تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 364 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سورنای عزیز مسلما نمیشه از امکانات یک دیسک بلوری اوریجینال در مقابل فایلهای دانلودی گذشت. فایلهایی که طی فرایند فشرده سازی و تبدیلهای مختلف اونقدر تخریب میشن که جزئیات صدا و تصویر در اونها به پایین ترین حد میرسه
    و در مورد بلوری پلیر با عرض معذرت از دوستداران ال جی باید بگم قطعا نمیشه اونو با های اند هایی مثل دنون و یاماها و حتی پایونیر مقایسه کرد چون کیفیت قطعاتی مثل پردازشگر و طراحی مدار خیلی مهمند ولی برای شروع همین خیلی خوبه
    با گذشت زمان و تجربه بیشتر اونوقته که سلیقه شما عوض میشه و میرید به سمت high-end و اینجاست که هزینه ها شروع میشه. متاسفانه مسیر صدا و تصویر طوری هست که هرچه درک شما از اون بیشتر بشه متحمل هزینه های سنگینتری میشید... موفق باشید.
    Last edited by kouroshpayande; 03-03-2012 at 20:55.

2. 4 کاربر از kouroshpayande بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمد رضا عزيز ول كن اين صحبتا رو هميشه از اين جور ادما پيدا ميشه كه از سر حسرت يا بي كاري و يا خوش مزه بازي دراوردن بخوان تو روند تايپك ها خللي ايجاد بكنن شما ناراحت نشو و اصلا نديد بگير ايشون هم ديگه ببينه كسي جوابش رو نميده دمش رو ميزاره رو كولش رو ميره
    ..............
    شما بيا منو روشن كن كه چه خاكي بر سرم بريزم اين دمه عيدي يه تي وي نو تو خونه داشته باشم

موندم بين 95000 و 65100 و اين بين فقط فيلم سه بعدي و تهيه اونا ميمونه

دوستان اخر كدوم 40 تا 48 يا 13 بينشون خيلي فاصله هست
    اين دو تا ادرس رو هم رفتم يكيش 12500 ميداد و يكيش 13000
    قيمتاشون تقريبا خوب بودن ولي من همين چند روز پيش دو مورد رو ديدم يكيش ميداد 10500 و يكيش 11500 كه البته امتحان خودشون رو پس ندادن يعني من كه تو اين سايت نديدم كسي از اونجا بخره البته دو سه تومن بالا پايين مشكلي نيست
    ..........
    در هر حال يه چند تا سوال داشتم و ميدونم كه اينجا تايپيك الجي سه بعدي هست و جايگاه اصلي واسه سوالم نيست
    ولي بخاطر اينكه انتخاب من بين دو مدل از الجي هست و چون كه جاي ديگه درست جوابم رو نميدن و يا دير به دير و اينجا برو بچ فعال تر هستن پس همين جا ميپرسم ..شرمنده
    تو فيلم هاي دو بعدي 1080p بهترين كيفيت هستن ديگه اره؟تقريبا حجم هر كدوم از اين فيلما چه قدر هست؟
    يعني تو يه ديسك بلوري 50 تايي چند تا فيلم جا ميشه؟؟
    چرا هيچ كدوم از فيلم هاي سه بعدي زيرنويس فارسي ندارن؟
    من اگه يه بلوري 660 بگيرم ميتونم اين ديسك ها راحت اجرا بكنم؟؟ديگه نياز نيست برم فيلم ها رو بريزم رو هارد يا فلش و از طريق usb تي وي يا پلير اجرا بكنم؟
    قيمت هارد 1 ترابايت ميدونيد چه قدر هست ؟؟يه جنس خوب و نه خيلي گرون
    اگه يه بلوري بگيرم بعدا مدل هاي جديدش بياد چه چيزي بهشون اضاف ميشه؟؟فرقي ميكنه مثلا تو لنز و سرعت لود شدن و از اين جور چيزا ..؟
    ميتونم يه بلوري يا دي وي دي پلير رو با يه ست بلنگو 5.1 كاناله جداگونه بگيرم و بهش وصل بكنم؟؟
    كمترين قيمتي كه پام ميافته چه قدره ؟؟400...500...600؟؟
    اگر اپلي و بقيه چيزا هم نبود اشكال نداره
    ..........
    خب و يه چند مورد ديگه كه تو دلم مونده ولي واسه بعد
    عزيزان لطفا اگر سوالام مبتدي بود نخندين خدا رو خوش نمياد
    توی فیلم های دو بعدی که در دست عموم مردم حهان هست بله 1080p بیشترین هست توی 3d هم همینطوره.
    واسه فیلم های دو بعدی 1080p از بلوری های 25 گیگ استفاده می کنن و برای بلوری های سه بعدی میان فیلم رو به صورت سه بعدی که البته هر تصویرش 1080p هست میزارن به علاوه ی منو و بعضی از بلوری ها حتی بازی هم دارن و یا حتی امکانات ویژه مثل چرخوندن دوربین و دیدن قسمت های دیگه فیلم توی یک تصویر و غیره که البته شاید توی جهان سر جمع 10 تا فیلم اینطوری نباشه.
    واسه این که زیرنویس فارسی نیاز نیست توی بلوری بریزن البته بعضی از اینایی که توی ایران بلوری کپی میفروشن زیرنویس فارسی هم روش میزارن.
    شما اگه بلوری پلیر بخری میتونی فیلم معمولی ببینی ولی با 660 و یا 670 میتونی فیلم های سه بعدی رو ببینی.
    با این دو مدل بلوری میتونی تا 2 ترا هارد وصل کنی.ولی بالاتر باید بلوری های مدل دیگه ای بخره.
    به یه شرط میتونی وصل کنی که ورودی این بلندگو هارو داشته باشه.به علاوه آمپلی فایر ولی به این دو مدل بلوری نمیتونی بلندگوی جدا وصل کنی این بلوری ها میتونن با کابل اپتیکال واسه صداهارو ارسال کنن به یه پخش کننده یا آمپلی فایر.یعنی این دو مدل فقط میتونن کدیک صدارو واست باز کنن ولی آمپلی فایر ندارن.
    منم فقط یه dvd پلیر دیدم که ورودی 5.1 داشت اونم اسمش dv-9560 و dv-9750.
    مطمئنا در آینده بلوری پلیر ها پیشرفت میکنن ولی نه از نظر پخش یکیه چون لنزاشون یکیه.شاید مثلا زود تر لود شدن یا امکانات پیشرفت.البته شاید سرعت پخش هاشون هم بالاتر بره که حالا اینطوری نمیشه چون همین 4x واسه بلوری خیلیه با این حجم

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

حالا من یه چیزایی بگم
    ببین سه بعدی خوبه ولی زود برات تکراری می شه
    اصولا باد یه دلیلی برای سه بعدی خریدن داشته باشی
    یا عشق فیلم باشی
    یا بازی
    در غیر این صورت فقط از روی کنجکاوی و جدید بودن خرید کردی و ممکنه بعدا به دردت نخوره
    باز هم سلیقه ایه و کسی نمی تونه بهت بگه سه بعدی بخر یا دو بعدی بخر
    در مورد حجم فیلم هم 48 گیگ که خود بلوری هست
    معمولا فیلمهای تو اینترنت که برای دانلود هستن حجمشون زیر 15 گیگه
    با کیفیت خیلی خوب
    دانلود کردن هم زیاد نمی ارزه بهتره روی هارد خرید کنی
    هارد اکسترنال هم دقیق نمیدونم اما خیلی بالا رفته
    1 ترا فکر کنم 150 می شه

توی تورنت میشه فیلم بالای 15 گیگ پیدا کنی که ایزوی بلوری هستن.
    دان کردن هم توی مملکت ما نمی ارزه فقط یا شبانه می ارزه با سرعت بالا منم سرعتم 2 مگ هست با شبی 4 گیگ راضیم.
    فیلم مفت و سریال مفت.
    فیلم 3d نیمه مفت چون باید از سایت های لیچر اکانت بخرم و از سایت های آپلود و دانلود فیلم 3d بگیرم

4. 4 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حالا من یه چیزایی بگم
    ببین سه بعدی خوبه ولی زود برات تکراری می شه
    اصولا باد یه دلیلی برای سه بعدی خریدن داشته باشی
    یا عشق فیلم باشی
    یا بازی
    در غیر این صورت فقط از روی کنجکاوی و جدید بودن خرید کردی و ممکنه بعدا به دردت نخوره
    باز هم سلیقه ایه و کسی نمی تونه بهت بگه سه بعدی بخر یا دو بعدی بخر
    در مورد حجم فیلم هم 48 گیگ که خود بلوری هست
    معمولا فیلمهای تو اینترنت که برای دانلود هستن حجمشون زیر 15 گیگه
    با کیفیت خیلی خوب
    دانلود کردن هم زیاد نمی ارزه بهتره روی هارد خرید کنی
    هارد اکسترنال هم دقیق نمیدونم اما خیلی بالا رفته
    1 ترا فکر کنم 150 می شه
    سورنای عزیز مسلما نمیشه از امکانات یک دیسک بلوری اوریجینال در مقابل فایلهای دانلودی گذشت. فایلهایی که طی فرایند فشرده سازی و تبدیلهای مختلف اونقدر تخریب میشن که جزئیات صدا و تصویر در اونها به پایین ترین حد میرسه
    و در مورد بلوری پلیر با عرض معذرت از دوستداران ال جی باید بگم قطعا نمیشه اونو با های اند هایی مثل دنون و یاماها و حتی پایونیر مقایسه کرد چون کیفیت قطعاتی مثل پردازشگر و طراحی مدار خیلی مهمند ولی برای شروع همین خیلی خوبه
    با گذشت زمان و تجربه بیشتر اونوقته که سلیقه شما عوض میشه و میرید به سمت high-end و اینجاست که هزینه ها شروع میشه. متاسفانه مسیر صدا و تصویر طوری هست که هرچه درک شما از اون بیشتر بشه متحمل هزینه های سنگینتری میشید... موفق باشید.
    من درواقع عشق سريال هستم و هميشه همزمان كمه كم 7-8 تا سريال رو دنبال ميكنم واسه
    و فيلم هم فقط ترسناك نيگا ميكنم فوقش اكشن
    بازي هم كه ديگه درس و كار زندگي واسم جايي واسه بازي نذاشته اخه 24 ساعته دارم با روزگار بازي ميكنم يا درواقع اون با من
    اين قدر پول دادم واسه ارتقا سيستم كه ديگه بيخيالش شدم فعلا
    فقط دوست دارم سريال هاي با درجه كيفي 720 يا كمتر يا بيشتر دانلود ميكنم رو با بهرتين كيفيت تصوير ببينم و خيلي باهاش حال بكنم و هر هفته هم يه فيلم نيگا ميكنم
    ..................
    اگر يه هار 1 ترابايت تهيه بكنم ميتونم فيلم هاي بلوري كه ميگين 48 گيگ هستن رو بريزم روش و از تي وي يا hd پلير يا بلوري پلير نيگا كنم؟؟
    اين پلير هايي كه نام برديد چه قيمت هستن؟
    تا حدود 300-400 چيزي گير مياد ؟؟

6. 2 کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

محمد رضا عزيز ول كن اين صحبتا رو هميشه از اين جور ادما پيدا ميشه كه از سر حسرت يا بي كاري و يا خوش مزه بازي دراوردن بخوان تو روند تايپك ها خللي ايجاد بكنن شما ناراحت نشو و اصلا نديد بگير ايشون هم ديگه ببينه كسي جوابش رو نميده دمش رو ميزاره رو كولش رو ميره
    ..............
    شما بيا منو روشن كن كه چه خاكي بر سرم بريزم اين دمه عيدي يه تي وي نو تو خونه داشته باشم

موندم بين 95000 و 65100 و اين بين فقط فيلم سه بعدي و تهيه اونا ميمونه

دوستان اخر كدوم 40 تا 48 يا 13 بينشون خيلي فاصله هست
    اين دو تا ادرس رو هم رفتم يكيش 12500 ميداد و يكيش 13000
    قيمتاشون تقريبا خوب بودن ولي من همين چند روز پيش دو مورد رو ديدم يكيش ميداد 10500 و يكيش 11500 كه البته امتحان خودشون رو پس ندادن يعني من كه تو اين سايت نديدم كسي از اونجا بخره البته دو سه تومن بالا پايين مشكلي نيست
    ..........
    در هر حال يه چند تا سوال داشتم و ميدونم كه اينجا تايپيك الجي سه بعدي هست و جايگاه اصلي واسه سوالم نيست
    ولي بخاطر اينكه انتخاب من بين دو مدل از الجي هست و چون كه جاي ديگه درست جوابم رو نميدن و يا دير به دير و اينجا برو بچ فعال تر هستن پس همين جا ميپرسم ..شرمنده
    تو فيلم هاي دو بعدي 1080p بهترين كيفيت هستن ديگه اره؟تقريبا حجم هر كدوم از اين فيلما چه قدر هست؟
    يعني تو يه ديسك بلوري 50 تايي چند تا فيلم جا ميشه؟؟
    چرا هيچ كدوم از فيلم هاي سه بعدي زيرنويس فارسي ندارن؟
    من اگه يه بلوري 660 بگيرم ميتونم اين ديسك ها راحت اجرا بكنم؟؟ديگه نياز نيست برم فيلم ها رو بريزم رو هارد يا فلش و از طريق usb تي وي يا پلير اجرا بكنم؟
    قيمت هارد 1 ترابايت ميدونيد چه قدر هست ؟؟يه جنس خوب و نه خيلي گرون
    اگه يه بلوري بگيرم بعدا مدل هاي جديدش بياد چه چيزي بهشون اضاف ميشه؟؟فرقي ميكنه مثلا تو لنز و سرعت لود شدن و از اين جور چيزا ..؟
    ميتونم يه بلوري يا دي وي دي پلير رو با يه ست بلنگو 5.1 كاناله جداگونه بگيرم و بهش وصل بكنم؟؟
    كمترين قيمتي كه پام ميافته چه قدره ؟؟400...500...600؟؟
    اگر اپلي و بقيه چيزا هم نبود اشكال نداره
    ..........
    خب و يه چند مورد ديگه كه تو دلم مونده ولي واسه بعد
    عزيزان لطفا اگر سوالام مبتدي بود نخندين خدا رو خوش نمياد
    حرف زدنتو یاد بگیر بعد حرف بزن. اصلا این موضوع به تو چه ربطی داره میای وسط؟
    خوشمزه و بانمک و بیکار به شخصیت تو بیشتر میخورن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بازي هم كه ديگه درس و كار زندگي واسم جايي واسه بازي نذاشته اخه 24 ساعته دارم با روزگار بازي ميكنم يا درواقع اون با من
    فقط دوست دارم سريال هاي با درجه كيفي 720 يا كمتر يا بيشتر دانلود ميكنم رو با بهرتين كيفيت تصوير ببينم و خيلي باهاش حال بكنم و هر هفته هم يه فيلم نيگا ميكنم
    ..................
    اگر يه هار 1 ترابايت تهيه بكنم ميتونم فيلم هاي بلوري كه ميگين 48 گيگ هستن رو بريزم روش و از تي وي يا hd پلير يا بلوري پلير نيگا كنم؟؟
    تا اونجایی که بچه ها گفتن فایل بلوری رو از روی هارد نمی شه پخش کرد
    باید خود بلوری رو بزاری تو دستگاه
    البته مدل 660 و احتمالا 670 اینطوری هستن
    دستگاه های حرفه ای ممکنه پخش کنن

9. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

..................
    دوسته من تا جایی که من متوجه شدم شما همون 95000 رو بگیری بیشتر به کارت میاد
    البته اگر 3D برات مهم نیست میتونی به برند های دیگه هم فکر کنی و لزوما دنبال ال جی نباش
    چون اگر بحث این تاپیک رو دنبال کرده بودی میدیدی که الان ال جی بیشتر به خاطر 3D ایش رو بورس هست
    که پسیو هست و مشگلات 3D سایر برندها رو نداره
    من پیشنهادم به شما اینه که یه تی وی 2D بگیری با سایز بالا و یک HD media player هم بگیری
    که ایمیج بلوری رو هم برات پخش کنه ، یه برندی هست تو ایران که این قابلیت رو داره ، الان اسمش رو یادم نیست ولی برات پیداش میکنم
    یه هارد 2 ترا بایت هم بگیر و پرش کن سریالهای اچ دی و بشین از چیزی که علاقه داری لذت ببر
    تو تی وی ها هم در حال حاظر جدیدا همه 3D و اسمارت هستن
    همین 95000 ال جی چیزه خوبیه ، هم فول ال ای دی هست و هم کیفیتش خوبه
    اصلا احتیاج به بلوری پلیر هم نداری
    بازم فکرات رو بکن که بعد از خرید پشیمون نشی

تا اونجایی که بچه ها گفتن فایل بلوری رو از روی هارد نمی شه پخش کرد
    باید خود بلوری رو بزاری تو دستگاه
    البته مدل 660 و احتمالا 670 اینطوری هستن
    دستگاه های حرفه ای ممکنه پخش کنن
    داداش تنها بلوری پلیری که از روی هارد توانایی پخش ایمیج های بلوری رو داره برند oppo که اولا تو ایران نیست
    ثانیا قیمته دلاریش از 1500$ شروع میشه تا 3000$
    اما پلیریه واسه خودش

11. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوسته من تا جایی که من متوجه شدم شما همون 95000 رو بگیری بیشتر به کارت میاد
    البته اگر 3D برات مهم نیست میتونی به برند های دیگه هم فکر کنی و لزوما دنبال ال جی نباش
    چون اگر بحث این تاپیک رو دنبال کرده بودی میدیدی که الان ال جی بیشتر به خاطر 3D ایش رو بورس هست
    که پسیو هست و مشگلات 3D سایر برندها رو نداره
    من پیشنهادم به شما اینه که یه تی وی 2D بگیری با سایز بالا و یک HD media player هم بگیری
    که ایمیج بلوری رو هم برات پخش کنه ، یه برندی هست تو ایران که این قابلیت رو داره ، الان اسمش رو یادم نیست ولی برات پیداش میکنم
    یه هارد 2 ترا بایت هم بگیر و پرش کن سریالهای اچ دی و بشین از چیزی که علاقه داری لذت ببر
    تو تی وی ها هم در حال حاظر جدیدا همه 3D و اسمارت هستن
    همین 95000 ال جی چیزه خوبیه ، هم فول ال ای دی هست و هم کیفیتش خوبه
    اصلا احتیاج به بلوری پلیر هم نداری
    بازم فکرات رو بکن که بعد از خرید پشیمون نشی

داداش تنها بلوری پلیری که از روی هارد توانایی پخش ایمیج های بلوری رو داره برند oppo که اولا تو ایران نیست
    ثانیا قیمته دلاریش از 1500$ شروع میشه تا 3000$
    اما پلیریه واسه خودش
    آقاي محمدرضاي عزيز Hd player egret 200 كه قيمتش 400 تا 450 تومنه ايزوي بلوري سه بعدي رو ساپورت مي كنه
    دويست دلاره قيمتش
    ديدي آخرش تي وي تو نصب نكردي دعوا شد؟

13. 2 کاربر از s a j j a d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.دوستان یه سوال..من تی وی رو آپدیت کردم یه بازی 3D بهش اضافه شد اما وقتی میخوام بازی کنم پیغام میده باید به اینترنت وصل بشم .میخواستم بدونم واسه بازی کردنش باید وصل کنم اینترنتو یا ....؟ممنون میشم کمکم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.دوستان یه سوال..من تی وی رو آپدیت کردم یه بازی 3D بهش اضافه شد اما وقتی میخوام بازی کنم پیغام میده باید به اینترنت وصل بشم .میخواستم بدونم واسه بازی کردنش باید وصل کنم اینترنتو یا ....؟ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام دوست عزیز
    آره باید به اینترنت پر سرعت وصل بشی
    مهدی این رو نصب کرده می گه با اینترنت 2 مگ هم راحت نمی شه بازی کرد

16. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آره باید به اینترنت پر سرعت وصل بشی
    مهدی این رو نصب کرده می گه با اینترنت 2 مگ هم راحت نمی شه بازی کرد
    تو ایران هر چند مگ هم داشته باشی خیلی فرق نمیکنه
    از 128 تا 2 مگ برای بازی هیچ فرقی نداره
    من همشون رو داشتم
    چون پینگ بالا هست
    تو بازی حجم دیتای رد و بدل شده پایینه و پینگ خیلی مهم هست
    که متاسفانه تو ایران به خصوص تو ارتباطهای بین المللی پینگمون افتضاح بالا هست
    Last edited by ئظا; 04-03-2012 at 14:40.

18. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •