تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 1746 اولاول ... 881381781841851861871881891901911921982382886881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام.از اونجایی که دوتا2 عزیزم کاملا لگ شدم تصمیم به دانلود بازی گرفتم تا شاید حس اون بازیو دوباره تجربه کنم.دانلود و نصبشم کردم.ولی یه مشکل بزرگ دارم:بازیو که اجرا میکنم لوگو League of Legends میاد و همون طوری میمونه تا آخر سر کاملا هنگ میکنه و تنها راه Don't Send هستش.

درضمن کاملا موافق تغییر اسم تاپیک هستم ولی ... : دی

2. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام.از اونجایی که دوتا2 عزیزم کاملا لگ شدم تصمیم به دانلود بازی گرفتم تا شاید حس اون بازیو دوباره تجربه کنم.دانلود و نصبشم کردم.ولی یه مشکل بزرگ دارم:بازیو که اجرا میکنم لوگو League of Legends میاد و همون طوری میمونه تا آخر سر کاملا هنگ میکنه و تنها راه Don't Send هستش.

درضمن کاملا موافق تغییر اسم تاپیک هستم ولی ... : دی
    این مشکل رو من دو سال پیش داشتم که باعث شد لول رو ترک کنم . اما امسال تابستون گفتم بیام دوباره نصب کنم شاید درست شد . نصب کردم دیدم اومد . پیشنهاد میکنم اگه میتونی و امکانش هست ویندوزت رو عوض کنی یا یه نسخه دیگه از لول رو بگیر .

یه نسخه از لول که من گرفتم نسخه بدون نصبش بود که از یه سایت ایرانی گرفتم . البته 4 ماه پیش بود . الان کلی اپدیت شده . اگه میتونی یه نسخه درست و حسابی بگیر شاید درست شد . به هر حال مال من که فکر کنم شانسی درست شد .

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بعد از خوندن فرومش مشکل حل شد.
    مشکل جدید اینه که زده بود 2 تا آپدیت هستش.250 مگ.یکیو آپدیت کرد.حالا کلا آپدیت نمیکنه و قسمت آپدیت خاکستری شده و Play هم کار نمیکنه.

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

بعد از خوندن فرومش مشکل حل شد.
    مشکل جدید اینه که زده بود 2 تا آپدیت هستش.250 مگ.یکیو آپدیت کرد.حالا کلا آپدیت نمیکنه و قسمت آپدیت خاکستری شده و Play هم کار نمیکنه.
    اگه میشه بگو کدوم سرور هستی .. euw یا eue؟

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

این مشکل رو من دو سال پیش داشتم که باعث شد لول رو ترک کنم . اما امسال تابستون گفتم بیام دوباره نصب کنم شاید درست شد . نصب کردم دیدم اومد . پیشنهاد میکنم اگه میتونی و امکانش هست ویندوزت رو عوض کنی یا یه نسخه دیگه از لول رو بگیر .

یه نسخه از لول که من گرفتم نسخه بدون نصبش بود که از یه سایت ایرانی گرفتم . البته 4 ماه پیش بود . الان کلی اپدیت شده . اگه میتونی یه نسخه درست و حسابی بگیر شاید درست شد . به هر حال مال من که فکر کنم شانسی درست شد .
    داداش چرا مشکل مردم رو بیشتر می کنی ... خوب شد طرف گوش نداد...
    تقریبا هر کسی که این بازی رو شروع می کنه این مشکله داره چون دفعه اول لودش بیشتره و یه مشکلی هم داره که اگه روش کلیک کنید لودش خراب میشه...
    یه چند تا باگ پیدا کردم جالبه :
    وقتی داره بازی شروع می شه یعنی هیرو تونو انتخاب کردین و اون آرمه اومده به هیچ وجه با برنامه هایی مانند Team Speak , Yahoo Massenger , Skype , ... صحبت کلامی نکنید یعنی اینکه خودتون حرف نزنید چون بازی بسته می شه و دقیقه 3 4 بازی دوباره میاید تو و دردسریه ...
    در همون جا اگه Alt , Ctrl , Shift بزنین از این ارور ها میاد که می تونید بزنید Wait For Program To Respond...
    یه وقتی دیدین بازی رفت تو صفحه سیاه ولی اجرا نمی شه ... یه 1 دقیقه یعنی لودین چمپ ها نمی یاد Alt + Tab کنید بعد برید رو اروره شاید صفحه سیاهه رو نشون بده ولی رفته رو ارور و اینتر کنید تا بازی بسته بشه و سریع دوباره بازی رو اجرا کنید تا جا نمونید. ..

WTFast
    یه مشکلی که همه ی دوستان دارن مسلما پینگ بازی هست ... برنامه ای که الان معرفی می کنم به ماه مجانی می ده و بعد از اون می تونید بخرید ...
    البته -- این برنامه رو هم دارم روش کار می کنم انجام شد بهتون می گم.
    وقتی برنامه رو نصب کردید اجرا کنید و با همون یوزر نیم Trial برید تو ... اول اسم بازی رو تایپ کنید تا توی لیست ظاهر بشه بعد از انتخاب کردن بازی لیست سرور ها رو All Servers انتخاب کنید بعدش بزنید Sort As Ping بعد سرور DE با بهترین پینگ رو انتخاب کنید وقتی OK کنید اروری میده که Dont show this massage again رو انتخاب کنید و Ok کنید...
    توجه کنید که باید قبل از شروع بازی باید سرور رو Ok کرده باشید و نموداره بیاد !
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اگه میشه بگو کدوم سرور هستی .. euw یا eue؟
    فعلا هیچ کدوم.الآن بالاخره آپدیت 1 گیگی تموم شد.تو هر دو میرم ببینم پینگم تو کدوم بهتره هر کدوم بهتر بود تو اون میرم.

10. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه چند نفر گفتن پسور اکنتت رو بده تا 4000 هزار rp بهت بدیم واقعی یا سر کاری من سه تا از هیرو هامو فروختم می خوام چند تا دیگه بفروشم اما غیر فعال شده چه جوری فعالش کنم

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

کلا 3 تا refund داره و تا جایی که من می دونم فعال نمی شه...
    Remember That Never Ever Give Your Password To ANYONE ...
    البته من پسورد نزدیک به 8 نفر رو دارم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

داداش چرا مشکل مردم رو بیشتر می کنی ... خوب شد طرف گوش نداد...
    تقریبا هر کسی که این بازی رو شروع می کنه این مشکله داره چون دفعه اول لودش بیشتره و یه مشکلی هم داره که اگه روش کلیک کنید لودش خراب میشه...
    یه چند تا باگ پیدا کردم جالبه :
    وقتی داره بازی شروع می شه یعنی هیرو تونو انتخاب کردین و اون آرمه اومده به هیچ وجه با برنامه هایی مانند Team Speak , Yahoo Massenger , Skype , ... صحبت کلامی نکنید یعنی اینکه خودتون حرف نزنید چون بازی بسته می شه و دقیقه 3 4 بازی دوباره میاید تو و دردسریه ...
    در همون جا اگه Alt , Ctrl , Shift بزنین از این ارور ها میاد که می تونید بزنید Wait For Program To Respond...
    یه وقتی دیدین بازی رفت تو صفحه سیاه ولی اجرا نمی شه ... یه 1 دقیقه یعنی لودین چمپ ها نمی یاد Alt + Tab کنید بعد برید رو اروره شاید صفحه سیاهه رو نشون بده ولی رفته رو ارور و اینتر کنید تا بازی بسته بشه و سریع دوباره بازی رو اجرا کنید تا جا نمونید. ..

WTFast
    یه مشکلی که همه ی دوستان دارن مسلما پینگ بازی هست ... برنامه ای که الان معرفی می کنم به ماه مجانی می ده و بعد از اون می تونید بخرید ...
    البته -- این برنامه رو هم دارم روش کار می کنم انجام شد بهتون می گم.
    وقتی برنامه رو نصب کردید اجرا کنید و با همون یوزر نیم Trial برید تو ... اول اسم بازی رو تایپ کنید تا توی لیست ظاهر بشه بعد از انتخاب کردن بازی لیست سرور ها رو All Servers انتخاب کنید بعدش بزنید Sort As Ping بعد سرور DE با بهترین پینگ رو انتخاب کنید وقتی OK کنید اروری میده که Dont show this massage again رو انتخاب کنید و Ok کنید...
    توجه کنید که باید قبل از شروع بازی باید سرور رو Ok کرده باشید و نموداره بیاد !
    موفق باشید.
    والا من که همون دو سال پیش یه 6 ماهی بود داشتم لول بازی میکردم و یه روز که لول واسم اپدیت شد این مشکل به وجود اومد و دیگه هیچ وقت بالا نیومد و هر چی هم گشتم تو نت راه حلی واسش نبود . دیگه لول رو پاک کردم تا امسال که دوباره نصبش کردم .
    چرا بخوام مشکل مردم رو بیشتر کنم . یکی اومده سوال پرسیده منم گفتم این مورد واسه منم پیش اومده . نگفتم که حتما بیاد اون کارها رو بکنه و حتما هم جواب میده . ایشون هم کاربر حرفه ای هستن و نمیان که رو هوا این کارهایی رو که گفتم بکنن . یه سرچ تو نت میزنن و اگه نشد شاید روشی که گفتم مفید بود .
    Last edited by Gregar; 25-11-2012 at 13:43.

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

فعلا هیچ کدوم.الآن بالاخره آپدیت 1 گیگی تموم شد.تو هر دو میرم ببینم پینگم تو کدوم بهتره هر کدوم بهتر بود تو اون میرم.
    اگه بیای euw میتونیم باهم بازی کنیم

----
    خدا این blitz رو از ما نگیره

16. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •