کارلس پویول: نمی توانم بارسا را بدون گواردیولا تصور کنم
او همچنین به هواداران بارسا اطمینان داد که قصد ندارد به این زودی ها از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا، در مصاحبه با سایت اختصاصی این باشگاه، اعلام کرد که نمی تواند این باشگاه را بدون پپ گواردیولا تصور کند.
این در حالی است که این مربی سومین فصل حضورش در نوکمپ را سپری می کند.
"گواردیولا بهترین مربی برای ماست. همه چیز روبراه است و من نمی توانم بارسا را بدون پپ تصور کنم."
او همچنین به هواداران بارسا اطمینان داد که قصد ندارد به این زودی ها از دنیای فوتبال خداحافظی کند و می خواهد چند سال دیگر هم همچنان به حضوردر میادین ادامه دهد.
"من در حال حاضر 32 ساله هستم و از نظر فیزیکی شرایط خوبی دارم و از انگیزه و شور زیادی برای بازی کردن برخوردارم. امیدوارم بتوانم تا چند سال دیگر بازی کنم."
او در پاسخ به این سوال که آیا قصد دارند بار دیگر در یک فصل به شش قهرمانی برسند، گفت: "کار بسیار دشواری است. اینتر به این رکورد نزدیک شد و نشان دادند که این کار چقدر دشوار است. ما برای رسیدن به همه افتخارات
تلاش می کنیم و باید ببینیم که چه اتفاقاتی رخ خواهد دارد. ما از کاری که تاکنون انجام داده ایم، خوشحالیم اما برای تبدیل شدن به بهترین تیم تاریخ، راه زیادی در پیش داریم."
2011/1/24کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پویول و مصدومیت از ناحیه تاندون زانوی چپ
مدافع بارسلونا احتمالا بازی جام حذفی را از دست میدهد.
سایت گل – کارلس پویول، مدافع بارسلونا دچار آسیب از ناحیه زانو شده و انتظار میرود دیدار با المریا در مرحله نیمهنهایی جام حذفی در وسط هفته بعد را از دست بدهد.
غولهای کاتالان در وبسایت خود اعلام کردند که این مدافع میانی در نیمه دوم دیدار شنبه مقابل راسینگ سانتاندر در نوکمپ به درخواست خودش تعویض شد، چرا که در زانوی راستش احساس ناراحتی میکرد.
این مشکل باعث شده بود او در بازی با بتیس در جام حذفی در یک هفته پیش از آن بازی هم غایب باشد. آزمایشهای بعدی لازم است تا مشخص شود میزان مصدومیت او چقدر است.
طبق گزارشهای اولیه، این بازیکن تیم ملی اسپانیا مشکل تاندونیت دارد که معمولا یک هفته طول میکشد تا خوب شود، یا در صورت شدید بودن تا دو هفته امکان دارد به طول بینجامد.
بارسلونا اعلام کرده اوضاع او را در روزهای آینده بررسی خواهد کرد و سپس تصمیم گرفته میشود که این بازیکن 32 ساله در بازی چهارشنبه مقابل المریا بازی کند یا نه.
January 24, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: درستشو می تونید اینجا بخونید:
Puyol: I hope to play for a while yet
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPuyol to have treatment on his left knee
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید