اصلا با ژیلت اصلاح کنین خیلی بهتر از فیلیپسه. فیلیپس تو بلند مدت پوست صورت رو خراب میکنه. اگر پست های قبلی رو کامل بخونین متوجه میشین.
اصلا با ژیلت اصلاح کنین خیلی بهتر از فیلیپسه. فیلیپس تو بلند مدت پوست صورت رو خراب میکنه. اگر پست های قبلی رو کامل بخونین متوجه میشین.
ممنون دوست من
ریش تراش من رسید و تست کردم و خیلی هم خوب بود توی بار اول .... که امیدوارم بعدا اذیت نکنه همینجور خوب باشه
فقط توی مشخصاتش زده بود کارکرد با سیم و بدون سیم اما انگار فقط با شارژ کار می کنه
باز هم ممنون از راهنمایی تون
ریش تراش من رسید و تست کردم و خیلی هم خوب بود توی بار اول .... که امیدوارم بعدا اذیت نکنه همینجور خوب باشه
فقط توی مشخصاتش زده بود کارکرد با سیم و بدون سیم اما انگار فقط با شارژ کار می کنه
خواهش میکنم. اینایی که سری k هست مال برخی از کشورهای آسیایی هست که فقط کارکرد بدون سیم و با شارژ رو داره.
دقیقا منم همین مشکلو دارم
فکر کنم چون با ماشین یه مدت میزنی پوست عادت میکنه و تیغ که میزنی حساسیت میده،فکر کنم مشکل همه باشه این و مربوط به ریش تراش نیست
امروز ی دستگاه rt30 با گارانتی اژند از بازار کویتیا با قیمت 270 خریدم
بدون گارانتیشم 220 بود
توضیحات بیشتر پس از اولین استفاده قرار میگیره!
مبارکه داداش,منم موندم این مدلو بخرم یا sl41 رو ... فکر نکنم فرقی داشته باشه
مرسی
فرق ک داره اس ال قیمتش 230 ه با گارانتی بعد ی ایراد خیلی بدی ک داره اینکه با 8 ساعت شارژ فقط 20 مین میتونی ازش استفاده کنی
و فقط با باطری کار میکنه با برق مستقیم کار نمیکنه!!!!!
این ایراداش باعث شد از خریدش صرف نظر کنم!
سلام شما از این دستگاه راضی هستید؟
زیر گردن رو خوب میزنه؟ و یا فوم میشه استفاده کرد؟
نمیدونم تا اطراف 300 تومن کدوم مدل پاناسونیک از همه بهتره؟ چون چند مدل داره قابلیت اصلاح با فوم داره
و کلا مدلهای فیلیپس چرا گرده ولی پاناسونیک موازی هستند؟
و لطفا دوستان عزیز یه دستگاه قیمت مناسب برای بدن هم میخواستم معرفی بفرمایید
انشاءالله سربلند باشید
Last edited by hamidrezaj; 17-02-2014 at 19:06.
ارزون ترین ماشین ریش تراش که خوب کار کنه و پوست رو خراب نکنه چیه؟؟برای خوابگاه میخوام و یک چیز ساده ای باشه ولی خوب هم باشه!
موزر بخر ۸۰ تومنه حدودا . خیلی خوبه ولی از ته نمیزنه .مثل یکم ته ریش در حد یک میل میمونه .
این ریش تراش هایی که ۳ تیغ گرد دارن مثل مدل های فیلیپس و ... اینا واقعا بیخوده .
هم زود کند میشه اگه اصل باشه تا 6 ماه و بعد یک سال هم باتریش خراب میشه. به خوبی تیغ هم نمیزنه .و پوست رو داغون میکنه! من که پوستم باش پوست پوست میشد
واسه از ته زدن مچ تری خوب بود که تقلبی شده ولی بازم بد نیست پک تیغشو خریدم 50 تومن .هر تیغش 2هفته کار میده مثل قبل نیست که3 ماه هر کدوم جواب بده ولی بهتره ماشین ریش تراشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)