ممنون بردیا جان
این که میخوام عوضش کنم چون که من دست به در رفتنم خیلی خوبه
گه اینو داشته باشم وقتی خسته نشه همش در میرم بعد دور میزنم بر میگردم اما اون رو موقعی که 20 نفر ریختن سرم حالا فوقش یکی 2 تاشونم بکشم با 10 دیگشون چه کنم![]()
ممنون بردیا جان
این که میخوام عوضش کنم چون که من دست به در رفتنم خیلی خوبه
گه اینو داشته باشم وقتی خسته نشه همش در میرم بعد دور میزنم بر میگردم اما اون رو موقعی که 20 نفر ریختن سرم حالا فوقش یکی 2 تاشونم بکشم با 10 دیگشون چه کنم![]()
افرین از تذکر به موقع شما واقعا مایع دلگرمی تاپیک بود
همینو کم داشتیم
در میری چیه اگه اینجوری باشه که همش باید در بری![]()
Last edited by shahin_mp3; 29-01-2012 at 16:05.
حرف بدی نزد ها !
اون تاپیکی هم که زد برای ادامه اون بحث به عنوان یه مورد جدا مورد خوبی بود !
ببینم وقتی هر 2 اصلحت خشاب خالی کرده 2 تای هم هوی آرمور دنبالتن بعد وایمیسی یکی یکی سرباز ها رو میزنی که هوی ارمور ها که رسیدن تازه بلند شی اون موقع که تا بیای فلش بنگ بندازی بعد بلند شی خشاب عوض کنی که دخلتو آوردن
بعدم من رنکم هنوز پاینه ها خوودت بفهم یعنی هنوز بازیم خیلی خوب نشده که بتونم هدشات بزنم همرو !![]()
حال جواب این کاربر رو به پست من ببینید
بخش دوم هم جواب ایشون به یه کاربر بیچاره دیگه بود
چیزی نمیشه گفت فقط میتونم بگم متاسفم![]()
تازه دیشب با کوآپ کال آف حال کردم
با استفاده از کرک تکنوگاد و نرم افزار tunngle تونستم با پسرعموم با لپ تاپ با استفاده از آی پی ها،اینترنتی بازی کنیم
دیشب ظرف 4ساعت بازی از صفر شروع کردم و به لول 24 رسیدم و اونم به لول 20 رسیدش
البته پینگمون پایین بود و مشکلی نداشتیم از لحاظ لک زدن
کسی هست بیاد تست کنیم؟
بر طبق راهنمایی این صفحه عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم بردیا جان این چه مدلی بید یعنی آنلاین منتها 2 نفره ؟ توضیح میدی چجوریه بازی؟
ببینم مگه رنکینگ این قسمت جدا از بقیه قسمت هاست؟![]()
به صورت رسمی فکر نمیکنم ساپورت بشه به همین خاطر لیدربورد فک نمیکنم داشته باشه،فقط هم 2نفره میشه بازی کرد
اینم یه نوع کرکه برای کوآپ بازی کردنش منتها به صورت آنلاین
هادی بود که اول یه ذره دربارش گفت
باید اون 2تا پچ و کرک رو نصب کنید بعد با نرم افزار تانگل وصل بشید به سرورای مختلف و 2نفره باهم بازی کنید
آره دیگه
ما با پی سی و لپ تاپ اینکارو کردیم
شما net framework 4 رو اگه نداری دانلود کن و نصبش کن،حدود50 مگه
بعد لانچر 1.3 و game patch 1.4 رو از آدرس زیر دانلود کن و تو محل بازی فایلاشو کپی بکن.کمتر از 3مگ هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نرم افزار tunngle رو بگیر و اکانتشو بساز و به سرورا وصل بشو و تو قسمت سرچش بنویس Modern Warfare 3
بعد از رومای متعددی که داره انتخاب بکن و با نفری که از قبل هماهنگ کردی از طریق Tekno MW3 وارد بشو.
کسی که میخواد هاست بشه باید از طریق همون نرم افزار تانگل آی پیشو وارد بکنه به عنوان هاست و وارد بشه و بازیکن دیگه هم باید همون آی پی رو بزنه تو تکنوگاد ولی تیک هاست رو نباید بزنه
بعدش هاست میتونه مپ رو انتخاب کنه و 2نفری باهم بازی کنید
پینگ مناسب چقدره بچه ها؟
پینگ من 300 بود و پینگ یه پسره اسپانیاییه 400 بود ولی تو بازی اذیت میکردش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)