تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 329 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه داخل ریکاوری میتونی بشی آره
    با دستورات adb میتونی اطلاعاتت رو برداری یا بکاپ بگیری
    مخاطبین که لابد با اکانت گوگل سینک کردی و مشکلی نیست. اما پیام ها رو نمیشه بگیری.. عکس و اینها رو هم می تونی بگیری
    عزیزم شما اگه رام تک فایل رو نصب کنید به مشکل نمیخورید عزیزم
    بدونه هیچ گونه وایپ
    بهترین رام هم رام آلمان هست که برای دوست عزیزمون هم در قسمت بالا گذاشتم
    عزیزم شما اگه رام تک فایل رو نصب کنید به مشکل نمیخورید عزیزم
    بدونه هیچ گونه وایپ
    بهترین رام هم رام آلمان هست که برای دوست عزیزمون هم در قسمت بالا گذاشتم
    سلام
    ممنون دوست عزیز
    امروز میخواستم رام این گوشی رو عوض کنم ولی وقتی میخواست فایل های رام رو فلش کنه اولین فایل رو که میاره بعد nand write start میاد و همینطور میمونه تا اخر هم که fail میده و نمیتونه چیزی write کنه ، دو تا رام امتحان کردم و همینطور دو ورژن ادین ولی هیچ کدوم جواب نداد فایل pit هم گرفتم همون set partition موند تا بازم fail داد ، گوشی هم روت نبوده که بخواد با اپدیت بریک شه اتفاقا اپدیت هم نشده و کار خاصی هم روش انجام نشده فقط چند روز قبلش ضربه خورده که همون موقع هم اتفاقی براش نیافتاده
    راستی داخل ریکاوری هم وقتی میره خود به خود همین که ربات اندروید میاد ریست میکنه
    دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
    با سپاس
    Last edited by amirpcp30; 18-08-2014 at 20:46.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    امروز میخواستم رام این گوشی رو عوض کنم ولی وقتی میخواست فایل های رام رو فلش کنه اولین فایل رو که میاره بعد nand write start میاد و همینطور میمونه تا اخر هم که fail میده و نمیتونه چیزی write کنه ، دو تا رام امتحان کردم و همینطور دو ورژن ادین ولی هیچ کدوم جواب نداد فایل pit هم گرفتم همون set partition موند تا بازم fail داد ، گوشی هم روت نبوده که بخواد با اپدیت بریک شه اتفاقا اپدیت هم نشده و کار خاصی هم روش انجام نشده فقط چند روز قبلش ضربه خورده که همون موقع هم اتفاقی براش نیافتاده
    راستی داخل ریکاوری هم وقتی میره خود به خود همین که ربات اندروید میاد ریست میکنه
    دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
    با سپاس
    گوشی شما سامسونگ هست؟ گوشی رو به دانلودینگ ببرید و با اودین رام رسمی سه فایله بزنید حتما اوکی میشه.
    درایور سامسونگ رو هم نصب کن، کابل رو هم مستقیم بزن به پورت.
    گاهی وقتها رو بعضی ویندوز ها گیر میده... با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کن

3. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام یه سوال .من مثلا اگه یه وقت رمز گوشیمو یادم بره باید چیکار کنم ؟؟ یا مثلا ریست فکتوری بکنم ؟ .سامسونگ کلید هوم و پاور و ولوم ساتفاده میشد ولی ال جی جی 2 چیکار باید کرد ؟
    من گوشیم LG G2 ورژن 4.4.2 کیت کت هست و اصلا دست توش نیومده .( کاروخونه ای ) نه روت هست نه هیچ ؟ مثل آکبند که میخری
    گوشیرو خاموش میکنم و کلید ولوم پائین رو نگه میدارم و پاور نگه میدارم ارم الجی میاد ول میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام یه سوال .من مثلا اگه یه وقت رمز گوشیمو یادم بره باید چیکار کنم ؟؟ یا مثلا ریست فکتوری بکنم ؟ .سامسونگ کلید هوم و پاور و ولوم ساتفاده میشد ولی ال جی جی 2 چیکار باید کرد ؟
    من گوشیم LG G2 ورژن 4.4.2 کیت کت هست و اصلا دست توش نیومده .( کاروخونه ای ) نه روت هست نه هیچ ؟ مثل آکبند که میخری
    گوشیرو خاموش میکنم و کلید ولوم پائین رو نگه میدارم و پاور نگه میدارم ارم الجی میاد ول میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!

آرم الجی که اومد دوباره باید ولوم پایین و پاور رو بگیری و نگه داری تا ریکاوری بیاد

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من رام گوشیمو(Live With Walkman) که 2.3.4 هست به به ورژن WT19i_4.1.B.0.587_Generic یا 431 فلش کردم و همچنین با خود برنامه سونی هم(آپدیت سرویس) هم آپدیت کردم تاچش کار نمیکنه دکمه های هوم وپاور بقیه کار میکنن
    و وقتی به 2.3.4 دوباره دانگرید کردم همچیش درسته . دلیلش چی میتونه باشه اینم بگم گوشی نه بوت لودرش بازه نه روت شده

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آرم الجی که اومد دوباره باید ولوم پایین و پاور رو بگیری و نگه داری تا ریکاوری بیاد
    همین کارو میکنم وی گوشی خاموش میشه !!!!!!!!!1 میشه دقیق بگید چیکار کنم

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه تبلت تب 2 سامسون دارم
    مدتیه که خود به خود خاموش میکنه ، یا مثلا انتنش میره ، یا ریست میشه یا با اینکه علامت وای فای هست اما انگار قطع شده اینترنت و داده ای رد و بدل نمیشه
    بنظرتون باطریش نابود شده یا مشکل سخت افزاریه دیگه ای داره؟
    فلشش کردم این مشکلات درست نشد

از اینکه باطریش خراب شده مطمئنم اما اینکه مثلا رفتن انتن یا مشکل در وای فای هم از باطریش باشه رو نمی دونم

تعمیرگاه ببرم باطری عوض کردنش سریع انجام میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشیم گاهی هنگ می کنه و فریز میشه جوری که باید باتری موبایل رو در بیارم دوباره جابزنم تا گوشی به حالت اولش برگرده
    راه حل چیه که هنگ نکنه و یا اگر هنگ کرد بدون دراوردن باتری هم بتونم گوشی رو خاموش یا ریستارت کنم؟
    گوشیم galaxy ace 3 هست

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشیم گاهی هنگ می کنه و فریز میشه جوری که باید باتری موبایل رو در بیارم دوباره جابزنم تا گوشی به حالت اولش برگرده
    راه حل چیه که هنگ نکنه و یا اگر هنگ کرد بدون دراوردن باتری هم بتونم گوشی رو خاموش یا ریستارت کنم؟
    گوشیم galaxy ace 3 هست
    شما گوشیتون رو چک کنین که آخرین ورژن اندروید رو داشته باشه برای گوشی شما 4.2.2 آخرین ورژن هست
    Setting --> About Device
    اگر آخرین ورژن رو دارین یک بار مستر ریست کنین برای بهبود عملکرد گوشیتون بهتره برنامه ها رو روی مموری کارت نصب کنین تا فضای رم گوشیتون رو اشغال نکنن
    از یک برنامه مدیریت رم هم استفاده کنین براتون بهتره!

11. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezalive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

درود
    ممکن یه باتری 2370 رو به جای 1700 هواوی جی 525 گذاشت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •