خوب با جناقها ...نوشته شده توسط WooKMaN
خوش باشید .
رامبد جون هروقت احساس کردی زیادی داره صندلیش داغ میشه بگو تا آب یخ برات بیارم...
باشه ...؟
خوب با جناقها ...نوشته شده توسط WooKMaN
خوش باشید .
رامبد جون هروقت احساس کردی زیادی داره صندلیش داغ میشه بگو تا آب یخ برات بیارم...
باشه ...؟
تو این دنیا گران قیمت ترین چیز به نظرت چیه ؟
سلام کد خداخوبی؟
من که افتضاحم
آهت منو گرفت و روونه یه بیمارستانم کرد
![]()
الان دارم با یه دست تایپ می کنم
![]()
ایشالا تا 17 شهریور اینجا نگهت دارن تا تو ام کارت به بیماستان بکشه![]()
من دندون مصنوعی لازم دارم آره؟من که الان جایه نوه تم اما اگه یه وقتی از خدا عمره نوح بگیرمو هم سنه تو بشم
مطمئنا طرز استفاده از مسواکو بلتم که نیازی به دندون مصنوعی نداشته باشم
![]()
امروز همش از این سوالایه لوس ازت می پرسم که دیگه آه نکشی واسه دختره مردم![]()
1- تو پروفایلت نوشته معرفه 9 نفر بودیمی شه این نه نفرو معرفی کنی؟
![]()
2- این اسمایل هایی که استفاده می کنیو جدیدا دنلود کردی؟ دمو هستش؟![]()
3- می شه یه صحنه یه گریه دار وصف کنی؟( اصلا گریه کردن بلدی؟)
![]()
4- الان چی تنته؟![]()
5- به نظرت جنبه یه معروف شدن رو داری؟این سوالم یه کم جدیه
![]()
...تربچه يا پيازچه تربچه ...اگه بخوان تبعيدت كنن به يه بيابون تو كل دنيا كجارو انتخاب ميكني كوير لوووووووووووووت ...دوست داشتي داماد بيل گيتس باشي اگه دخترش شبيه خودش باشه نه .... ...عصر يخبندان رو ديدي از كدوم شخصيت كارتونيش خوشت مياد سيدي ...با حالترين اسمايلت چيه....
ويرايش شد »» امين
اگه امين ويرايش كرده بود كه بايد زير پستت هم نوشته ميشد امين ويرايش كرده ...![]()
ممنون از لطفت ... اگه لازم شد صدات ميزنم ...نوشته شده توسط Aminzikzak
![]()
به نظرت امين چرا فقط تايپك هاي بنده رو ميبينه و ميبره تو ترش يا ميبنده...تلويزيون زياد نگاه ميكني...بهترين دوستت تو انجمن...آخرين كتابي كه خوندي و در مورد چي بود...حاضري كه بخاطر پولي كه احتياج داري دست به يك كار خطرناك بزني...سبز يا صورتي...
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام آقا رامبد عزيزم فدات بشم![]()
![]()
![]()
...... و همينطور به سركار خانم مونيكا محترم
....
1- رامبد جان به نظرت چرا وقتي سوالات و پستهاي مونيكا خانم رو ميخونم برام تازگي و جذابيت و خنده به ارمغان مياره؟
2- وقتي داري پستهاي مونيكا خانم رو ميخوني صدا و چهره مونيكا خانم رو صدا و چهره آواتارش فرض كن ( فرض كن چهره و صداي مونيكا خانم و آواتارش مثل هم هستند ) چه حسي بهت دست ميده ؟![]()
![]()
![]()
![]()
متشكرم رامبد جونم فدات شم![]()
![]()
![]()
![]()
.... با تشكر مجدد از مونيكاي مهربان
![]()
والا نميدونمنوشته شده توسط behroooz
..... نميدونم اين آقا بهروز اين سوالا رو از ..... در ميارن ....
![]()
راستي رامبد جونم يك سوال ديگه.....
-=-=- شما كه تمام چهره هاي دوستان رو پيش بيني كردي ..... به نظرت من از نظر ظاهري( مو - رنگ مو - چشم - لباس و ... ) و از نظر باطني (اخلاق و ... ) چطوري هستم ؟ ببينم فكر و حست در مورد من در چه وضعيتي هست ؟
![]()
متشـــــــــــكـــــــــر م رامـــــــــــــبــــــــ ــــد عــــــــــــــــــزيــــ ـــــــــــــــزم![]()
![]()
![]()
یه سوال دوست داری الآن کجای دنیا باشی ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)