تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 451 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ازهمه دوستان که وقت میگذارن و پاسخ میدن ممنونم

اینم تستی که قرار بود انجام بدم

اگه دوستان دیگه (بهخصوص اونایی که رمشون متفاوته) لطف کنن و این تست رو انجام بدن و نتیجه رو اینجا بگذارن ممنون میشم

مهران جان شما هم اگرچه مدل لپتاپت فرق میکنه ولی لطفا شما هم یه تستی بکن

ممنون

2. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

چرا اینجا به جای kingston نوشته kinston!!!!

اینم از این!!!
    بنچ مارکهای مربوط به رید و رایت مموری خیلی خوبه و مشکلی نمیبینم.
    اما در مورد اسم برندی که واسه رم نوشته ممکنه اشکال از نرم افزار باشه. اگر میخوای مطمئن شی CPU-Z آخرین نسخه اش رو از لینک زیر دانلود کن و بعد از اجرا کردنش برو به سربرگ Memory ببین اونجا اسم برند رو چی مینویسه.

CPU-Z 1.55

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام دوستان.
    منم پنجشنبه به جمع N61JQ داران پیوستم. 1470 گرفتم با هارد 640 و بلوری، خوب بود؟
    فقط این سرعت هاردش خیلی پایینه، واقاً حیفه این لپتاب با این هارد. هاردهای SSD پیدا میشن؟ قیمتشون چطوریه؟

دوست عزیز میشه درمورد اون مواردی که ذکر کردی توضیح بدی؟ امتیاز ویندوز به رم من 5.9 هست، که فکر میکنم خیلی کم باشه درسته؟
    امتیازام:
    CPU 6.9
    RAM 5.9
    GRAFIC 607
    GRAFIC 6.7
    HDD 5.9
    چطورن؟ خوبن؟
    ممنون.

اگه جاییش نیاز به آپدیت داره هم لطفا بهم بگین.
    خب پس به جمع ایسوس دارها خوش اومدی

در مورد این امتیاز های ویندوز گفتم که اینها زیاد مهم نیستن. بنچ مارک بگیر و نتیجه رو بزار . ایطوری بهتر میشه نظر داد. در ضمن برند رم و با باس و همچنین تایمینگش رو هم بگو.

SSD ها هم خیلی گرونند. تقریبا یک SSD خوب با حجم 250 گیگابایت نزدیک 1 ملیون و در بعضی مواقع تا 1.5 ملیون قیمت داره. یعنی قیمت یدونه N61jq

اما با حجم پایینتر قیمت ها هم کم میشند حدود 400 تا 500 هزار تومن هم میشه گیر آورد.

6. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بلاخره خریدمش دم اسوس گرم واقعا فکر نمیکردم تا این حد خوشم بیاد ازش . تاحالا که مشکلی نبوده حتی سرهت هاردش و رمش منو اذیت نکردن . میخوام درشو باز کنم ببینم رمشو این چیزاش چجوریاست! پیچای پشتو باز کنم حله دیگه؟ میشه بگید کدوم هارو باید باز کنم ؟ ریکاوری هم گرفتم دقیقا 5 dvd شد . شکر خدا تا حالا که نه صدای هارد نه هیچ چیز دیگه دیگهای رو نمیشنوم . بنظرتون از همین حالا برم بایاس و کارت گرافیکو اپدیت کنم؟ (هنوز بازی وصل نکردم) راستی با برنامه هم چک کردم سرعت هارد رو 7200 نشون میده و باس رم رو هم 1066 . پیشسنهادم اینه که دوستان اگه خواستن بگیرن این مدلو بگیرن بهاطر سرعت هارد . راستی هاردم هم سیگیت بود . رم رو نمیدونم ولی چیزی پیدا نکردم . پشتشو که باز کردم عکساشو میزارم همینجا طلبه شدم بازش کنم !
    Last edited by hasanoooooooo; 04-09-2010 at 15:30.

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه فرقی نمیکنه. فقط نسخه ی جدیدترشه و اونی که در سایت ایسوس و یا در سی دی درایوهاش وجود داره قدیمیه.

در مورد CPU هم دمای بالای 60 درجه در مواقع معمولی مثل تو اینترنت گشتن, فیلم دیدن, موزیک گوش کردن اصلا طبیعی نیست. شما سعی کن کلاک سی پی یوی رو روی 930 تا 950MHz استفاده کنی. یعنی خود سی پی یو که از کلاک 1.6GHz شروع میشه و تا 2.8 گیگاهرتز میتونه بالا بره رو استفاده نکنی. شما از همون 930 مگاهرتز استفاده کن تا خودش هر وقت نیاز داشت با کلاک بالا تر اور بشه و تا 2.8 بالا بره.اینطوری حرارت و دمای سی پی یو کاهش پیدا میکنه.
    مهران جان ، من الان یه بررسی کردم برای نرم افزار چیپ ست و سری به سایت اینتل زدم . همونطور که می دونی چیپ ست این لپ تاپ از نوع سری 5 هست (چیپ ست شما PM55 بود؟) و در قسمت ساپورت و نرم افزار های موجود برای این چیپ ست ، دیدم که آخرین ورژن موجود بر روی سایت اینتل هم 9.1.1.1025 هست و این همون ورژنیه که روی سایت اسوس هم موجوده . اینی که شما معرفی کردی 9.1.2.1007 هست و فکر کنم یه جای کار ایراد داشته باشه .
    اما در مورد دمای سی پی یو و کلاک من لپ تاپم رو روی حالت بالاترین کارایی تنظیم کردم (High perfirmance) منظور شما همین مورده؟ یعنی از این حالت خارجش کنم؟ یا اینکه تنظیم دیگری باید انجام بدم؟
    الان که چک میکنم دما روی 62 تا 64 هست و پروسس خاصی هم ندارم الان و مطلب بعد اینکه دمای محیط هم 25 هست حدودا .
    مورد بعدی ، نرم افزار intel matrix storage هست که ورژن جدید ترش روی سایت اینتل موجود بود و دانلودش کردم البته هنوز نصب نکردم.<<<< دوستان این نرم افزار ظاهرا با این لپ تاپ سازگاری نداره و روی سیستم من نصب نشد و پیغام خطا داد و باید از همون نرم افزاری که روی سایت اسوس هست استفاده کنیم>>>>>>
    این آدرس صفحه ی دانلود
    کد:
    و دیگه اینکه من از بایوس برای استاندارد ارتباط درگاه ها از ATA استفاده کردم و بنظرم میرسه که پرفورمنس سیستم بهتر شد و کارایی هارد بالاتر رفت البته در نمره ی ویندوز تغییری نبود البته شادی هم توهم منه و باید دوباره بعد از چند روز که در این حالت کار کردم برگردم به حالت قبل ببینم آیا تفاوتی بوده یا نه .
    Last edited by Ali_B1; 04-09-2010 at 15:57.

10. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بلاخره خریدمش دم اسوس گرم واقعا فکر نمیکردم تا این حد خوشم بیاد ازش . تاحالا که مشکلی نبوده حتی سرهت هاردش و رمش منو اذیت نکردن . میخوام درشو باز کنم ببینم رمشو این چیزاش چجوریاست! پیچای پشتو باز کنم حله دیگه؟ میشه بگید کدوم هارو باید باز کنم ؟ ریکاوری هم گرفتم دقیقا 5 dvd شد . شکر خدا تا حالا که نه صدای هارد نه هیچ چیز دیگه دیگهای رو نمیشنوم . بنظرتون از همین حالا برم بایاس و کارت گرافیکو اپدیت کنم؟ (هنوز بازی وصل نکردم) راستی با برنامه هم چک کردم سرعت هارد رو 7200 نشون میده و باس رم رو هم 1066 . پیشسنهادم اینه که دوستان اگه خواستن بگیرن این مدلو بگیرن بهاطر سرعت هارد . راستی هاردم هم سیگیت بود . رم رو نمیدونم ولی چیزی پیدا نکردم . پشتشو که باز کردم عکساشو میزارم همینجا طلبه شدم بازش کنم !
    حسن جان مبارک ات برادر . به جمع اسوس دارها مخصوصا این مدل خوش اومدی . امیدوارم که به خوشی ازش استفاده کنی .در مورد باز کردن پشتش من بهت همچین توصیه ای نمی کنم و بهتره این کار رو نکنی چون ممکنه گارانتیت رو غیر قابل استفاده کنی. می تونی از نرم افزار ها اطلاعات سخت افزارت رو کامل ببینی .
    در مورد kinston باید بگم که برای منم در بعضی منو ها این رو نشون میده و در برخی دیگه kingston

12. 3 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان ، من الان یه بررسی کردم برای نرم افزار چیپ ست و سری به سایت اینتل زدم . همونطور که می دونی چیپ ست این لپ تاپ از نوع سری 5 هست (چیپ ست شما PM55 بود؟) و در قسمت ساپورت و نرم افزار های موجود برای این چیپ ست ، دیدم که آخرین ورژن موجود بر روی سایت اینتل هم 9.1.1.1025 هست و این همون ورژنیه که روی سایت اسوس هم موجوده . اینی که شما معرفی کردی 9.1.2.1007 هست و فکر کنم یه جای کار ایراد داشته باشه .
    اما در مورد دمای سی پی یو و کلاک من لپ تاپم رو روی حالت بالاترین کارایی تنظیم کردم (High perfirmance) منظور شما همین مورده؟ یعنی از این حالت خارجش کنم؟ یا اینکه تنظیم دیگری باید انجام بدم؟
    الان که چک میکنم دما روی 62 تا 64 هست و پروسس خاصی هم ندارم الان و مطلب بعد اینکه دمای محیط هم 25 هست حدودا .
    مورد بعدی ، نرم افزار intel matrix storage هست که ورژن جدید ترش روی سایت اینتل موجود بود و دانلودش کردم البته هنوز نصب نکردم.
    این آدرس صفحه ی دانلود
    کد:
    و دیگه اینکه من از بایوس برای استاندارد ارتباط درگاه ها از ATA استفاده کردم و بنظرم میرسه که پرفورمنس سیستم بهتر شد و کارایی هارد بالاتر رفت البته در نمره ی ویندوز تغییری نبود البته شادی هم توهم منه و باید دوباره بعد از چند روز که در این حالت کار کردم برگردم به حالت قبل ببینم آیا تفاوتی بوده یا نه .

بله عزیز چیپ ست های PM55 و HM55 جزو سری 5 حساب میشند.
    در مورد نسخه ای که در سایت اینتل هم وجود داره اگر به لینکی که گذاشتم دقت کنی متوجه میشی که آخرین نسخه رو از سایت اینتل لینک دادم. در ضمن خودم هم از همین استفاده میکنم و وقتی هم که فرمت میکنم اولین چزی که نصب میکنم همینه نه اونی که در سایت ایسوس وجود داره.

این درایو چیپ ستی که گذاشتم برای تمام سری ها زیر کار میکنه و فرقی نمیکنه چیپ ست لپ تاپ شما چی باشه.

Intel® 4 Series Chipset
    Intel® 3 Series Chipsets
    Intel® 5 Series Chipset
    Intel® 6300ESB I/O Controller Hub
    Intel® 848P Chipset
    Intel® 865 Chipset Family
    Intel® 875P Chipset
    Intel® 910 Express Chipset Family
    Intel® 915 Express Chipset Family
    Intel® 925X Express Chipset Family
    Intel® 945 Express Chipset Family
    Intel® 946 Express Chipset Family
    Intel® 955X Express Chipset
    Intel® 965 Express Chipset Family
    Intel® 975X Express Chipset
    Intel® Centrino® Processor Technology
    Intel® Chipset Software Installation Utility
    Intel® E7210 Chipset
    Intel® E7221 Chipset
    Intel® E7230 Chipset
    Intel® E7320 Chipset
    Intel® E7520 Chipset
    Intel® E7525 Chipset
    Intel® E8500 Chipset
    Intel® E8501 Chipset
    Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
    Mobile Intel® 5 Series Chipset
    Mobile Intel® 910GML Express Chipset
    Mobile Intel® 915 Express Chipset Family
    Mobile Intel® 945 Express Chipset Family
    همینه دیگه... آخه واسه چی High Performance ؟ وقتی سی پی یو میتونه توسط توربو بوست خودش رو اور کنه اونوقت لازم نیست در مواقع معمولی روی High بزارید. چون وقتی روی High گذاشته بشه سی پی یو همیشه و دائم با کلاک 2.3GHz به بالا کار میکنه. حتی در حالت چت کردن معمولی هم این کلاک پایین نمیاد.

عکس بالا در صورت استفاده از High Performance هست. سی پی یو 61 درصد نسبت به حالت معمولی خودش که 1.6GHz هست اورکلاک شده و این یعنی حرارت بیشتر.

حالا عکس زیر در حالت Entertainment هست.

اگر دقت کنی میبینی اخلاف زیاده و بصورت Under Clock کار میکنه یعنی از اون چیزی که اینتل برای i7 720qm گذاشته کمتر. این کلاک فقط در مواقع معمولی اینطوریه و وقتی مثلا شما برنامه ای رو run کنید سی پی یو اتوماتیک میره روی کلاک بالا و تا حد 2.8 GHz هم بالا میره اما برنامه که باز شد و در حافظۀ رم قرار گرفت کلاک سی پی یو دوباره میاد روی دور و بر 930 تا 950 و آروم کار خودش رو میکنه.

دمای معمولی سی پی یوی من مابین 45 تا 50 درجه است و هیچ وقت ندیدم در حالت معمولی از 55 به بالا بره ولی اکثره توی 47/ 48 و این حدودا کار میکنه. اما موقع رندر کرد و یا دستور هایی که به کلاک بالای سی پی یو احتیاج دارند تا 67 و 70 هم بالا میره.

مورد بعدی ، نرم افزار intel matrix storage هست که ورژن جدید ترش روی سایت اینتل موجود بود و دانلودش کردم البته هنوز نصب نکردم.
    اینو چک نکردم. مرسی که اطلاع دادی.
    باید ببینم من کدوم نسخه اش رو دارم. بعدش هم باید تغییراتی که در این نسخه انجام شده رو از جایی پیدا کنیم تا ببینیم که مشکلی پیش نمیاره. چون همیشه آپدیت کردن در جهت مثبت حرکت نمیکنه و بعضی وقتها آپدیت نکنی بهتره

ویرایش> پست رو که دادم دیدم ادیت کردی پستتو و گفتی نصب نشد. منظورت intel matrix storage بود دیگه؟
    Last edited by M E H R A N; 04-09-2010 at 16:18.

14. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ازهمه دوستان که وقت میگذارن و پاسخ میدن ممنونم

اینم تستی که قرار بود انجام بدم

اگه دوستان دیگه (بهخصوص اونایی که رمشون متفاوته) لطف کنن و این تست رو انجام بدن و نتیجه رو اینجا بگذارن ممنون میشم

مهران جان شما هم اگرچه مدل لپتاپت فرق میکنه ولی لطفا شما هم یه تستی بکن

ممنون
    بفرما اینم مال من

16. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا بعضی اوقات که بنچ مارک میگیرم تو قسمت CPU Multiplier مینویسه 21X و بعضی اوقات مینویسه 18X.
    مشکلی هست؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

محسن جان معذرت میخوام اما امکان باورش وجود نداره و غیر ممکنه چطوری تو این همه صفحه اینو نگفته بود؟ وئ فکر کردید که Asus انقدر مشنگه که بیاد به شما بلوری رایتر بده؟ قصد بی احترامی ندارم اما امکان نداره شما بگو حتی 1 دستگاه بازم میگم امکان نداره ! تو سایت اسوس شما برو باسه این مدل زده بلوری ریدر . در کلام اخر هم بگم که نمیدونم شما چه اصراری داری تا به بقیه این موضوع رو بگی . دوستان دیگه هم که مدل شمارو داشتن گفتن که نداره بلوری رایتر نداره . لطفا بحث رو ادامه ندید .[/QUOTE]
    من اصراری ندارم ثابت کنم رایتر هست یا نه فقط میخواستم بگم حرف من صحت داره و راست بودن حرفمو ثابت کنم و بگم که همینطوری حرف نمیزنم و دلیل برای حرفام دارم حالا هرکی میخواد باور کنه هرکیم نمیخواد نکنه

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

من اصراری ندارم ثابت کنم رایتر هست یا نه فقط میخواستم بگم حرف من صحت داره و راست بودن حرفمو ثابت کنم و بگم که همینطوری حرف نمیزنم و دلیل برای حرفام دارم حالا هرکی میخواد باور کنه هرکیم نمیخواد نکنه

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •