کار میکنه برای من که کار میکنه
کار میکنه برای من که کار میکنه
کجاست این گزینه دیتا بک گراند؟
توی privacy بعدش back up my data ؟ یا چیز دیگه منظوره؟
بعدا اضافه شد:
پیدا کردم!
settings => data manager =>data delivery => background data
حالا این حتی وقتی به اینترنت وصل هم نباشی باعث کم شدن مصرف باتری میشه؟
سوال جدید: این ورژن 2.54 یا 2.59 که شما مینویسید کجاست؟ همچین عددهایی نداره! کدام اینهاست؟
system version
firmware version (این همون نسخه اندروید روی گوشی هست؟)
baseband version
kernel version
BPflex version
Apflex version
Build number
رام کدوم هست؟
Last edited by dimoqwe; 01-07-2011 at 20:31.
استفاده از pn... که آموزش خاصی نداره ولی چرا جای اپرا مینی از Opera Mobile Web Browser استفاده نمیکنی؟ همه امکانات رو داره فارسی هم ساپورت میکنه. pn... هم لازم نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این روش که آقا آرش زحمتشو کشیدن و شما هم اجر کردید برای فارسی کردن بود؟ چون عنوان نداشت پرسیدم (صفحه 146)
با توجه به مشخصات ورژن گوشی من اگر اجرا کنم فارسی میشه و دیگه نیازی به میرسال و اینا نیست؟
بامرام جان تست کردید؟ اس ام اس ها هم درست شد؟
خير اين فارسي سازي براي رام 2.1 ميباشد....
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
اين كه ديگه از ف-ي-ل-ت-ر رد نميشه....
الان از UC استفاده ميكنم و عاليه ولي داون نميكنه و با دانلود مشكل داره...
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
نه كار نكرد...
امیدوارم به درد خورده باشه اونی که من گذاشتم. اونی هم که دوستمون گرفتن و 700 مگ شده به این خاطر بوده که از اطلاعات جانبی (مثل آهنگ و عکس و کلیپ) هم به همراه بکاپ سیستمی گرفتن
اپرا واسه رد شدن از شیلترینگ باید فقط مینی باشه و با این نمیشه فیلها رو خشک کرد و رد شد. البته یه توصیه هم دارم برا دوستان: از فایرفاکس استفاده نکنین چون به شدت cpuگوشی رو درگیر میکنه و کند میشه و جام میکنه (حتی نسخه فایرفاکس 5 ) به جاش از اپرا موبایل وب که دوستمون گفتن استفاده کنین که واقعا عالیه. یه اپرا مینی 4.2 بر اساس جاوا که روی اندروید هم نصب میشه (من از امروز دارم ازش استفاده میکنم) میتونید استفاده کنید. به راحتی نصب و اینستال میشه (مشکل اپرا 6 اندروید اینه که فقط با چیز پی ان اینستال میشه) و میتونید از همه جور فیل (چه تر و چه خشک) گذر کرد. لینکش رو پیدا میکنم میذارمش براتون.
بله حق با شماست. درست ادیت نکرده بودم پستی که از اونجا کپی کردم. به دستور شما تصحیح شد. ممنون از تذکرتون![]()
برای ف-ي-ل-ت-ر از bolt 2.52 استفاده کن.
وقتی تازه وارد دنیای اندروید میشی زندگی آدم چند روزی مختل میشه! اینقدر که باید آموزش بخونی و برنامه دانلود کنی و بلد نباشی
چطوری با بلوتوث به اینترنت کانکت شم؟ امکانش که هست؟
خیلی نرم افزار پلیر هست، کدوم بیشتر از قابلیت باز کردن بیشتر کدک ها و امکاناتی نظیر زیرنویس و... داره؟ کلا 2،3 تا پلیر تاپ معرفی کنید ممنون میشم. مثل وی ال سی ویندوز که واسه 95% کارها روی کامپیوتر اکی هست.
Last edited by dimoqwe; 03-07-2011 at 19:23.
یکم در مورد این انگلیسی پایینی ها توضیح میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)