بچه ها سرعت من به شدت افت کرده ، برای شما هم همینطور ؟ 1899 هم که قاط زده اصلا جواب نمیده !!!!
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
بچه ها سرعت من به شدت افت کرده ، برای شما هم همینطور ؟ 1899 هم که قاط زده اصلا جواب نمیده !!!!
آره، مال ما هم طرفای ساعت 5 بود که به یک باره، سرعتش از 13، 14 به 1، 2 رسید! اما به تدریج زیاد شد و الان هم به 6 رسیده.
براي من طرفاي ساعت 8 بود سرعتم شده بود 3 خيلي افتضاح تا ساعت 10 همينطور بود ولي الان خوب شده.
برای منم ساعت 5 بود که سرعت اومد پایین تا ساعت 8 9 همونجوری بود![]()
برای منم دیشب حدود ساعت 8 بود که تقریباً قطع شد. سرعت فقط در حد 3-2 kbps بود. PC رو خاموش کردم؛ بعد یک ساعت اومدم درست شده بود. حالم گرفته شد؛ اومدم رکورد خودمو بزنم 1GB دانلود کنم دیروز؛ با اون قطعی ساعت 8 نتونستم. آخرش شد 0.98GB ! حالم حسابی گرفته شد!![]()
Last edited by mohsen_rkh; 11-03-2011 at 12:52.
من که تصورشم نمیتونم بکنم روزی با 1 گیگ بخوام رکورد بزنم چون 1 گیگ مال 1 ساعتم هم نیست![]()
سلام داداش من جزءاولین کسایی بودم که این سرویس رو گرفتم نزدیک 2 سال هست دارم قبلا پارس آنلاین داشتم بعدش شاتال
بعد هم این فقط و فقط به خاطر نامحدود بودنش که دارمش وگرنه مفت نمی ارزه
سرویسم 128 سرعت دانلودم تهش برسه 16
من با 128 شاتل 70 هم دانلود کرده بود
داداش من شاتل 128 رو سرعت 70 ميداده كارش غير قانوني بوده
با داشتن پورت 128 نهايت سرعتي كه بايد داشته باشيد همون 15 تا16 هست بنابراين مخابرات خوب داره ميده ديگه . شما انتظار اتي داريدا
دوست عزیز شما سرعت 16 کیلوبایت براتون کافیه ولی من اگه بخوام سرعت 16 کیلوبایت داشته باشم همین امروز نتمو کلاً قطع میکنم که اصلاً نداشته باشمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)