دوستان من به پایان بازی رسیدم و بازی واقعا کوتاه بود و من گزینه تخریب رو انتخاب کردم و همه چیز تموم شد ،حالا موندم چرا دوباره برگشتمبه نورماندی و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده،منظور از اون پایان و این ادامه چیه؟
دوستان من به پایان بازی رسیدم و بازی واقعا کوتاه بود و من گزینه تخریب رو انتخاب کردم و همه چیز تموم شد ،حالا موندم چرا دوباره برگشتمبه نورماندی و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده،منظور از اون پایان و این ادامه چیه؟
این برای اینه که اگه ماموریت فرعی باقی مونده اونو انجام بدین و اصلا ربطی به پایان بازی نداره
معمولا هم توی بعضی بازی ها این وجود داره که البته توی مس افکت 3 خیلی کاربرد نداره چون ماموریت های فرعی اون زیاد جالب و هیجان انگیز نیستن...
یک خبر خوب:
مایک گمبل اعلام کرد که ضبط صدای صدا پیشگان برای Extended Cut در حاله انجامه. شایعاتی هم هست که شخصیت های نسخه 2 هم در extended cut نقش دارند.
خدا بگم چیکارشون نکنه. دیالوگ های حذف شده اندرسون و شپرد رو گوش میدادم (در صحنه آخر بازی) چقدر قشنگ بوده نمیدونم چرا حذف شد!
از کجا گوش داددی؟ بعد واسه چی حذف کردن؟؟؟
آپلود میکنم همه رو شب، دیالوگی که با سیتادل هنگام دیدار گبی و اون پسره(اسمش یادم نیست) ، دیالوگ های آخر بازی جک، گت پرایم،زیید ، گرانت ، سامارا، جیکوب رو به یارانشون ، آغاز اندکی متفاوت بازی، همه رو شب که مجانی شدم آپلود میکنم.![]()
سلام
این گلکسی مپ کجاست؟ هرچی میگردم پیداش نمیکنم
طبقه دوم صفینه روبروی درب اسانسور
آدرس دقیق تر میدین؟ پیداش نکردم
ویرایش:پیدا کردم
![]()
Last edited by punisher3; 07-05-2012 at 14:00.
اینم تمامی بخش های حذف شده از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)