یک دونه هم 850 تومنی داره .... یعنی 100 تومن گرون تر .... این سایته قابل اعتماده ... یعنی مثل گوشی شاپ و دیجی کالا و اینا ... ؟؟
یک دونه هم 850 تومنی داره .... یعنی 100 تومن گرون تر .... این سایته قابل اعتماده ... یعنی مثل گوشی شاپ و دیجی کالا و اینا ... ؟؟
نمیدونم بخدا
من تا حالا هیچوقت اینترنتی کالای برقی نخریدم . سایتش فقط جنبه تبلیغات داره شما در اصل با فروشنده گوشی طرفین . باید به شماره فروشنده زنگ یا س بزنین تا ببینین اوضاع چطوریاست
بین خرید این مدل سامسونگ و این مدل اچ تی سی موندم کدومو انتخاب کن واسه خرید
کمکم کنین
من تو تاپیک خوندم که یکی از بچه ها این گوشی را نقد کرده ولی هر چی گشتم پیدا نکردم . کسی لینک پست نقد این گوشی را میتونه بده ؟
من می ترسم پیر شم و این گوشی به دستم نرسه آخرش !!!
فعلا که یک اس زدم به فروشنده گوشی. ... هنوز جواب نداده ...
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
اگر منظورت ریویو kissyou هست ... اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو همه چیز آپلود کردن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این صفحه را نگاه کن یک مقایسه است از وضعیت مشخصات سخت افزاری 2 تا گوشی ببین کئوم بهتره ؟ خودت قضاوت کن
بعد در ضمن سامسونگ اپدیت نرم افزاریش خیلی بهتر از اچ تی سی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من جای شما باشم سامسونگ را انتخاب میکنم چون هم مشخصات بهتری داره و هم مطمئنم براش اپدیت ورژن جدید اندروید میاد و ....
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
من می ترسم پیر شم و این گوشی به دستم نرسه آخرش !!!
فعلا که یک اس زدم به فروشنده گوشی. ... هنوز جواب نداده ...
نگران نباش تو هم این پادشاه را میخری.
منم خیلی دوست دارم بخرم دارم صبر میکنم بیاد روی 800 تا بخرم چون هنوز یک کم قیمتش زیاده ( چون تازه وارد شده و زیاد کسی نداره ) من تو شهرستانم اخرین قیمتم اینجا 960 هست . حالا مثل اینکه گفتن بار جدیدشون شنبه میرسه و احتمالا باید قیمتشون هم کمتر باشه.
امیدش بخدا
بدون شک گلکسی
یه نگاه به این بندازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جان یه لطفی کن پیغام خصوصیت رو یه چک بکن![]()
Samsung Galaxy S II Official Accessories Review
آخه این بنچمارک Qudrant رو آدم بینه و بعد بگه سنسیشن یا گلکسی ؟ بازم به اپیتموس !
مهدی تو 100 امتیاز از آرنا بیشتر گرفتی تو بنچمارک ؟ جریان چی بید ؟ لگ فیکس و اینا که نکردی ؟ : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)