squad update هنوز نیومده؟؟؟ برای ژانویه !
squad update هنوز نیومده؟؟؟ برای ژانویه !
شما قبل از این که کریشن مستر رو اجراکنین باید ادیتور DB Master رو هم نصب کنینسلام من کریشن مستر11رو نصب کردم اما بعد از کلیک روی open fifa11- ارور میده مشکل کجاست؟
این نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنین
بعد از نصب DB Master به این روش عمل کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از انجام مراحل بالا حالا میتونین از ادیتور کریشن مستر استفاده کنین و با پیغام خطا مواجه نمیشین
میشه لینکشو بذارید؟
نشونه نصب پچ چیه؟
تغییری تو شوت ها نوع بازی کرنر زدن و پنالتی بعد از نصب پچ قابل حس هست؟(حتی کوچکترین تغییر ولی قابل مشاهده)
سپاس.پیداش کردم.
اینم لینکش واسه کسایی که دنبالشن
اینم کرکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلی تو صفحات گشتم تا پیداش کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وسطای همین ماه میاد.![]()
rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
من آخرین squad update رو از سایت رسمی گرفتم حالا که نصبش کردم میگه دی وی دی اورجینالو وارد کنید
داستان چیه کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
باید فایل کرک نشده اجرایی رو داشته باشی یعنی موقع نصب باید کپی کنی توی مسیر فایل اجرایی کرک نشده رو بعد پچ کردن دوباره کرک رو جایگزین کنی و بازی رو اجرا کنی راستی فایل اسکواد جدید اومده مگه واسه PC؟ باید یه سر برم لایو ببینم واسه ایکس باکس هم اومده یا نه![]()
واقعا اینجا چه فروم بی درو پیکریه 10 بار این پست رو دادم ولی هیچ کس نیت جواب ادمو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره می دم :
rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد