داداش چرا مشکل مردم رو بیشتر می کنی ... خوب شد طرف گوش نداد...
تقریبا هر کسی که این بازی رو شروع می کنه این مشکله داره چون دفعه اول لودش بیشتره و یه مشکلی هم داره که اگه روش کلیک کنید لودش خراب میشه...
یه چند تا باگ پیدا کردم جالبه :
وقتی داره بازی شروع می شه یعنی هیرو تونو انتخاب کردین و اون آرمه اومده به هیچ وجه با برنامه هایی مانند Team Speak , Yahoo Massenger , Skype , ... صحبت کلامی نکنید یعنی اینکه خودتون حرف نزنید چون بازی بسته می شه و دقیقه 3 4 بازی دوباره میاید تو و دردسریه ...
در همون جا اگه Alt , Ctrl , Shift بزنین از این ارور ها میاد که می تونید بزنید Wait For Program To Respond...
یه وقتی دیدین بازی رفت تو صفحه سیاه ولی اجرا نمی شه ... یه 1 دقیقه یعنی لودین چمپ ها نمی یاد Alt + Tab کنید بعد برید رو اروره شاید صفحه سیاهه رو نشون بده ولی رفته رو ارور و اینتر کنید تا بازی بسته بشه و سریع دوباره بازی رو اجرا کنید تا جا نمونید. ..
WTFast
یه مشکلی که همه ی دوستان دارن مسلما پینگ بازی هست ... برنامه ای که الان معرفی می کنم به ماه مجانی می ده و بعد از اون می تونید بخرید ...
البته -- این برنامه رو هم دارم روش کار می کنم انجام شد بهتون می گم.
وقتی برنامه رو نصب کردید اجرا کنید و با همون یوزر نیم Trial برید تو ... اول اسم بازی رو تایپ کنید تا توی لیست ظاهر بشه بعد از انتخاب کردن بازی لیست سرور ها رو All Servers انتخاب کنید بعدش بزنید Sort As Ping بعد سرور DE با بهترین پینگ رو انتخاب کنید وقتی OK کنید اروری میده که Dont show this massage again رو انتخاب کنید و Ok کنید...
توجه کنید که باید قبل از شروع بازی باید سرور رو Ok کرده باشید و نموداره بیاد !
موفق باشید.