نه هنوز منتشر نشده
یک چند روز دیگه باید صبر کنین تا انتشار نسخه PC
تاریخ انتشار : 28 سپتامبر برای آمریکای شمالی و 1 اکتبر برای اروپا و آسیا
نه هنوز منتشر نشده
یک چند روز دیگه باید صبر کنین تا انتشار نسخه PC
تاریخ انتشار : 28 سپتامبر برای آمریکای شمالی و 1 اکتبر برای اروپا و آسیا
Last edited by B3HZ@D; 26-09-2010 at 21:02.
دوست خوبم میشه لطف کنی بگی چند خریدی؟
![]()
تو پست های قبلی گفتم که 75 تومانمنم نخريدم دکتر شهروز خريده
![]()
پوریا تو نسخه دموی کنسولی رو هم بازی کرده بودی ؟ اگه بازی کرده بوده فشار حملات cpu نسبت به نسخه دمو تغییری کرده ؟ توی دمو cpu زیاد فشار نمیاورد.
منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد![]()
Last edited by 4039; 26-09-2010 at 21:33.
منم بازی رو گرفتم (360) . روی کاور بازی نوشته sports game of the year awards premios juego deportivo del ano ..
زبون english نداره !! بازی اصلیش کی میات؟؟
WE ARE 11![]()
Last edited by hessi19; 26-09-2010 at 21:43.
والا حسين جان من با cpu اين فيفا 11 رو بازی نکردم تا حالا نسخه کنسولی دمو رو هم بازی کرده بودم فقط با خود شهروز بازی کرديم ، اين سؤال رو از خودش بايد بپرسی البته وقتی من رسيدم داشت با يه team به نام gerana بازی ميکرد توی تورنومنت که واقعاً معنی personality+ رو اونجا فهميدم چون تيم روبرو تو حمله هايي که ميکرد بعضاً با بی دقتی و يا نداشتن skill در زدن ضربات آخر و همچنين stop توپ همه موقعيت هارو از دست دادن ، حالا به شهروز ميگم که زود بياد و سؤال هارو پاسخ بده از همه ممنونم که وقت ميزاريد و پست های منو ميخونيد
این همه فن فیفا هیچ کس نمیدونه با pc میشه انلاین بازی کرد یا فقط باید کنسول باشه؟ با پینگ 175 برای بازی انلاین جوابگو است؟
چرا نميشه ولی بايد بازی رو original بخريد پينگتون هم عاليه
آقایون اصلا فیفا هیچ نقصی نداره. الان تشکر کنید زیر این ارسال
من که نمیگم دروازبانای ضعیفن، تا به حالم با بالاتر از Professional بازی نکردم، هیچ وقت فراتر از دانسته ها و دیده هام قضاوت نکردم. ولی تو این سطح سختی، این ضعف بزرگ رو دروازبان ها دارن. من قبل این عکس ها که گذاشته بود، از قضا از یه موردش فیلم گرفتم (از همون فیلمای معروف):
شما این رو ببینید. در واقعیت هرگز چنین گلی زده نمیشه، چون دروازبان همیشه روی توپی که از دور به روی دروازه ش فرستاده میشه مسلطه. اما این صحنه گل برای من زیاد اتفاق افتاده. البته متاسفانه خودم بلد نیستم بزنم، چون وقتی بزنی حال میده، ولی وقتی بخوری میشه باگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر حال من اونچه می بینم رو میگم، چه خوبی و چه بدی. منکر این نمیشه شد که گیم پلی فیفا فوق العاده س، ولی بدی هاش رو هم میگم، حتی اگر با واکنش های متعصبانه و بی منطق عده ای مواجه بشه که وقتم رو صرف جواب دادن به این دست ارسال ها نمی کنم.![]()
جناب با منطق
اگر این باگه و چندین و چند بار برای شما اتفاق افتاده پس بالطبع باید برای من و بقیه کاربران هم اتفاق می افتاد
چون که به گقته شما این باگه و نه اشتباه محاسباتی یا کنترلی که شما انجام میدین
من هم هیچ وقت نگفتم فیفا بازی کاملیه و هیچ مشکلی نداره...ولی یک سری مشکلات برمیگرده به عدم آشنایی یک سری از دوستان با کنترل این بازی و وقتی هم به مشکل میخورن اون رو باگ میدونن.
در صورتی که این خودشون هستن که دارن اشتباه میکنن
این وسط هم مشخصه که چه کسی و کسانی منطقی نظر میدن و چه کسی و کسانی از روی قصد و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)