تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 335 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری گفتن که " فقط یه بازیه " ...
    ولی همین یه بازی دید خارجی هارو نسبت به ایرانی ها عوض میکنه (خلاصه!!)
    دید خارجیها رو نسبت به ما تغییر میده؟یعنی شما فکر میکنید تا قبل از اومدن این بازی مارو بسیار محترم میدونستن و به محض انجام این بازی فکرشون در مورد ما تغییر میکنه؟خواهشن غیر از دیدن شبکه های 1 تا 6 یه کم مطالعه کن , روزنامه های غیر وابسته رو بخون و از این قبیل کارها
    دوست من این بازیها ذهن مردم رو شاید برای مدتی کوتاه درگیر کنه اما دیدشون رو در مورد ما برای همیشه تغییر نمیده این کارهای ما و دولتمردان ما هست که شکلی از ایران رو تو ذهن دنیا میسازه و این بازی هم نتیجه همین شکلی از ایران هست که ما به مردم دنیا نشون دادیم.

2. 6 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم علاقه ی بعضیا به سیاسی کردن این تاپیک چیه؟

دوستان محترم هر کسی نظر و عقیده ی خودش رو داره ما اینجا اصلا نمیخوایم حرف سیاسی بزنیم یا

در مورد اینکه بازی ضد ایرانیه حرف بزنیم ...

در این تاپیک فقط باید به نقد و بررسی بازی پرداخته بشه...

تا چه مدت مدیرا باید مدام تاپیک رو پاکسازی کنن لطفا کمی ملاحضه کنید ...

4. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دید خارجیها رو نسبت به ما تغییر میده؟یعنی شما فکر میکنید تا قبل از اومدن این بازی مارو بسیار محترم میدونستن و به محض انجام این بازی فکرشون در مورد ما تغییر میکنه؟خواهشن غیر از دیدن شبکه های 1 تا 6 یه کم مطالعه کن , روزنامه های غیر وابسته رو بخون و از این قبیل کارها
    دوست من این بازیها ذهن مردم رو شاید برای مدتی کوتاه درگیر کنه اما دیدشون رو در مورد ما برای همیشه تغییر نمیده این کارهای ما و دولتمردان ما هست که شکلی از ایران رو تو ذهن دنیا میسازه و این بازی هم نتیجه همین شکلی از ایران هست که ما به مردم دنیا نشون دادیم.
    واقعا فکر میکنی هنوز هم کسی هست که فقط 1- 6 نگاه میکنه ؟ نسبت به چیزی که الان هست منظورم بود ...

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

دوستان محترم هر کسی نظر و عقیده ی خودش رو داره ما اینجا اصلا نمیخوایم حرف سیاسی بزنیم یا

نمیشه برای همه ی بازی ها یه شیوه رو نظر گرفت که تاپیک ها همه با هم ست باشن ! نمیدونم چجوری بگم ولی هر بازی هر بازی نیست ...
    Last edited by Jeff hardy M; 30-10-2011 at 17:49.

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان یه سایت معتبر واسه خرید بازی معرفی کنید؟

7. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سایت معتبر واسه خرید بازی معرفی کنید؟
    سایت می خوای چیکار !!!
    من بهت بازیو میدم 3500 تومان

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

بنده یگ گیمر حرفه ای هستم و 16 سال گیم بازی کردم تا رسیدم به سبک مورد علاقم منم این بازیو نخواهم خرید و نخواهم بازی کرد این بازی یک توهین بزرگ به من گیمر ایرانی است
    ای شمایی که تو ایران زندگی میکنی و گیمر حرفه ای هستی . از نظر شرکت EA بسیار خوبه که شما این بازیو نخواهی خرید و نخواهی بازی کرد . چون شما قراره باریو بصورت کرک بخری و حق کپی رایت رو رعایت نکنی
    از نظر اونا امثال ما که هیچ ارزشی برای اونها قایل نیستیم و از اونا هم با نخریدن نسخه قانونی حمایت نمیکنیم بهتر اصلا بازیشاونو بازی نکنیم
    نه صرفا این بازی . بازی های دیگه ای هم در اونا به هیچ کس توهین نمیشه ما کرک شده بازی میکنیم
    اما توقع هم داریم که ...

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

چون این بازی سیاسی هست بحث سیاسی پیرامون این بازی هم اجتناب ناپذیره
    جالب نیست در مورد این بازی که اینقدر سیاسی هست بیاییم فقط بگیم به به چه گرافیکی . چه هوش مصنوعیه خوبی
    چه فحش های باحالی میدن
    من تا آخرش رفتم . برا من لگ داره و از این صحبت ها

10. 4 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ای شمایی که تو ایران زندگی میکنی و گیمر حرفه ای هستی . از نظر شرکت EA بسیار خوبه که شما این بازیو نخواهی خرید و نخواهی بازی کرد . چون شما قراره باریو بصورت کرک بخری و حق کپی رایت رو رعایت نکنی
    از نظر اونا امثال ما که هیچ ارزشی برای اونها قایل نیستیم و از اونا هم با نخریدن نسخه قانونی حمایت نمیکنیم بهتر اصلا بازیشاونو بازی نکنیم
    نه صرفا این بازی . بازی های دیگه ای هم در اونا به هیچ کس توهین نمیشه ما کرک شده بازی میکنیم
    اما توقع هم داریم که ...
    نمیشه گفت بخاطر اینکه بازی های EA رو کپی میخریم نباید توقع داشته باشیم . چون شرایط طوریه که نمیشه اصل خرید . مگرنه اگه ق کپی رایت وجود داشت همه اصل میخریدن (نظر من)

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

یه سری گفتن که " فقط یه بازیه " ...
    ولی همین یه بازی دید خارجی هارو نسبت به ایرانی ها عوض میکنه (خلاصه!!)
    یعنی چی منظورم در مورد اون چیزیه که الان هست ؟

دیده جهان نسبت به ایران و ایرانی بد هست و بد تر هم خواهذ شد . شما یک سفر خارجی برو و ببین تو کشور های دیگه چطور باهات برخورد میشه
    تا پاتو بزاری داخل فرودگاه از همونجا شروع میشه شمارو از یک جای خاص رد میکنن و بقیه از یه جای دیگه میرن
    عین این جزامیا
    اون کسایی که این بازیو ساختن با بد نشون دادن ایرانی اینو به من و شما میفهمونن که این بازیو با این قصد نساختن که تو ایران فروش خوبی داشته باشه و از اینکه چند نفر بیان و این بازیو تحریم کنن اونا برنن تو سرشون و بگن ورشکست شدیم
    این بازی بازار هاش در جایی غیر از ایران هست و در اون بازار ها هیچ وقت تحریم نخواهد شد
    برای کشور کپی خوری مثل ایران برای اونا اصلا مهم نیست که تحریم کنن بازیشونو
    تاره خوشحال هم میشن از این کارتون
    چون بازیشون غیر قانونی بازی نمیکنی

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

نمیشه گفت بخاطر اینکه بازی های EA رو کپی میخریم نباید توقع داشته باشیم . چون شرایط طوریه که نمیشه اصل خرید . مگرنه اگه ق کپی رایت وجود داشت همه اصل میخریدن (نظر من)
    اتفاقا میشه گفت
    شما وقتی بازیو اصل بخری یعنی از اونا حمایت کردی
    اما وقتی اصل نمیخری یعنی زحمات اونارو نادیده میگیری و ازشون حمایت نمیکنی
    پس وقتی از کسی حمایت نمیکنی نباید توقع هم ازشون داشته باشی

وضعیت ایران جوری نیست که مردم بتونن بازیه اصل بخرن
    کسی که ماهی 500-600 هزار تومان درامد داره نمیاد 100 هزارشو بذه برای بچش بازی بخره
    تازه اگر فرض کنیم فقط یک بازی بخواد بخره

13. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یعنی چی منظورم در مورد اون چیزیه که الان هست ؟

دیده جهان نسبت به ایران و ایرانی بد هست و بد تر هم خواهذ شد . شما یک سفر خارجی برو و ببین تو کشور های دیگه چطور باهات برخورد میشه
    تا پاتو بزاری داخل فرودگاه از همونجا شروع میشه شمارو از یک جای خاص رد میکنن و بقیه از یه جای دیگه میرن
    عین این جزامیا
    اون کسایی که این بازیو ساختن با بد نشون دادن ایرانی اینو به من و شما میفهمونن که این بازیو با این قصد نساختن که تو ایران فروش خوبی داشته باشه و از اینکه چند نفر بیان و این بازیو تحریم کنن اونا برنن تو سرشون و بگن ورشکست شدیم
    این بازی بازار هاش در جایی غیر از ایران هست و در اون بازار ها هیچ وقت تحریم نخواهد شد
    برای کشور کپی خوری مثل ایران برای اونا اصلا مهم نیست که تحریم کنن بازیشونو
    تاره خوشحال هم میشن از این کارتون
    چون بازیشون غیر قانونی بازی نمیکنی
    یعنی بدتر از این چیزی که قبل از انتشار بازی بوده ...
    اون دوستمون نظرش این بود که بازی رو برای خودش تحریم کنه . با EA هم کاری نداره که سود داره یا نه ... نظره هر کسی برای خودشه و هیچ ربطی به سود کردن یا نکردن EA نداشت که بحث از اون شروع شد .
    در هر حال متاسفانه یا خوشبختانه حوصله بحث سر این بازی رو ندارم . هر کسی نظر خودشو داره . الان هم کلی کار دارم . با اجازه ...

15. این کاربر از Jeff hardy M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

بـازیو تموم کردیم ، خیلی جالب نبود ، تصور همچین پایان مسخره ای بر داستان مسخره تری دور از انتظار نبود .
    فقط میتونم بگـم گرافیک داشت...
    منتظریم تا 8 روز دیگه تا MW3 بیـاد !

17. 4 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •