تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 231 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    میگم دیشب کانال farsi یک داشت میگفت گوشی ان هشت فیلمبرداریش چهار mp هستش .یکی هم گفتش سه gp هس !!!!
    من گفتم با نرم افزار سه دی مکس اگه بشه با عکساش کار بشه خیلی خوبه .

با این ویندوز هفت رفتم تو تو سایت com نقطه nokia چیز خاصی نوشته نشده بود .

خیلی خسته شده بودم رفتم یه ساندویچ هات سگ خوردم . به علاوه ی یکمی هم پنیر برگر

بعدش گفتم یا میرم گوشی سیب آیفون رو میخرم یا گوشی سامسونگ کهکشان سین

اگه نشد حتما htc احساسی رو میخرم .هرچند htc الهام بخش اومده خیلی بهتر از همه ی ایناست !!!

خدایا به ملت یه کم کار بده از بیکاری نمیرن !!! بابا من هر جا میرم دست رد میزنن به سینم تو میگی ان هشت درسته یا ان ایت !!!

ولی جدای از اینا معمولا رسم بر اینه که حروف یک رقمی رو همون انگلیسی بگن بقیه رو فارسی . مثل فیفا 11 و الخ .

بابت راهنماییت هم مرسی . فردا برم دنبالش ببینم چی میشه.
    اشتباه نکنم شما تو موبایلستانم همسن بحث رو داشتین

به هر حال اگه ما اشتباه تلفظ میکنیم
    شما هم اشتباه تایپ میکنی

قرار نیست فونوتیک بنویسی
    اسم گوشی N8 هست
    دیگه نمیان تو ایران فارسی روش بنویسن ان اِیت
    یا تو چین بزنزن ▒▒▒
    یا en eit یا n eight

فقط N8 و این یه اسمه
    همین
    نیازی نیست تو این تاپیک کل دایره لغاتی که بلدی ترجمه کنی

2. 2 کاربر از mehdio07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    میگم دیشب کانال farsi یک داشت میگفت گوشی ان هشت فیلمبرداریش چهار mp هستش .یکی هم گفتش سه gp هس !!!!
    من گفتم با نرم افزار سه دی مکس اگه بشه با عکساش کار بشه خیلی خوبه .

با این ویندوز هفت رفتم تو تو سایت com نقطه nokia چیز خاصی نوشته نشده بود .

خیلی خسته شده بودم رفتم یه ساندویچ هات سگ خوردم . به علاوه ی یکمی هم پنیر برگر

بعدش گفتم یا میرم گوشی سیب آیفون رو میخرم یا گوشی سامسونگ کهکشان سین

اگه نشد حتما htc احساسی رو میخرم .هرچند htc الهام بخش اومده خیلی بهتر از همه ی ایناست !!!

خدایا به ملت یه کم کار بده از بیکاری نمیرن !!! بابا من هر جا میرم دست رد میزنن به سینم تو میگی ان هشت درسته یا ان ایت !!!

ولی جدای از اینا معمولا رسم بر اینه که حروف یک رقمی رو همون انگلیسی بگن بقیه رو فارسی . مثل فیفا 11 و الخ .

بابت راهنماییت هم مرسی . فردا برم دنبالش ببینم چی میشه.
    به نظر من این بحث ها الکیه!
    و اکثر این اسم ها هر جور که راحت تر به زبان بشینه تلفظ میشن و هیچ قانون و قوایدی نداره !
    پس بهتره بچسبیم به اصل بحث تایپیک.

اگه بخوایم به صورت حرفه ای n8 و c7 رو با هم مقایسه کنیم و برتری ها و احیانا ضعف های این دو گوشی رو با هم مقایسه کنیم به چه نکاتی اشاره میکنید؟؟؟

مثل نداشتن اتوفوکوس در c7
    2 برابر بودن مقدار rom در c7.
    عکاسی بهتر n8 در برابر c7 .(کیفیت فیلمبرداری شون هم فرقی دارن با هم ؟ )
    میگن کیفیت صفحه نمایش n8 نصبت به c7 بهتره ؟ (مگه پیکسل هاشون با هم برابر نیست ؟ )
    داشتن پورت hdmi و صدای دالبی در n8 .
    و ...
    بقیه تفاوت ها رو هم شما بگین

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد c7 من شنیدم گوشی خیلی زیاد هنک میکنه . البته مدلای خاصی . کلا تنها دلیلی که من هنوز n8 نخریدم و میترسم بر اینه که یه مقاله خوندم حدودا 5 درصد گوشی های n8 تو زرد از آب در میان. از اونور این عدد برای c7 بالاتره . هرچند فکر کنم رکوردش دست htc sensation باشه که رکوردش خیلی خیلی زیاده

بروبچز میگم خداروشکر مام داریم صاحب گوشی میشیم.اگه خدا بخواد فردا یا شنبه. فقط طرف میگه من گارانتی دارم نوکیای فنلاندی همون گارانتی با همون تست اس ام اسی هم هست مال چینی

بعد همکارش گفت یعنی فنلاندی با گارانتی دوازده ماهه رو میگی ؟ما نداریم که !!! یعنی خود همکارش قبول نکرد !! این گفت لیبیل ه--ک شده داریم توپ

منظورش از ه--ک لیبل دیگه چیه ؟

بعد من کدومو بخرم؟ طرف منو دس هم انداخت گفت گاگولی اینقد گیر میدی چینی با گارانتی میخوای من فلنلاندی با گارانتی هم دارم اس ام اس چک میکنی همه چی حله

نظر دوستان چیه ؟ اصلا مگه فنلاندی با گارانتی دوازده ماهه نوکیا هم داریم ؟این طرف یه جارو داره میپیچونه ها .

بعد گفت با کابل و همه چی . خیلی از دوستان به من سفارش کرده بودن که کابلا و وسایلش کامل باشه.
    Last edited by behnam21; 03-08-2011 at 21:56.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

دوستان یه پلیر قدرتمند معرفی کنید کهflvوmkw مثل هلو بخش کنه+ساین باشه

در آغاز فعالیت D_A_V_I_D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    0111

پيش فرض

بازم سلام به همه.
    بالاخره منم این N8 رو گرفتم و ازین به بعد سر و کلم این طرفا بیشتر پیدا میشه!
    نقره ای خریدم بدون گارانتی 455 تومن.

همین اول یه سوال :
    یه ترفند بود که آهنگهایی رو که نمی خواستیم تو songs نمایش داده بشن، اونا رو میریختیم تو قسمت Others و پوشه های داخل اون که خودمون می ساختیم...
    من رو N73 و N96 که داشتم همین کار رو می کردم.
    ولی این مثلا موزیک رو که بلوتوثی میگیریم اگه بخوایم نمایش داده بشه باید رفرش کنیم قسمت موزیک پلیر رو تا بیاد. اگرم این کار رو بکنیم تمام آهنگ هایی رو که تو قسمت Others بودن هم نمایش داده میشن.

خواستم بپرسم راه دیگه ای واسه این مساله نیست؟ البته بجز rar کردنشون یا با x-plore مخفی کردنشون.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بروبچز من یه گوشی خریدم بالاخره. منتها مشکل من همین ضمانتشه. طرف رو یکی از دوستام معرفی کرده گوشی رو تحویل من داده . پونصدو ده تومن هم گرفته. همین امروز صبح هم آوورده نشون به این نشونی که دیروز پول داشتم رفتم پیشش نداشت. سه روز پیش داشت 480 تومن میگفت این این قیمته . حالا من حدودای 535 برام آب خورد با رم هشت گیگ و وسیله مسیله

بروبچز این خودش گفتش ضمانت نامه رو قولشو بهت نمیدم. مدل دیگه ای هم نمیاریم چون همین مدل رو پس نیاوردند خرابی خاصی نشد . اینا تعمیرگاه هم دارن دم دستشون

میگم این شماره سریالم میزنم نمیخونه. طرف پس هم میگیره. گوشی هم مشکل خاصی نداره. کابل مابل و ال سی دی ضد خش هم روشه. من دقیقا میخوام بدونم ضرر کردم ؟

الان میتونم پسش هم بدم. تا 24 ساعت میتونه دستم باشه. من راسش مشکل خاصی ندیدم .ضمن اینکه وسیله ای رو هم نخورده بود. روش این زده :

made in finland under authority of corporation finland

خب نظر دوستان چیه؟ اس ام اس رو چک کردم گارانتی نیست.جلوی خودشم چک کردم. گفتش به نظر منم گارانتی نیست. بعد از مدت ها یه آدم نسبتا خوب تو گوشی دیدم . یعنی دوستم چندین خرید پیشش کرده به این دوستمم و حرفاش اعتماد دارم. حالا این طرف دله مله باشه نمیدونم زیاد.

بروبچز نظر ؟

عکس هاش هم یک مگ هستن به نظر میاد دوربینش 12 باشه. دیگه من چیز خاصی ندیدم که بگم مثلا چینیه 60 تومنی هستش یا مورد دیگه ای

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میگم چن تا مورد رو ذکر کنم همینجا در روز اولی !!

1:اون بنفشه پیدا شده. در برخی از تصاویری که فیلمبرداریش تو شب هستش گوشی جدا و عملا مشکل داره. من بعید میدونم فقط گوشی من اینطور باشه. شما برقا رو خاموش کنید یه دموی فیلم رو ببینید گوشی عملا داغونه !!!!

2: فیلم برداری مثکه فلش نداره نه ؟من نمیدونستم خدایی . یعنی فیلم رو فقط باید تو روز گرفت ؟یا نور داره من تنظیمشو بلد نبودم ؟!!

3:صداش متوسطه اینهمه تعریف صداشو کردن . متوسطه. من k750 داشتم بهتر بود !!هرچند k750 در فرهنگ معنیش میشه وویس فون !!!!

4: لمسش خیلی خوبه. مشکلی نداره. من با c6 هم کار کردم. c6 کیبوردی .لمسش واقعا سخت بود این یکی لمسش خیلی خوبه. اینجور که من فهمیدم فقط لمس سامسونگ و آی فون یه کم بالاتر از این مدل هستن

5:فلش رو نصب کردم خوشکل خوند فلش رو . این سیستم usb on the go یک چیز بی نظیریه . خدایی همین به تنهایی صد تومن می ارزه. اصلا آسه لامصب

6: میگم این سیمبیان هم خیلی نچسبه خدایی !!حال آدمو به هم میزنه. اینباکسش همون اینباکس ، منوهاش همون منو. من دو سال n72 داشتم . خیلی شبیهش بود. خیلی تنظیمات رو چشم بسته انجام میدم. خدایی زوره. من 86 اون گوشی رو داشتم الانم 90 هم همین جوریه منوهاش تقریبا

7: خیلی از پسوند های فیلم رو نمیخونه . زیرنویس هارممربع نشون میده . divx ها رو هم دلخواهی نشون میده

8: میگم این کیبورد مجازیش دست ادم جا نمیشه توش!!!خداییش 3.5 اینچ الان میفهمم دوستان میگفتن کمه چقده حق داشتن !!گوشی باید 4.3 اینچی باشه !!
    برای تایپ به شدت به مشکل خوردم

9: آنتن مثکه سخت میده. من ایرانسل میزدم تو گوشی های دیگه هیچ وقت نصفه نشون نیمدادن. اما این گوشی نصفه نشون میده من برام جای تعجبه

10:سیم کارت و فلش رو خیلی سخت میخوره من میترسم اون دستگیره بشکنه خدایی !!!!

11:حافظه ی داخلیش خداست !!! خدایی مگه تموم میشه !!!!!!

12: اون هدستی که دوستان میگفتن سخت میره و باید تا آخر فشارش بدی و این حرفا برا من صدق نکرد. خیلی راحت خوند . هدست خیلی خوشکلی داره خدایی

13: بر خلاف چیزی که من شنیدم عکسا رو خیلی راحت باز میکنه . خیلی راحت زوم میکنه. اصلا هنکی هم ندیدم. سرعتش نصبت به سی یوش خیلی خوبه. البته اینم بگم الان که فکر میکنم حدس میزنم خیلی از آمار و ارقام سی پی یو ها بی خود باشه . مثل همین اچ تی سی دو هسته ای که دوستان تفاوتی ندیدن با مدلای خیلی پایینتر شرکتای دیگه. مثل اینکه هر کی یه رقمی میده. خلاصه این مدل نوکیا هنکی خیلی خاصی نداشت تا حالا

14:نور فلشش خیلی قویه. من با چند مدل دوربین حرفه ای دیجیتال هم کار کردم. خدایی نور فلش این آس آسه .

هر گوشی به نظرم ایراداتی داره در کنارش محاسنی هم داره. ادم باید همشو ببینه . تا جایی هم که ممکنه بتونه ایرداتشو برطرف کنه .آدم هم باید واقع بین باشه. چون من نوکیا خریدم بیام ازش تعریف کنم بگم خیلی خوبم همه چی آرومه سامسونگ اخه سونی اریکسون تقلید کاره اچ تی سی دکونشو بسن موتورولا ادم نیست آی فون تیغ زنه نشد حرف. باید همه رو به چشم دید. آدم عمرش خیلی کمه.

9. این کاربر از behnam21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

بازم سلام به همه.
    بالاخره منم این N8 رو گرفتم و ازین به بعد سر و کلم این طرفا بیشتر پیدا میشه!
    نقره ای خریدم بدون گارانتی 455 تومن.

همین اول یه سوال :
    یه ترفند بود که آهنگهایی رو که نمی خواستیم تو songs نمایش داده بشن، اونا رو میریختیم تو قسمت Others و پوشه های داخل اون که خودمون می ساختیم...
    من رو N73 و N96 که داشتم همین کار رو می کردم.
    ولی این مثلا موزیک رو که بلوتوثی میگیریم اگه بخوایم نمایش داده بشه باید رفرش کنیم قسمت موزیک پلیر رو تا بیاد. اگرم این کار رو بکنیم تمام آهنگ هایی رو که تو قسمت Others بودن هم نمایش داده میشن.

خواستم بپرسم راه دیگه ای واسه این مساله نیست؟ البته بجز rar کردنشون یا با x-plore مخفی کردنشون.
    مرسی
    داداش مبارک باشه

انشاالله به خوبیو خوشی
    داداش اگه رم داشته باشیو اهنگارو تو همونجا که میگی بریزی OK میشه
    فقط باید رم داشته باشی
    البته بگم که یه رم کلا داشته باش که برنامه هاتو بریزی رو رم.محض احتیاط اگه برنامه مشکل داشت رمو دربیاری

بروبچز من یه گوشی خریدم بالاخره. منتها مشکل من همین ضمانتشه. طرف رو یکی از دوستام معرفی کرده گوشی رو تحویل من داده . پونصدو ده تومن هم گرفته. همین امروز صبح هم آوورده نشون به این نشونی که دیروز پول داشتم رفتم پیشش نداشت. سه روز پیش داشت 480 تومن میگفت این این قیمته . حالا من حدودای 535 برام آب خورد با رم هشت گیگ و وسیله مسیله

بروبچز این خودش گفتش ضمانت نامه رو قولشو بهت نمیدم. مدل دیگه ای هم نمیاریم چون همین مدل رو پس نیاوردند خرابی خاصی نشد . اینا تعمیرگاه هم دارن دم دستشون

میگم این شماره سریالم میزنم نمیخونه. طرف پس هم میگیره. گوشی هم مشکل خاصی نداره. کابل مابل و ال سی دی ضد خش هم روشه. من دقیقا میخوام بدونم ضرر کردم ؟

الان میتونم پسش هم بدم. تا 24 ساعت میتونه دستم باشه. من راسش مشکل خاصی ندیدم .ضمن اینکه وسیله ای رو هم نخورده بود. روش این زده :

made in finland under authority of corporation finland

خب نظر دوستان چیه؟ اس ام اس رو چک کردم گارانتی نیست.جلوی خودشم چک کردم. گفتش به نظر منم گارانتی نیست. بعد از مدت ها یه آدم نسبتا خوب تو گوشی دیدم . یعنی دوستم چندین خرید پیشش کرده به این دوستمم و حرفاش اعتماد دارم. حالا این طرف دله مله باشه نمیدونم زیاد.

بروبچز نظر ؟

عکس هاش هم یک مگ هستن به نظر میاد دوربینش 12 باشه. دیگه من چیز خاصی ندیدم که بگم مثلا چینیه 60 تومنی هستش یا مورد دیگه ای
    داداش واسه شماهم مبارک باشه
    ضمانت نامه اصلی نوکیا 14 ماهه هست
    اگه اطمینان داری که سری اول نیستو جدید اومده امید به خدا دیگه مساله ای نداره
    عکسایی که دیفالته خوده دوربینه رو 9 مگاپیکسله که باید تنظیم کنی رو 12
    حجمشون تا 6الی7مگ هم میرسه

دوستان یه پلیر قدرتمند معرفی کنید کهflvوmkw مثل هلو بخش کنه+ساین باشه
    دوست عزیز خود پلیرگوشی قویه که نیازی به پلیر نداره

فقط همه دوستان توجه کنن

گوشی رو لطفا با یکی از فریمورای کوک شده سایت هایی که خودتون میشناسین فلش بزنین که هم آپدیت بشه هم امکاناتو سرعتش بره بالا
    هم -- شده باشه که مشکل ساین نداشته باشید

من چندتا کوک معرفی میکنم که کاملن
    قصدهیچگونه تبلیغ ندارم فقط قصدکار راه انداختن داریم
    H03!N_ScOrPiO
    اولیش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از h.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

داشتن پورت hdmi و صدای دالبی در n8 .
    کسی تا حالا اینو تست کرده مثلا یه فیلم MKV حدود 2 گیگ با صدای AC3 و 5.1 پخش کرده صدا چند کانال هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داداش واسه شماهم مبارک باشه
    ضمانت نامه اصلی نوکیا 14 ماهه هست
    اگه اطمینان داری که سری اول نیستو جدید اومده امید به خدا دیگه مساله ای نداره
    عکسایی که دیفالته خوده دوربینه رو 9 مگاپیکسله که باید تنظیم کنی رو 12
    حجمشون تا 6الی7مگ هم میرسه

دوست عزیز خود پلیرگوشی قویه که نیازی به پلیر نداره

میگم گوشی من چرا عکس بد مییگره. یه کاور بود روی دوربین گوشی برداشتم. روی خود لنز مگه کاور دیگه ای هستش ؟ همه چیشو هم تنظیم کردم. خدایی عکس میگیره در حد دوربین سه مگا پیکسلی . دوربین 5 مگا پیکسلی c6 سره ازش . اندازه ی عکسا 300084000 هستش . حالت ماکرو هم که داره. دیگه نمیشه گفت مثلا دوربینش بدله !!!طوقتی 300084000 هستش یعنی دوربینش 12 مگا پیکسله .

دقیقا مشکل از کجاست. میگم نکنه یه کاور هم روی لنز باشه منهای اونی که من کندم ؟!!اثر انگشتم پاک کردم. فیلماش هم خوبن اما عکساش اصلا نه

14. این کاربر از behnam21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •