آقا کسی جواب ما رو واسه باتری 9 سلولی نداد!بعدشم چجوری میتونم این مدت زمان باقی مونده ی باتری رو که لپ تاپ نشون میده کالیبره کنم چون احساس میکنم باتری خیلی سریعتر از اون زمانی که لپ تاپ میگه خالی میشه!!!
آقا کسی جواب ما رو واسه باتری 9 سلولی نداد!بعدشم چجوری میتونم این مدت زمان باقی مونده ی باتری رو که لپ تاپ نشون میده کالیبره کنم چون احساس میکنم باتری خیلی سریعتر از اون زمانی که لپ تاپ میگه خالی میشه!!!
با سلام
پیشنهاد می کنم این برنامه رو دوباره نصب کنید...من که نصب کردم اصلا کاری به تنظیماتش نداشتم و همه چی اش فعاله...
موفق باشید
به شخصه مخلص شما و دیگر عزیزان پی سی وورد هستم شوخی کردم باهاتون
یه سوال بپرسم؟
اینکه اون سوراخی که کنار پورت esata هستش برای چی هست؟؟؟که توی اسمش لاک هم داره؟؟؟منظورم کاربردشه!
بازم ممنون از دوستان![]()
درود
نظرتون درباره گارانتی ایران زمین چیه؟ من چند سالی هست مغازشو توی بازار رضا می بینم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شما باید ببینی آیا عمر تقریبیه 2:30 باترب، براتون کمه؟(البته من در حداقل مصرف تا 3:40 هم استفاده کردم)
اگه آره خوب باید دنبال یه مدل دیگه باشید
ویندوز نداشتن که خیلی هم خوبهتو ایران چه فرقی میکنه این مسئله؟
من به شخصه کاملا راضی هستم![]()
اون قسمت برا قفل کردن لپ تاپه که دزدیده نشه، یه کابل مخصوص هم دارهمتاسفانه اسمش رو یادم نیست اما تو دفترچه حتما نوشته
نه با دوباره نصب کردن هم فعال نشد![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چطوری می شه از دکمه های این F ها استفاده کرد؟
مثلا f3 رو که می زنیم بجای عملکرد خود f3 این باطریش رو نشون می ده که مثلا چطور می شه کاری کرد بجای باطری از عملگرد خود f3 استفاده کرد
آقا خيلي ممنون كه جواب دادي
شما از چه نظر ميگين نداشتن ويندوز خوبه؟من ازين نظر ميگم كه هم ويندوزه اصله هم وقتي آپ كنيم دچار مشكل نشه يا بعضي از دوستانو ميبينم كه تو نصب بعضي از كارايي ها يا نصب صدا يا بلوتوث يا نصب درايورها... دچار مشكل هستن.به نظر شما اين مشكلات مشكلاتي هستن كه ارزش چشم پوشيو داشته باشه؟اگه آره دلايلي بيارين كه يجورايي قانع بشم و بيشتر جذبش بشم
حالا آيا اصلا ويندوز دارشم پيدا ميشه؟من تو سايت ديجي كالا ويندوز دارشو پيدا كردم.آيا داشتن ويندوز اونم كه تو يك جا ديده باشي حقيقت داره؟
در مورد گرافيكشم اينكه بازي هارو جواب ميده امتحان كردين؟(بازيي هايي مثل call of duty يا pes با گرافيك5470)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)