من هر روز از marvetic استفاده میکنم هم مفیده و هم سرگرمیه
اینم یه تصویر از این برنامه خدمت شما:
![]()
من هر روز از marvetic استفاده میکنم هم مفیده و هم سرگرمیه
اینم یه تصویر از این برنامه خدمت شما:
![]()
سلام به همگي دوستان من رام floyo-0.30 و رام MiniCM6-1.0 نصب كه ميكنم بازي angrybirdrio_1.0.0 نصب نميشه و (چند تا نرم افزار) ولي در رام رسمي 2.1 به راحتي قابل نصب بود الان با نصب رام واقعا گوشي ارتقا پيدا كرده يا ظاهرش فقط عوض ميشه ؟
سلام ماوریک مسیر یابی نداره فقط میتونه مسیری که طی میشه رو ذخیره کنه
عکسی هم که دوستمون گذاشته مسیر ضبط شده هست
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
سلام روی فلویو 30 امتحان نکردم اما روی مینی سی ام همه ی نسخه رو اجرا کردم و مشکلی نداشتم
کلا نمیدونم چرا این x8 بگیر نگیر داره
من الآن رام Floyo 0.30 رو گوشیم نصبه و Angrybird RIO رو هم راحت اجرا میکنه
گوشیتون هم از نظر سرعت و کارایی ارتقا پیدا کرده و هم ظاهرش بهتر شده
با آپدیتر، گوشیم رو که آپدیت کردم نتونستم بیشتر از 5دقیقه با رام اصلیش کار کنم
دوباره سریع گوشی رو روت کردم و فلویو رو روش نصب کردم
دوستان اگه کسی framework قشنگ واسه floyo 20 داره , بزاره , فقط تست شده باشه
مرسی![]()
به یه مشکلی برخوردم , از برنامه هام با تیتانیوم بک آپ گرفتم , بعدش فکتوری ریست کردم. حالا بعضی هاشون نصب نمیشن. مثل asphalt و angry bird
میتونه ربطی به بک آپ داشته باشه ؟
امکانش هست
شما فایلای بک آپت رو به کامپیوتر منتقل کن و بعد فکتوری ریست کن ببین برنامه ها نب میشن یا نه
سلام مژده به دوستانی که حسگر تاچ گوشی شون cypress هست ورژن 2 دوال تاچ برای این گوشی ها نوشته شد
اول این فایلرو در یافت کنید و به این مسیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبریزید بعد توی emulatorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد su رو بزنید و اجرا کنید تا بتونه به سوپر یوزر دسترسی پیدا کنه حالا کد زیر رو اجرا کنید
حالا کدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو اجرا کنید وقتی کد کامل اجرا بشه 2 خط آخر پیغامی که میده این هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چند بار صفحه گوشی رو لمس کنید تا تاچ دوباره بار گزاری بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره پیغامی نشون داده میشه که باید این باشه
حالا گوشی شما دوال تاچ شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته گوشی خودم cypress نیست
برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید
ضمنا این دوال تاچ فیزیکی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه بفهمید حسگز گوشیتون از چه نوعیه به صفحات قبلی تاپیک مراجعه کنید
Last edited by Farshid9920062006; 23-06-2011 at 19:50.
این هم ویدئویی از دوال تاچ واقعی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه در موقع نصب بازي (angry birds & Dead Rider v1.6.5 و بعضي هاي ديگر ) ارور application not installed ميده در رام رسمي اين بازي ها رو اجرا مي كردم دوستان كسي اطلاعي نداره كه علتش چيه
Last edited by adel10; 23-06-2011 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)