادم روشنایی من ، تاریکی او رو از بین خواهد برد . " سپس شان میگه که در تابوت و باز کنن . آندرتیکر داخل اون نیست . شان میگه : " دیدید ، هیچ عذابی در کار نیست . نه امشب ، نه یکشنبه در رسلمینیا . " شان در ادامه ی صحبت هاش میگه : " من در 24 سال کریرم چیز های زیادی رو بدست آوردم و پیروز شدم . اما وقتی یکشنبه آندرتیکر رو پین کردم ، این در خاطر همه خواهد موند . " در همین لحظه دینگ اولیه ی آهنگ آندرتیکر شنیده میشه . برق ها خاموش میشه . یه دینگ دیگه شنیده میشه و برق ها روشن میشن . آندرتیکر داخل رینگ هست اما شان پیداش نیست . آندرتیکر عصبانی میشه و همه جا رو به هم میریزه . سپس آروم آروم به طرف تابوت میره و در تابوت رو باز میکنه اما شان داخل تابوت هم نبود . تیکر با عصبانیت دو دستش رو میکوبه به رینگ . شان از زیر رینگ بیرون میاد و به آندرتیکر سوئیت چین میوزیک میزنه . سپس حرکت مخصوص دی اکس رو طرفِ آندرتیکر انجام میده . شان به طرف ورودی ورزشگاه میره و آندرتیکر از جاش بلند میشه .

کامرشال .

مایکل کول و جری لالر درباره ی درگیری های تیکر و شان صحبت میکنن .

ویدئویی از استون کلد پخش میشه .

جری لالر و کول مسابقات رسلمینیا رو اعلام میکنن .

در بک استیج ، تد دیبیاسی و کودی رودس دیده میشن که دارن با سکیوریتی صحبت میکنن .

کیف مخصوص مسابقه ی مانی اینده بنک دیده میشه که بالای رینگ معلق هست .

کامرشال .

ویدئویی از درگیری های مت و جف رو میبینیم .

مسابقه پنجم :: ایت من بتل رویال :: سی ام پانک ، کین ، کوفی کینگستن ، فینلی

ام وی پی ، شلتن بنجامین ، مارک هنری ، کریسچن

هر هشت استار وارد شدن . بتل رویال آغاز میشه و همه درگیر میشن . در چند ثانیه ی ابتدایی مسابقه ، فینلی توسط مارک هنری به بیرون پرت میشه [حذف میشه] . هورنسواگل از زیر رینگ میاد و حواس هنری رو پرت میکنه ، سپس شش استار دیگه ی حاضر در رینگ میان و هنری رو به بیرون پرت میکنن . ام وی پی و شلتن بنجامین با هم درگیر هستن که در یه صحنه کین به اون ها حمله میکنه و با یه کلوزلاین هر دوشون رو به بیرون پرت میکنه . کوفی ، پانک و کریسچن سه نفری به کین حمله میکنن . ولی این کار تیمی خیلی طول نمیکشه و پانک ، کوفی رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . پانک در گوشه ی رینگ به کریسچن های نی میزنه . پانک میره برای بولداگ اما کریسچن بلاک میکنه و سعی داره پانک رو به بیرون پرت کنه اما موفق نیست . در برگشت ، کین با کریسچن درگیر میشه و او رو به روی پانک پرتاب میکنه . این باعث میشه کریسچن و پانک هر دو به بیرون پرت بشن [حذف بشن].

» برنده ی مسابقه : کین

بعد از مسابقه ، کین میره از زیر رینگ نردبون میاره ، اون رو وسط رینگ میذاره و از نردبون بالا میره و کیف رو پائین میکشه - به نشونه ی اینکه در رسلمینیا برنده ی مانی اینده بنک میشه .

در بک استیج ، تد دیبیاسی در اتاق رندی رو میزنه و رندی از اتاقش بیرون میاد و به همراه تد ، کودی و سکیوریتی مخصوصش به طرف ورودی ورزشگاه میره .

کامرشال .

موزیک رندی اورتن نواخته میشه و او وارد میشه . رندی تنهاست و کسی رو به همراه خودش به رینگ نیاورده . رندی میره داخل رینگ ، موزیک او قطع میشه ، میکروفون در دست میگیره و تماشاگرا او رو بشدت هو [بو] میکنن . رندی میگه : " در سن 24 سالگی ، جوان ترین قهرمان سنگین وزن جهان شدم . بهترین چیز در زندگیم بود اما خیلی طول نکشید . تریپل ایچ بخاطر خساست از من رو برگردوند و با من درگیر شد . " هایلایت هایی از داغون شدن رندی اورتن توسط ایولوشن رو شاهد هستیم . رندی اورتن در ادامه ی صحبت هاش گفت : " سپس من تصمیم گرفتم یه گروه برای خودم درست کنم و منتظر بمونم تریپل ایچ قدرتمند تر از همیشه بشه . و کارم رو از جایی شروع کنم که تریپل ایچ بهش اهمیت میده ، رویال رامبل . " سپس ویدئویی از رویال رامبل امسال پخش میشه . رندی اورتن میگه : " سپس شروع کردم به داغون کردن خانواده ی تریپل ایچ . من به همسر تریپل ایچ بعد از پنج سال که او به من پشت کرد آر کی او زدم . میخوام این رو بدونید که من هر کاری رو که میکردم میدونستم . IED ؟ نه نه ، من هر کاری که میکردم کاملا دست خودم بوده . حالا همتون بشینید ، خفه شید و گوش بدید من چی میخوام بهتون بگم . " رندی درباره ی اتفاقات هفته ی قبل صحبت میکنه و هایلایت هایی از درگیری لگسی با تریپل ایچ و استفنی پخش میشه . رندی میگه : " من با ویکی گررو صحبت کردم و قرار شد در صورتی که تریپل ایچ DQ یا کونت اوت کنه ، کمربند مستقیما به من برسه ! و اگه تریپل ایچ با پتکش ظاهر بشه ، اتوماتیک دی کیو خواهد شد . من همه چیز رو تا الان از تریپل ایچ گرفتم ، کمربندش رو هم میگیرم . " از مانیتور ورزشگاه یه لیموزین مشکی دیده میشه که وارد استیج شده . رندی از تد دیبیاسی و کودی رودس و سکیوریتی اش میخواد که وارد بشن و کنار او وایسن . اون ها وارد میشن تا از رندی حفاظت کنن . در همین لحظه موزیک ورودی میستر مک من نواخته میشه و و مورد تشویق قرار میگیره . وینس میاد و جلوی ورودی ورزشگاه وایمیسه . او خودش رو برای مبارزه آماده میکنه . سپس موزیک شین مک من پخش میشه و او هم آماده ی مبارزه هست . وینس به ورودی ورزشگاه اشاره میکنه و حالا تریپل ایچ در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تریپل ایچ هم به وینس و شین میپیونده . اون ها به طرف رینگ میرن . سکیوریتی سعی داره جلوی اون ها رو بگیره اما اونا سه نفری سکیوریتی رو میزنن و از سدّش عبور میکنن . حالا وینس ، شین و تریپل ایچ وارد رینگ میشن و با لگسی میجنگن . خانواده ی مک منز کاملا کنترل مبارزه رو در دست دارن . در همین لحظه - در حالی که درگیری هنوز ادامه داره - راء این هفته به پایان میرسه .

دریافت ویدئوی این رویداد :: لینك دانلود

-----------------------------------

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : ای سی دابلیو

تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 31م مارچ سال 2009

محل برگزاری : دالس ، تگزاس

عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 23 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 1,40

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

تاد گریشم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن .

مسابقه اول :: فینلی و کریسچن برابر مارک هنری و کین

آتش از قسمت ورودی ورزشگاه بیرون میاد و موزیک کین نواخته میشه . کین در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . سپس شاهد ورود مارک هنری هستیم . فینلی به همراه هورنسواگل وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . در پایان کریسچن هم در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد رینگ میشه . مسابقه رو کریسچن و کین آغاز میکنن . کریسچن چند مشت میزنه . کین سعی داره کریسچن رو خفه کنه اما کریسچن بهش کیک میزنه . کریسچن روی بازوی کین کار میکنه . حالا با فینلی تگ میشه و فینلی وارد میشه . فینلی هم کمی روی بازوی کین کار میکنه و سریعا جای خودش رو به کریسچن میده . کریسچن با یه پرش از بالای طناب ها ، ضربه ای به بازوی کین وارد میکنه . در یه رفت و برگشت ، کین شولدربلاک میکنه . میریم برای کامرشال . کین با فینلی درگیر هست . کمی بعد ، او جای خودش رو به مارک هنری میده . هنری میاد و چند مشت و هدبات میزنه . هنری حواس داور رو پرت میکنه و کین دور از چشمان داور ، فینلی رو میزنه . حالا هنری با کین تگ میکنه . کین وارد میشه . کین چند ضربه میزنه و هنری دوباره جای او رو میگیره . هنری هم سریعا با کین تگ میکنه . بعد از چند حمله ی پیاپی از کین ، فینلی موفق میشه دی دی تی بزنه . فینلی با کریسچن تگ میشه . کریسچن وارد میشه و کین بهش آپرکات میزنه . کین جای خودش رو به هنری میده . هنری میاد و از کریسچن چند مشت دریافت میکنه . کریسچن میره بالای طناب ها برای کراس بادی اما هنری او رو تو هوا میگیره . کریسچن مقاومت میکنه . چند لحظه بعد ، کین و فینلی با هم درگیر میشن [داخل رینگ در حالی که تگ نشدن] و فینلی و کریسچن با هم او و هنری رو میزنن . اما کین و فینلی به بیرون میرن و کریسچن هم میره بالای طناب ها برای پرش . اما هنری باز هم او رو تو هوا میگیره و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : مارک هنری و کین

بعد از مسابقه ، موزیک مارک هنری نواخته میشه و کین هم وارد رینگ میشه . اما در همین لحظه مارک هنری او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه .

هایلایت هایی از فیلم " 12 راندز " رو شاهد هستیم .

گریشام و مت استرایکر درباره ی درگیری های آندرتیکر و شان مایکلز صحبت میکنن .

راء ریباند پخش میشه .

ویدئویی از رسلمینیا 23 پخش میشه .

کامرشال .

مسابقه دوم :: بری بلا به همراه کارلیتو و پریمو برابر نیکی به همراه جان مورسن و میز

جان مورسن و میز وارد میشن که نیکی بلا رو به همراه خودشون دارن . در این مسابقه دو خواهر [فقط] باید برابر هم قرار بگیرن . سپس شاهد ورود بری بلا به همراه کارلیتو و پریمو کولون در میان تشویق تماشاگرا هستیم . در ابتدای مسابقه ، بری بهتر کار میکنه و بر بازی مسلط میشه . چندین مشت ، کیک ، آرم بار و همر لاک از او . نیکی آیریش ویپ میکنه و اسنپ مر میزنه . سابمیشنی توسط نیکی اپلای میشه . بری با چند نی و دراپ کیک به بازی برمیگرده . بری داره به پیروزی نزدیک میشه ، بولداگ میزنه و نیکی نمیتونه به بازی برگرده . در یه صحنه ، جان مورسن و میز حواس داور رو پرت میکنن و این باعث میشه حواس بری هم پرت بشه . نیکی از فرصت استفاده میکنه و رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : نیکی

بعد از مسابقه ، جان مورسن و میز وارد رینگ میشن . سپس شاهد ورود برادران کولون به رینگ هستیم . این دو تیم همدیگه رو نگاه میکنن و سپس مورسن ، میز و نیکی رینگ رو ترک میکنن .

-----------------------------------

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به به...به به....

بسیار بسیار بسیار بسیار از قدرت گرفتن کین خوشحال هستیم.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دوستان

من خیلی وقته دیگه کشتی کج رو دنبال نمیکنم!

فقط میخواستم بگید که الان کمربندهای مختلف دست چه کسانی هست؟

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من خیلی وقته دیگه کشتی کج رو دنبال نمیکنم!

فقط میخواستم بگید که الان کمربندهای مختلف دست چه کسانی هست؟

ممنون
    whc اج
    wwe champ تریپل اچ
    ecw champ جک سوئیگر
    بین قاره ای jbl
    قهرمان آمریکا mvp
    world tag team میز و موریسون
    wwe tag team کولون ها

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فردا Wrestle Mania هستش!
    چقدر این تاپیک خوابیده!!!
    به نظرتون چجور رسل مانیایی میشه؟
    البته زیاد بازیهاش قشنگ نیست!

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

فردا wrestle mania هستش!
    چقدر این تاپیک خوابیده!!!
    به نظرتون چجور رسل مانیایی میشه؟
    البته زیاد بازیهاش قشنگ نیست!
    آره منم هر روز ميام اينجا ميبينم همه خمارن نيست كسي
    فقط بازي آندر و hbk جالب هست،بازي هاي ديگه قابل پيشبيني هست،گفته مي شه گلدبرگ هم قراره بياد،دوست دارم ببينم قراره تو كدوم برند كار كنه
    چرا راب ون دام رو بازي نمي دن اين احمقا؟يعني از اين احمقايي كه الان هست ضعيف تره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من این تاپیک رو ندیده بودم.
    دوستان شما از کدوم شبکه مسابقات رو نگاه می کنید؟
    من از شبکه ی GemTV می دیدم و آفلاین دانلود می کردم ولی انگار خیلی با تاخیر نشون می ده.اگه فرکانس و اسم شبکه ها وساعات پخش رو بگید ممنون می شم.

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

سلام..میشه یه شبکه غیر کارتی بگید که Wrestle Mania رو نشون بده!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •