تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 320 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو سوت های هواداران را نادیده گرفت

بعد از بازی رئال مادرید - اتلتیکو مادرید، ژوزه مورینیو درباره اینکه هواداران برای او سوت میزدند، به خبرنگاران گفت:

" همیشه برای هر چیزی یک بار اولی هست، مهم نیست "

" اگر برای من تو باشگاهی سوت میزدند که برای هیچ کس دیگه ای نزده بودن، مثل چلسی، قبولش سخت میشد. "

" اما تو استادیومی که بهترین بازیکن جهان رو هو میکنن، من کی باشم که برام سوت نزنن؟ "

" زیدان با فوتبالش به این مساله پاسخ داد، همینطور رونالدو، همین کار رو کریس رونالدو هم داره انجام میده. "

" من به کارم ادامه میدم و شاید روزی تونستم جوابشون رو بدم، شاید روزی اونا ناراحت شدن (بخاطر کارشون) "

" من یه مرد فوتبالی حرفه ای هستم که داره سعی میکنه با وقارانه از رنگ تیم رئال مادرید دفاع کنه، با نهایت تواناییش "

" من از رئال مادرید نخواستم که این اجازه رو بده تا مربیش باشم، این رئال بود که از من خواست تا مربیش باشم. من آرام هستم، کارم رو میکنم و نهایت تلاشمو میکنم. "

Emilio Butragueno که یکی از مهاجمان سابق این تیم بوده، در اظهار نظری گفته بود که اگر در رختکن رئال مادرید مشکلی بود، این تیم نمیتونست تو لالیگا با اختلاف 5 امتیاز در صدر باشد و تمام بازی های مرحله گروهی لیگ قهرمانان را ببرد.

وی به یک شبکه Spanish گفت: " اگر از هم گسیختگی در این تیم بود، غیرممکن بود که بشه در کنار هم جنگید. "

" اگر به جدول لالیگا نگاه کنین، به یک دست بودن تیم شک نمیکنین. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

رئال مادرید مورینیو ، از مرز صد گل گذشت

شاید برخی بدخواهان ، انگ تدافعی بودن به رئال مادرید مورینیو بدهند اما واقعیت این است که آمار گلزنی تیم ، رویایی بوده است .
    در واقع برابر اتلتیک بیلبائو ، رئال مادرید به رکورد 102 گل در این فصل رسید . تیم در مجموع 67 گل در لالیگا ، 19 تا در چمپیونزلیگ ، 12 تا در کوپا و 4 تا در کوپا زده است ، آماری که فوق العاده به نظر می رسند . رئال مادرید در حال حاضر ، گلزن ترین تیم اسپانیا و اروپاست .
    AS
    در آغوش لیگ
    پاداش فوتبال بابت بازی خوب تیم مورینیو
    سقوط بزرگ اتلتیک در محوطه جریمه با تقدیم 2 پنالتی
    مورینیو:"سوت؟ اولین بار برای همه چیز وجود دارد و من این اولین بار را تجربه کردم."
    MARCA
    صدرنشین بازی را بدست آورد
    مادرید خلاقتر بود و مورینیو توانست با اقتدار بر اتلتیک پیروز شود.
    رونالدو با زدن 2 گل پنالتی همچنان در ال پیچیچی از مسی جلو است.
    منبع:مرجع اخبار رئال

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

به نظر من رئال تازه داره به هماهنگی می رسه. تیم حتی 2 بازی پشت هم، هم ترکیب یکسان به خودش نمی گیره. هر بازی داره با یه ترکیب جدید به زمین میاد. این کار مورینیو رو باید تحسین کرد. داره به کل بازیکنا فرصت می ده. تا نقطه ی اتکای رئال فقط 2 یا 3 مهره اصلی نباشه. بارسایی ها سال ها کناره هم بازی کردن و کاملا هماهنگ شدن. این رئال بدون داشتن هماهنگی لازم این نتایج فوق العاده رو کسب کرده. حالا فکرشو کنید که مورینیو به ترکیب اصلیش برسه، اونوقت کدوم تیم، می خواد جلوش واسه؟

6. 4 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

1

جلسه اضطراری در کمپ کهکشانی ها؛ مورینیو در فکر شناسایی جاسوس رئال

مورینیو از شاگردانش خواسته تا در یک گردهمایی درمورد انتشار اخباری درمورد اختلاف در رختکن رئال به صحبت بپردازند.
    طبق گزارش منتشره در «لاسکستا»، آقای خاص امروز از بازیکنانش خواسته تا بعد از جلسه تمرینی رئال در هتل محل برگزاری اردوهای رئال جلسه ای تشکیل دهند
    این جلسه بادرنظر داشتن جلد شماره روز گذشته روزنامه مارکا برگزار می شود.در جلد شماره دیروز مارکا، با انتشار تصاویری از راموس و مورینیو به وجود اختلاف در رختکن مادریدی ها اشاره شده؛ نکته ای که اکثر بازیکنان رئال درمصاحبه های یکشنبه شبشان( بعد از بازی با اتلتیک بیلبائو) با اصرار فراوان ان را تکذیب کرده اند.

این گزارش دقایقی پیش روی وب سایت خبری روزنامه مارکا قرار گرفته و به نظر می رسد که مورینیو دراین جلسه به شاگردانش اعلام کرده که عاملی که این خبر را به رسانه ها درز داده شناسایی خواهد کرد. آقای خاص اعلام کرده که اگر این فرد را قبل از بازی با بارسا شناسایی کند، او را از حضور در بازی بعدی تیمش محروم خواهد کرد. آقای خاص به شاگردانش گفته که این رفتارها به نفع تیم نیستند.

کایخون: اگر مثل دیدار مقابل بیلبائو بازی کنیم، بارسا را شکست می دهیم

این بازیکن 24 ساله شب گذشته به عنوان بازیکن جانشین راهی میدان شد و آخرین گل تیمش را به ثمر رساند تا کهکشانی ها با یک پیروزی پر گل دیگر، جایگاه شان در صدر جدول را تثبیت کنند.
    خوسه کایخون، مهاجم رئال مادرید، از نمایش تیمش در پیروزی 4-1 مقابل اتلتیکو مادرید اظهار رضایت کرد.
    این بازیکن 24 ساله به عنوان بازیکن جانشین راهی میدان شد و آخرین گل تیمش را به ثمر رساند تا کهکشانی ها با یک پیروزی پر گل دیگر، جایگاه شان در صدر جدول را تثبیت کنند.
    کایخون از اینکه تیمش بعد از عقب افتادگی از حریف توانست با گل های فراوان به پیروزی برسد، اظهار خوشحالی کرد و اعلام کرد می توانند بارسا را در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری شکست دهند و به نیمه نهایی برسند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به گل آنها همان طور که باید واکنش نشان دادیم. ما با یک نمایش خوب به این پیروزی دست پیدا کردیم. من به بازی رفتم و از خستگی حریف استفاده کردم و گل آخر را به ثمر رساندم. پاس گل فوق العاده بود.
    اکنون باید به کوپا دل ری فکر کنیم. دیدار بسیار مهمی خواهیم داشت. دیدار دشواری است اما اگر همین طور بازی کنیم می توانیم به پیروزی برسیم."

آربلوا : اگر برای مورینیو سوت می زنند،یعنی برای همه ما سوت زده اند

ستاره اسپانیایی درصحبتهایی اعلام کرد که بازیکنان رئال تاپای جان پشت مربی شان هستند.
    آلوارو آربلوا، ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادرید در پایان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو در «میکسد زون» با خبرنگاران به صحبت پرداخت و اعلام کرد که جو حاکم بر رختکن تیمش خیلی خوب است

آربلوا به خبرنگاران گفت:«جو خوبی بررختکن رئال حاکم است.تنها چیزی که می توانم بگویم این است که تفرقه ای در رختکن تیم نیست و اگر مشکلی حس می شود، من برای تعطیلات به پرتغال می روم.»

ستاره اسپانیایی در دفاع از مربی پرتغالی تیمش گفت:« ما تا پای جان با مورینیو هستیم ودر همه عواقب مسائل با اوخواهیم بود. سوتهای انتقادی خطاب به مورینیو ، سوتهایی برای همه ماست. این ناعادلانه است که مورینیو را مسئول شکست 4شنبه مقابل بارسا بدانیم. اگر کسی سزاوار این سوتها باشد، ما بازیکنان تیم هستیم.»
    اودرمورد صحبتهای سرخیو راموس بعد از شکست مقابل بارسا در برنابئو گفت:« فکر نمی کنم منظور سرخیو از آن صحبتها این بود که مورینیو مقصر شکست مقابل بارساست. سرخیو گفت که ما لغزیدیم.گاهی وقتها بازیکنان می لغزند و گاهی وقتها مربی تیم.»

او در پایان صحبتهایش درپاسخ به سوالی درمورد بحثهایی که بعد از شکست مقابل بارسا در کمپ تمرینی رئال به وجود آد گفت:« من دوست دارم که وقتی گزارشی منتشر می شود، کسی با شجاعت این اخبار را تائید کند.من درمورد آنچه منتشر شد، چیزی ندیدم و نشنیدم. من در کمپ تمرینی بودم و حتی کلمه ای از آنچه در روزنامه ها به چاپ رسید نشنیدم.»

منبع:سایت گل

8. 5 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سلام به همه رئالی ها!!
    اینم از لیست کامل جام ها و نایب قهرمانی های رئال:

Spanish Champion 31
    Spanish Cup Winner (Copa del Rey)
    18
    Spanish Super Cup Winner 8
    European Cup Winner
    6
    Champions League Winner 3
    Intercontinental Cup Winner 3
    UEFA Cup Winner 2

Cup Winners Cup Winner 1
    UEFA Super Cup Winner 1

10. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب حالا وقت فکر کردن به بارساست!
    کلا دو راه حل کلی خوزه الان داره که شما به عنوان به هوادار، کدوم رو میخواید؟!

1.تدافعی با ریسک کم
    2.تهاجمی با ریسک بالا

کدوم یکی؟
    1.خب این شرایطش مشخصه..تیم با این شیوه احتمال صعودش کمه..اما خب از اونطرف حداقل شکست نمیخوریم و میتونیم یه مساوی یا حتی یه برد 1-0 بگیریم اما خب بازی جذابی ارائه نمیشه احتمالا و با حذف همراهه..
    2.بازی با ریسک فوق العاده بالا! تیم با تمام قوای تهاجمی بره تویه زمین! دو حالت کلی احتمالا پیش میاد:
    *1.تیم بازی رو با اون نتیجه ای که میخواد میبره (یا اینکه همین 2-1 رو میزنه و میبریم وقت اضافه) و صعود میکنیم
    *2.یه باخت خیلی بد رو تجربه میکنیم! یه شکست تحقیر آمیز! اما حداقلش بقول معروف، ایستاده به رگبار بسته میشیم!

شما کدوم رو میخواید؟
    یعنی اگه خوزه کدوم رو انتخاب کنه، ابدون توجه به نتیجه، ازش حمایت میکنید؟

من به شخصه با توجه به اینکه این جام اولیت سوم رو داره، حالت اول رو میگم!
    چرا؟! دلیلش اینه که اگه بتونیم بارسا رو تویه نیوکمپ ببریم، به کل بت بارسا شکسته میشه و ترس بازیکنا از بین میره! حذف شدنش هم مهم نیست..
    اما اگه بخوایم ریسکی بازی کنیم و یه باخت بد دیگه بیاریم، این ترس خیلی بیشتر هم میشه!

12. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان لطفا تو تایپک انتخاب بهترین بازیکن این فصل هم شرکت کنید

14. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو هر کدوم رو اتخاذ کنه مواضعش مورد تایید ماست ( تکبیر ) / خودش هم تا زمانی که سرمربی باشه حتی اگه تا پایان کارش در رئال هیچ جامی رو کسب نکنه و n تا الکلاسیکوی دیگه رو هم ببازه مطمئنا باز هم مورد حمایت هست ، شاید در مقاطعی نارضایتی هایی وجود داشته باشه که ناشی از احساسات هستش بیشتر ولی در کل مهم نیست و مقطعی هست معمولا /

16. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

شما کدوم رو میخواید؟
    نمی شه یه چیزی تو مایه های بین این دو تارو انتخاب کزد?
    یعنی نه اینقدر تدافعی باشه که از محوطه جریمه ی خودمون جلوتر نریم نه هم اینکه اینقدر تهاجمی باشیم که بخوایم بی گدار به آب بزنیم. یه بازیه معقولانه از رئال .
    ولی در کل چه ببازه چه ببره واسه من چیزی از ارزش های مورینیو کم نمی شه. چون مربی بزرگیه اینو هم قبلا ثابت کرده. از وقتیم که تو چلسی بود, دلم می خواست بیاد رئال . که الانم به آرزوم رسیدم

18. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

به نظر من رئالی ها تعصبی بازی میکنن از مصاحبه بازیکن ها معلومه که حس انتقام جویی به شدت بهشون انگیزه داده من فکر میکنم این دفعه بارسا له میشه

20. 2 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •