نه.من بدون سرویس پک 1 رفتم.فکر نمی کنم وقتی که کرایسیس اومد سرویس پک1 رو داده بودن.
نه.من بدون سرویس پک 1 رفتم.فکر نمی کنم وقتی که کرایسیس اومد سرویس پک1 رو داده بودن.
اگر اشتباه نكنم اون موقع هم روي ويستا 64 بيت اجرا نميشد، شما سرويس پك 1 رو نصب كن احتمالا مشكل برطرف ميشه.
سرویس پک یک نصبه, فکر کنم مشکل جای دیگه ای باشه
نکنه با 64 بیت مشکل داره؟
ویندوزمم vista ultimate sp1 64 هست, دیگه فکر نکنم از این کاملتر وجود داشته باشه!
Last edited by miladddd; 13-07-2009 at 13:49.
آقا من يه جا گير كردم اوايل مرحله core يه آسانسور هست كه يه دختره هي صدا ميزنه ميرم سوار آسانسور ميشم بعد دختره طنابو ميگيره و ميره منه بد بخت ميمونم اونجا مثله اينكه بايد از غار برم بيرون اما نميشه هر كار ميكنم -- من خيلي اين بازي رو دوست داشتم اما الان 10 روزه كه ديگه اين بازي رو بازي نميكنم سره همين جا كه نميدونم كجا برم خيلي هم از اينو از اون راهنمايي گرفتم اما هيچي نفهميدم---ميرم توي غار و يه جا كه انگار معلقم توي غار
توروخدا يكي به من يه save game از اينجا بده كه من اين غاره مسخره رو رد كنم ؟؟؟
save game هاي كل بازي كدوم صفحس كه من بگيرم ؟؟
راستي اون save game كه توي صفحه 66 بود كار نداد اگه ميشه اين save geme رو دوباره آپلود كنيد
من فقط save game ميخوام آخه راهنمايي خيلي شنيدم كه به روشنايي حركت كن يه سوراخ بالا داره يه پايينو--خودش ميكشدت و ......
اما اصلا نتونستم پيش برم
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
عزیزم شما مشکل Directx 10 داری که باید اپدیت کنی ویا از تو dvd بازی نصب کنی![]()
چی؟من گفتم مشکلی دارم؟![]()
یعنی واقعا با این حل میشه؟عزیزم شما مشکل Directx 10 داری که باید اپدیت کنی ویا از تو dvd بازی نصب کنی![]()
برم ببینم میتونم یا نه
آخه دقیقا همین ارورو موقع بازی کردن assassian creeds بعد از 40 دقیقه میده و از بازی خارج میشه, چه وقت با آیکن dx 10 میرم تو چه با dx9
شما هرچی تو دی وی دی هست نصب کن.کرایسیس فایل های زیادی می خواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)