دوستان کرک یا کد جدیدی برای اکتیو کردن پیدا نشده؟
دوستان کرک یا کد جدیدی برای اکتیو کردن پیدا نشده؟
من همزمان دوتا ویندوز دارم واسه من که یه دنیا فرق کرد به امتحانش می ارزه ویندوز 8 خداییش باحاله
کسی راه حلی نداره ؟دوستان سلام
من بازی رو نصب کردم ولی نمی شه با موس کنترلش کرد تو قسمت تنظیمات گزینه mouse+keyboard رو انتخاب کردم ولی نشد که نشد . چطوری می شه مشکل رو حل کرد ؟
سلام دوستان
خیلی از بچه ها را دیدم اینگونه پست ها را گذاشتن
این مشکلات که یکیش همون بعلت مشخصات سیستمه اما کسی که میگه من سیستمم بالاست و مشکل دارم باید علت را جای دیگه جستجو کنه.
یکی از مهمترین دلایل که شاید ما بهش اهمیت نمی دیم دمای سیستم و سخت افزار شماست.
یکی از علل اینکه شما این مشکل را دارید ممکنه خرابی سیستم خنک کننده و فن های سیستم تان باشه من خودم هم به این مشکل بر خورد کردم که متوجه شدم اشکال از فن سیستمم هست.
من اون فن را تعویض کردم که هیچ، تازه یکی دیگه هم بهش اضافه کردم.
الان اینطور بازی ها را مثل آب خوردن اجرا میکنه.
منم هم رو 32 هم 64 بیت امتحان کردم فرقی نداشت حالا ویندوز 8 از کجا گیر بیارم؟ البته یه یه نکته اینکه وقتی دکمه J رو میزنی که همون چراغ دادن باشه این اتفاق نمیفته. ولی حتی اگه چراغای کوچیک رو روشن کنی صحنه به شدت آهسته میشه. عجیبه!!!
حالا ویندوز 8 32 بیتی نصب کردی شما یا 64 بیتی؟
Last edited by amin_farahbakhsh; 24-10-2012 at 16:01.
كسي نمي دونه چطور ميشه جهت دوربين رو موقع رانندگي با موس تغيير داد؟
کلیک سمت راست رو نگه دار بعد موس رو به اطراف تکون بده
عزيز اين جواب نداد...
اين كه ميشه ترمز...
Last edited by Sib Market; 24-10-2012 at 17:38.
با سلام دوستان یک سوال این ارتعاش کامیون که هست یعنی تو دست اندازو پیچیدن اتاق کامیون تکون میخوره... این تو بازی خیلی کن دیده میشه علیرغم فیلم هاش... میخواستم بدونم این شدت لرزش رو از کجا میتونم زیاد کنم یا کمتر؟ تو اون مد کاملا ماشین تکون میخورد من خواستم ببینمم اسمش چیه که بتونم از config بازی تنظیمش کنم؟
مرسی
ايم مد دوميه خيلي داغونه...
رفتم رو دست انداز يك تكوني خورد كاميون كه اگه آدم داخلش بود اول مي چسبيد به سقف بعد پهن مي شد كف...
خيلي شل و وله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)