همین الان میدند شما باید اقدام کنید ، از طرف ناحیه بسیجتون باید پیگیری کنید به کسی که پرونده میگیره بگید پرونده رو سریع ببره سپاه شهرتون تا خرتون از پل بگذره![]()
همین الان میدند شما باید اقدام کنید ، از طرف ناحیه بسیجتون باید پیگیری کنید به کسی که پرونده میگیره بگید پرونده رو سریع ببره سپاه شهرتون تا خرتون از پل بگذره![]()
سلام بر همه
من دفترجه رو 20 فروردین فرستادم به نظرتون کی اعزامم؟
راستی الان برم پلیس +10 بهم میگه؟
مدت سربازی 24 ماه شده یا همون 18 ماه؟
دوستان من پست های قبلی رو نخوندم اما گفتم اینجا بگم تا شاید اطلاع نداشته باشین!
قانون جدید اومده بعده عید که اونایی که 3 ماه اضاف دارن 2 ماهش بخشوده میشه! البته چند تا تبصره داره که تقریبا 99 % سربازا رو شامل میشه!
به احتمال 80 درضد تیر ماه اعزام هستید
اونم همین رو میگه
همون 18 ماه هست
2-3 روز دیگه بری پلیس 10+ بهت میگن اعزامت رو !
میشه کاملتر بگی .از کجا مطمینی اومده
اگه قانون ها رو میدونی بگو بچه ها فیض ببرن![]()
سلام
ما خدمتون نزدیکه میشه بگید از اون روزی که 6 صبح میریم میدون سپاه تا موقعی که رسما وارد پادگان میشیم چی میگذره بهمون؟؟؟
و چه نکاتی رو رعایت کنیم به نفعمونه؟؟؟
ممنون
ماها که 19 اسفند فرستادیم 1 ماه طول کشید تا همون پلیس +10 بهمون بگه و بهشون ابلاغ بشه ( 16 فروردین صادر شد 22 وم به من گفتن امروز هم برگه اومد )
البته ممکنه به خاطر تعطیلات عید باشه
و مورد ایشون رو تو همون 3 یا 4 روز که روالش هست بگن
تا قبل از 90 واسه سپاه سه ماه رو مي بخشيدن. واسه نيروي انتظامي هم كه خودم اونجا خدمت ميكنم
اونايي كه اضاف رو داشتن و تا قبل از 90 ميرفتن تو اضاف يه ماه از خدمتشون با نظر فرمانده انتظامي استان
بخشيده ميشد. يكي از هم خدمتيام هم كه اضاف رو داره 7 روز ديگه ترخيص ميشه. 2 ماه رو كشيد و يه ماهشو
بخشيدن واسش. حالا اين كه ميگي دو ماه رو مي بخشن رو تا حالا نشنيدم. البته شايد تو اين يكي دو روز اين
بخشنامه ابلاغ شده باشه و من چون مرخصي هستم الان اينو هنوز اطلاع پيدا نكرده باشم...
سلام
من امروز رفتم پلیس +10 المثنی برگ سبز گرفتم 1/6 افتادم
20 فروردین پست کردم 29 فروردین برگه سبز گرفتم
راستی میشه از شهریور بندازم تیر چه کار باید کنم ؟
همکنون نیاز مند راهنماییتان هستیم
تو برگه سبز المثنی که گرفتم تاریخ صدور نداره
اگه اضافه خدمت داشته باشی تو برگه سبز میزنه؟
Last edited by mabrehdari; 18-04-2011 at 13:03.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)