تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 639 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چقدر پول میخوای باید همونقدر پول بزاری تا وام با سود 4 یا 2 درصد به شما تعلق بگیره
    ممنونم
    میشه بیشتر توضیح بدین و اسن بانکا یا موسساتی که وام میدنو و شرایطشو اگه اطلاع دارن بگین؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ممنونم
    میشه بیشتر توضیح بدین و اسن بانکا یا موسساتی که وام میدنو و شرایطشو اگه اطلاع دارن بگین؟
    مثلا بانک مهر میهن . دو میلیون پول میزارین بعد از 3 ماه دومیلیون + سپرده خودتون به شما برمی گردونن. بازپرداختشم فکر کنم 10 یا 12 ماهه باشه. هرچقدر بیشتر سپرده داخل بانک بمونه تعداد اقساط بیشتر میشه

3. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مثلا بانک مهر میهن . دو میلیون پول میزارین بعد از 3 ماه دومیلیون + سپرده خودتون به شما برمی گردونن. بازپرداختشم فکر کنم 10 یا 12 ماهه باشه. هرچقدر بیشتر سپرده داخل بانک بمونه تعداد اقساط بیشتر میشه
    ببخشید ضامنم لازمه یا همین طوری به همون وامو می دن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم
    بقیه دوستانم اگه اطلاعاتی از بانکای دیگه دارن لطفا دراختیارمون بذارن

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوالی داشتم این محاسبه سود این بانک ها عجیبه میشه یه توضیحی بدید با تشکر
    به عنوان مثال من 10 م تومن دارم اگه 5 ساله بزارمش تو بانک ماهیانه چقدر به من سود میده ؟
    با تشکر

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ببخشید ضامنم لازمه یا همین طوری به همون وامو می دن؟
    قبلا طرحی بود برای کارمندای دولت که بدون ضامن بود ولی از الانش خبر دارم. وبسایت این موسسات هم راهنمایی خوبی دارن و مطالب کاملی نوشتن. موسسه کوثر - مهر میهن و ...

8. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوالی داشتم این محاسبه سود این بانک ها عجیبه میشه یه توضیحی بدید با تشکر
    به عنوان مثال من 10 م تومن دارم اگه 5 ساله بزارمش تو بانک ماهیانه چقدر به من سود میده ؟
    با تشکر
    فرمولو صفحه های قبل گذاشتم .
    برای 10 تومن به عنوان مثال اگه سود 20 درصد بهتون پرداخت شه میشه ماهی 164.383 تومن اگه به صورت ماهانه سودو دریافت کنید . اما اگه در سررسید 5 سال بخواین اصل پول+سود رو برداشت کنید خیلی بیشتر میشه . یک بانک نام ببرید تا دقیقشو واستون محاسبه کنم .
    می شه از بانک های ایران به حساب اشخاص در کشورهای دیگه ( جنوب شرق آسیا ) پول واریز کرد ؟ به حساب شخصی یک نفر در این کشور ها .

اگر بانک های ایرانی نتونن ، صرافی ها میتونن این کارو انجام بدن ؟ اگر بله با چه هزینه ای ؟
    بانک ها تحریم هستن . صرافی ها انجام میدن . بستگی به مبلغ ترانسفر داره .

10. 2 کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض صندوق قرض الحسنه خانوادگی

با سلام .

میخوایم یک صندوق از این خانوادگی ها درست کنیم ولی چون تا حالا از نزدیک ندیدم و تا حالا توی اقوام نزدیک خودمون نبوده دقیقا نمیدونم باید چه قوانینی رو براش بذارم یه چیزایی رو از خودم و اینترنت پیدا کردم نوشتم میخوام اگه کسی از نزدیک با این صندوق ها در ارتیاط هست اگه چیز دیگه ای هم به نظرش می رسه ممنون میشم نظرش رو بفرماید . این مواردی بوده که تا حالا نوشتیم :

صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی علیه السلام

قابل توجه اعضای محترم صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی (علیه السلام):

1. هر فرد برای عضویت در صندوق خانوادگی امیرالمومنین باید مبلغ......................... تومان پرداخت نمایید.
    2. هر عضو باید ماهیانه مبلغ............................تومان برای موجودی صندوق به شماره حساب ......................................واریز نماید.
    3. قرعه کشی برای دادن وام هر چهار ماه یک بار صورت می گیرد و هر بار بسته به موجودی صندوق به یک نفر یا بیشتر وام داده می شود.
    4. سقف وام پرداختی مبلغ ................................. تومان می باشد.
    5. مبلغ ......................... تومان به عنوان رسوب صندوق می باشد تا موجودی صندوق از این مبلغ کمتر نباشد و در مواقع انصراف یک عضو بتوان پولش را سریع پرداخت کرد.
    6. در صورت انصراف یکی از اعضاء پول اولیه و تمام حق عضویت های ماهیانه آنها سریعاً از موجودی صندوق پرداخت شده و در صورت لزوم قرعه کشی دوره بعد صورت نمی گیرد.
    7. اخذ وام دوم اعضاء منوط به تسویه کامل وام اول می باشد.
    8. بعد از افتتاح صندوق هر فرد جدید که عضو گردد برای اینکه در اولین قرعه کشی بعد از عضویتش شرکت نماید باید 4 ماه از عضویت او بگذرد.
    9. پرداخت قسط وام گرفته شده ماهیانه مبلغ ..................... تومان می باشد.
    10. از بین اعضاء سه نفر که مورد تایید همگان می باشد بر صندوق نظارت می نمایند.
    11. تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
    12. تاریخ پرداخت ( اقساط ماهیانه در دفترچه اقساط ماهیانه مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 50 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت اقساط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود ).
    13. تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
    14. در صورتی که عضوی بیش از 20 روز در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد در اولین قرعه کشی نام او حذف می شود و در اولین قرعه کشی سری بعد شرکت داده می شود.
    15. در صورتی که عضوی به مدت 2 ماه در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد ضمن دریافت جریمه عضویت او از صندوق حذف می شود و نام نویسی مجدد او منوط به ارائه چک ضمانت و موافقت نصف اعضای صندوق می باشد.
    16. کلیه پرداخت های اعضا ( اقساط ماهیانه و قسط وام ) در بانک.............. به شماره حساب ............... یا شماره کارت پرداخت گردد. و همان روز مبلغ واریزی به همراه نام واریز کننده به شماره ..................... پیامک نمایید. تا جریمه متوجه شما نگردد در غیر اینصورت باید رسید پرداخت ارائه گردد.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صندوق قرض الحسنه ندای مهر میهن منظورتونه دیگه نه؟
    دیگه بغیره این دو موسسه جاییو نمیشناسین؟
    واماشون کمه،حداقل باید از چند جا وام بگیرم
    Last edited by alone one; 08-04-2013 at 20:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من عابر بانک ملت دارم. و اینترنت بانکش فعال هستش.
    میخوام از طریق اینترنتی به کارتش پول بفرستم. ایا میشه کارت به کارت فرستاد یا نه؟؟؟
    مراحلش چطوره؟
    یکی بهم گفت نمیشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •