تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 311 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی برای نسخه پی سی عرضه شده؟؟؟؟؟؟؟
    نه هنوز منتشر نشده
    یک چند روز دیگه باید صبر کنین تا انتشار نسخه PC

تاریخ انتشار : 28 سپتامبر برای آمریکای شمالی و 1 اکتبر برای اروپا و آسیا
    Last edited by B3HZ@D; 26-09-2010 at 21:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ما که برای ps3 شو از توپخونه گرفتيم ، نسبت به دمو ميشه گفت ايراد هاش کمتر شده تا به کلی برطرف شده من که تو 10 دست بازی کردن هيچ ايراد يا bug ای نديدم ، سرعت بازی خيلی کمتر شده و واقعاً هم بازی سخت شده بود اين personality+ هم واقعاً مشهود بود در آخر هم بايد از شهروز جان تشکر کنم که اجازه داد برم پيشش و با هم بازی کرديم
    دوست خوبم میشه لطف کنی بگی چند خریدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

تو پست های قبلی گفتم که 75 تومان منم نخريدم دکتر شهروز خريده

4. 2 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پوریا تو نسخه دموی کنسولی رو هم بازی کرده بودی ؟ اگه بازی کرده بوده فشار حملات cpu نسبت به نسخه دمو تغییری کرده ؟ توی دمو cpu زیاد فشار نمیاورد.

دروازبانا تو فیفا11 کنسول از هر لحاظ خیلی واقعی تر شده هم انیمیشنهای متنوعی بهش اضافه شده و هم از لحاظ مهار توپهای مشکل واقعی تر عمل میکنن.تو فیفا 10 بیشتر حرکات تکراری بود و خیلی کم انیمیشن داشت ولی در این نسخه واقعا انیمیشن های زیادی اضافه شده و دیگه حرکات تکراری نیستن.
    باید بگم این بهترین دروازبانی هست که تا بحال در تمام نسخه های فوتبالی تجربه کردم.

• اگر سرعت بازی کمتر بشه + عملکرد cpu در حمله هوشمندانه تر بشه من سالها فیفا 11 رو بازی خواهم کرد.

منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد
    Last edited by 4039; 26-09-2010 at 21:33.

6. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم (360) . روی کاور بازی نوشته sports game of the year awards premios juego deportivo del ano ..
    زبون english نداره !! بازی اصلیش کی میات؟؟
    WE ARE 11
    Last edited by hessi19; 26-09-2010 at 21:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

پوریا تو نسخه دموی کنسولی رو هم بازی کرده بودی ؟ اگه بازی کرده بوده فشار حملات cpu نسبت به نسخه دمو تغییری کرده ؟ توی دمو cpu زیاد فشار نمیاورد.

منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد

والا حسين جان من با cpu اين فيفا 11 رو بازی نکردم تا حالا نسخه کنسولی دمو رو هم بازی کرده بودم فقط با خود شهروز بازی کرديم ، اين سؤال رو از خودش بايد بپرسی البته وقتی من رسيدم داشت با يه team به نام gerana بازی ميکرد توی تورنومنت که واقعاً معنی personality+ رو اونجا فهميدم چون تيم روبرو تو حمله هايي که ميکرد بعضاً با بی دقتی و يا نداشتن skill در زدن ضربات آخر و همچنين stop توپ همه موقعيت هارو از دست دادن ، حالا به شهروز ميگم که زود بياد و سؤال هارو پاسخ بده از همه ممنونم که وقت ميزاريد و پست های منو ميخونيد

9. 2 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این همه فن فیفا هیچ کس نمیدونه با pc میشه انلاین بازی کرد یا فقط باید کنسول باشه؟ با پینگ 175 برای بازی انلاین جوابگو است؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

این همه فن فیفا هیچ کس نمیدونه با pc میشه انلاین بازی کرد یا فقط باید کنسول باشه؟ با پینگ 175 برای بازی انلاین جوابگو است؟
    چرا نميشه ولی بايد بازی رو original بخريد پينگتون هم عاليه

12. 2 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون اصلا فیفا هیچ نقصی نداره. الان تشکر کنید زیر این ارسال

سعید جان ما کلی نسخه 10 کنسولی رو بازی کردیم تازه روی درجه legendary که توی این دمو نیست اما اینجوری که شما میگی دروازه بان ضعیف نیست من نمیدونم شما داری در مورد چی صحبت میکنی آخه خیلیا ایراد میگیرن دروازه بان فیفا از حد معمول قوی تره . چطوره آدرس اونا رو بهت بدم من که نتونستم اونا رو قانع کنم که دروازه بان از حد نرمال خیلی قویتر نیست شاید شما بتونی متقاعدشون کنی یکیش همین آدام سایت wenb هستش که همش از این شاکیه که توی فیفا دروازه بانها به سختی گل میخورن امسال کلی خوشحال بود که توی نسخه 11 کنسولی یک کم راحت تر دروازشون باز میشه .
    من که نمیگم دروازبانای ضعیفن، تا به حالم با بالاتر از Professional بازی نکردم، هیچ وقت فراتر از دانسته ها و دیده هام قضاوت نکردم. ولی تو این سطح سختی، این ضعف بزرگ رو دروازبان ها دارن. من قبل این عکس ها که گذاشته بود، از قضا از یه موردش فیلم گرفتم (از همون فیلمای معروف ):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما این رو ببینید. در واقعیت هرگز چنین گلی زده نمیشه، چون دروازبان همیشه روی توپی که از دور به روی دروازه ش فرستاده میشه مسلطه. اما این صحنه گل برای من زیاد اتفاق افتاده. البته متاسفانه خودم بلد نیستم بزنم، چون وقتی بزنی حال میده، ولی وقتی بخوری میشه باگ

در هر حال من اونچه می بینم رو میگم، چه خوبی و چه بدی. منکر این نمیشه شد که گیم پلی فیفا فوق العاده س، ولی بدی هاش رو هم میگم، حتی اگر با واکنش های متعصبانه و بی منطق عده ای مواجه بشه که وقتم رو صرف جواب دادن به این دست ارسال ها نمی کنم.

14. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جناب با منطق
    اگر این باگه و چندین و چند بار برای شما اتفاق افتاده پس بالطبع باید برای من و بقیه کاربران هم اتفاق می افتاد
    چون که به گقته شما این باگه و نه اشتباه محاسباتی یا کنترلی که شما انجام میدین
    من هم هیچ وقت نگفتم فیفا بازی کاملیه و هیچ مشکلی نداره...ولی یک سری مشکلات برمیگرده به عدم آشنایی یک سری از دوستان با کنترل این بازی و وقتی هم به مشکل میخورن اون رو باگ میدونن.
    در صورتی که این خودشون هستن که دارن اشتباه میکنن
    این وسط هم مشخصه که چه کسی و کسانی منطقی نظر میدن و چه کسی و کسانی از روی قصد و ...

16. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •