مهران جان ، من الان یه بررسی کردم برای نرم افزار چیپ ست و سری به سایت اینتل زدم . همونطور که می دونی چیپ ست این لپ تاپ از نوع سری 5 هست (چیپ ست شما PM55 بود؟) و در قسمت ساپورت و نرم افزار های موجود برای این چیپ ست ، دیدم که آخرین ورژن موجود بر روی سایت اینتل هم 9.1.1.1025 هست و این همون ورژنیه که روی سایت اسوس هم موجوده . اینی که شما معرفی کردی 9.1.
2.1007 هست و فکر کنم یه جای کار ایراد داشته باشه .
اما در مورد دمای سی پی یو و کلاک من لپ تاپم رو روی حالت بالاترین کارایی تنظیم کردم (High perfirmance) منظور شما همین مورده؟ یعنی از این حالت خارجش کنم؟ یا اینکه تنظیم دیگری باید انجام بدم؟
الان که چک میکنم دما روی 62 تا 64 هست و پروسس خاصی هم ندارم الان و مطلب بعد اینکه دمای محیط هم 25 هست حدودا .
مورد بعدی ، نرم افزار intel matrix storage هست که ورژن جدید ترش روی سایت اینتل موجود بود و دانلودش کردم البته هنوز نصب نکردم.
این آدرس صفحه ی دانلود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و دیگه اینکه من از بایوس برای استاندارد ارتباط درگاه ها از ATA استفاده کردم و بنظرم میرسه که پرفورمنس سیستم بهتر شد و کارایی هارد بالاتر رفت البته در نمره ی ویندوز تغییری نبود البته شادی هم توهم منه و باید دوباره بعد از چند روز که در این حالت کار کردم برگردم به حالت قبل ببینم آیا تفاوتی بوده یا نه .