یوسف عکس گذاشتی؟ برا من هیچی نمیاد. چیکار کنم؟
یوسف عکس گذاشتی؟ برا من هیچی نمیاد. چیکار کنم؟
اما ایناکه باز هستن وراحت دیده میشن ...
میخوای خصوصی بفرستمشون؟
طی تماس تلفنی خوزه مورینیو با بنده گفت که پیشبینی5-3به نفع آلمان اشتباه محض است...ایشون طی توضیح مختصر نتیجه بازی رو اینگونه به نفع آلمان پیشبینی کردند.
![]()
یوسف ... علاف کردی ؟؟؟؟
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
آره ...
من فکر نمی کردم چیزیه !@!!!!@!!!!
اگه تونستی دوباره آپ کن همه آلمانیا لذت ببرن !!!!
سئوال :
کسی از بچه ها آلمان رفته و یا با آلمانی ها معاشرت کرده ؟؟؟
امروز یکی از دوستام که برا مارا...دونا و تیمش جون می ده ...
امروز اومد خونمون ... اوضاعش خیلی خرابه ... لباس تیم آرژانتینو تو مهمونی تن کرده بود !!!
داشت در مورد تیم آرژانتین و فوایدش می گفت که یه دفعه ... من تو مهمونی داد زدم گفتم : آرژانتین ...
آلمان سوسکش ... و از این حرفا ... اونم گفت که آلمان هر چی می خواد باشه !!! بـه تــــو چـــــــه ؟؟؟ آلمانی ها اصلاً شما رو آدم حساب نمی کنن ... نازی های ... وح...ی ها ... مغرور ها ...
حالا واقعاً آلمانی ها ما رو آدم حساب نمی کنن ؟؟؟ فکر می کنن ما عربیم ؟؟؟؟
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
بازم نه !!!!!
فکر کنم لینکت خرابه یوسف !!!
بازم نمیاد. اگه میشه یه جا دیگه آپلودشون کن.
علی رضا جان...
من خواهرم آلمان زندگی میکنه.با پسرعمه مون(داماد ماست+پناهندسیاسیه)
توی شهر صنعتی کلن با دوتادوخترهاویه دونه پسرشون زندگی میکنن.
یه بارهم من وبابام رفتیم پیششون(2ماه)
پسر خواهم دوست دوخترآلمانی داره(خیلیم نازه)
اصلا از این حرفها اونجا مطرح نیست بخدا....
اتفاقا کاملا برعکس اونها خیلی هم به ایرانیها (بخاطر قدمت تاریخیمون)احترام میزارن.
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
بسلامتی همه دوستان ژرمنی..
![]()
آخه می دونی منم تا چند وقت دیگه اونجام ...فعلاً دارم زبونش رو فرا می گیرم ...
من عاشق آلمان و آلمانیام ...
اما این حرفا ... آدمو می ترسونه ...
ولی این جور که شما می گی آدم روحیه می گیره !!!
خیلی ممنون
عزیز این دوست شما از آلمانیا ظاهرا فقط چند تا خل و چل و نژاد پرست رو دیدهآلمان سوسکش ... و از این حرفا ... اونم گفت که آلمان هر چی می خواد باشه !!! بـه تــــو چـــــــه ؟؟؟ آلمانی ها اصلاً شما رو آدم حساب نمی کنن ... نازی های ... وح...ی ها ... مغرور ها ...
حالا واقعاً آلمانی ها ما رو آدم حساب نمی کنن ؟؟؟ فکر می کنن ما عربیم ؟؟؟؟
من واقعا به مردم این کشور بر خلاف آمریکایی ها و انگلیسی ها ارادت خاصی دارم .
من چند بار تا به حال به شهر های کلن و دوسلدرف رفتم . مردمش واقعا بر خلاف چیزایی که بقیه میگن اصلا مغرور نیستن . بر عکس بشدت متمدن و مهربون و مهمون نوازن .ایشالا قسمت بشه برید خودتون
اما مثال میزنم ! مردم اونجا تو خیابون راه میرن با خودشون درگیری ندارن به هم فوش نمیدن ... تو خیابون من هیچوقت ندیدم ماشینی دستشو بزاره رو بوق یا با چنان سرعتی بره انگار خیابون ارث باباشه ! ندیدم یارو سرش رو از پنجره بیرون کنه خواهر مادر یه راننده دیگه رو شست شو بده !
مردم در کمال تمدن اکثرا از خط کشی و پل عابر رد میشدن ماشینا هم سرعت مجاز رو رعایت میکردن !
سو تفاهم نشه ها ! اصلا با تهران مقایسه نمیکنم
در مورد شخصیتشونم بگم که من دوستای آلمانیم از خیلی از دوستای ایرانیم با مرام ترن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)