دوست عزیز به نظر من فعلا صبر کن نه اینکه میگم سی 7 بگیر.
قیمت ویو خیلی الکب بالا رفته.بدون گارانتی اینروزا 450 میگن.حتی بالاترم میره.در صورتی که تا 380 390 هم اومده بود![]()
دوست عزیز به نظر من فعلا صبر کن نه اینکه میگم سی 7 بگیر.
قیمت ویو خیلی الکب بالا رفته.بدون گارانتی اینروزا 450 میگن.حتی بالاترم میره.در صورتی که تا 380 390 هم اومده بود![]()
بنظر من اصلا نمی ارزه این همه پول بالاش بدی،شنیدم فروشش از یه میلیون گذشته تو اروپا ولی.....
اگه سامسونگ انتخاب کردید فقط omina hd
ویراش گر اسناد N8 تو چه سطحیه؟ از فروم بازا کسی عکسی فیلمی داره؟
gsm.ir که رنگ ما رو پروند!
کلا با سی7 حال نمی کنم
صبر کن همین ان8 رو بگیر که المان های بهتری داره
ارزش صبر کردن رو داره ان8
ویو گوشی خوبیه
ولی قیافه اش زاقارته مثل اسباب بازی می مونه مخصوصا دکمه منو اش
فقط با گارانتی بگیر
چون یکی از بچه های همین فروم خودمون گوشی اش حسابی خرج رو دستش گذاشته بود
در مورد این که اون دوستمون امنیا اچ دی رو توصیه کردن
به دلایل مختلف اونو توصیه نمیکنم(بعد از یکسال و 3 ماه داشتن این گوشی در کنار ان82 ام)
مهم ترینش میزان سار پایینش بود
که تو نقاط سیگنال ضعیف یا خارج از شهر واقعا منو اذیت میکرد
بسيار متشکرم از راهنماييها.
فقط در پاسخ جناب astaragg که فرمودن چرا امنيا اچ دي نميخري بايد بگم که کيفيت خوب بازيها يکي از معيارهاي منه براي انتخاب و خب اين ويژگيو ويو و C7 بيشتر ساپورت ميکنن تا امنيا اچ دي که سيمبين 9.4 داره.
موفق باشيد.
ويرايش:
خب قطعا کارايي مهمتر از ظاهره. دليل اينکه بجاي N8 دنبال C7 هستم هم راستش اينه که فرق اين دو تا توي خروجي HDMI و مگاپيکسل بالاتره که راستش دوست ندارم بخاطرشون پول بيشتر بدم.
سلامت باشيد.![]()
Last edited by Honradez; 01-10-2010 at 19:06.
من تنها اشکالی که تو HD دیدم پایین بودن سرعت تو گالریش بود.
سلام.
من خودم n97 رو 700000 خریدم . ولی الان گارانتی اصلی 450000 یعنی ظرف یه سال 250000 سرم کلاه رفت.
عاشق N8 و امکاناتشم ولی من تا تابستون سال دیگه صبر می کنم. که قیمتش واقعی شه الان بیاد تو این ایران باز سر ادم 200 تا 300 تومن کلاه میره .
البته از این موضوع هم نباید گذشت: ( گرفتن گوشی تو همون اوایل لذتی داره که نگو !!!!)
البته خوددمم گیج شدم چون من اگه پارسال 97 نمی گرفتم و صبر می کردم تابستون امسال بگیرم N8 میدیدم و از گرفتن 97 پشیمون می شدم . یعنی اگه تا تابستون سال دیگه بخوام واسه این گوشی صبر کنم قطعا یه گوشی شاخ دیگه میادو من از خریدن N8 پشیمون میشم . واقعا خودمم موندم چیکار کنم.
اینطور حساس بودن رو گوشی زیاد....،من 5 سال پیش N70گرفتم 360 تومن الان اصلا نمی دونم چنده.تنها کاری که باهاش نکردم هاکی رو یخ که اونم تو دسترس نیست.
الان وقتش شده که بگم با بای N70.
سامسونگ هم استفاده از سیمبین رو تعطیل کرد و تا پایان سال مهلت داده کاربراش موارد مورد نیازشون رو دریافت کنن.
ولی ما همچنان طرفدار سیمبینیمو منتظر N8... همون بهتر که سیمبین تک بشه... ولی یه روز پشیمون میشن... رابط کاربری ساده خودش یه نعمت به حساب میاد، بزار برن دنبال ویندوز فون 7 مسخره و تکراری و آندروید.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Coming to a draw on a very touchy and resource-intensive subject such as developer support for an OS, a forum post states that by the 29th of October, Samsung will close down the Symbian Lab.dev. By the 30th the entire forum will be gone and by year's end all Symbian content will be removed from existence
We recommend posting any new discussion board queries no later than the 10th of December 2010 to ensure your issue can be addressed prior to the Forum’s closure. Please take this opportunity to download any required documentation before all content is removed. Registration and certification of Symbian applications for the Samsung Apps store will cease from 08:00am on the 31st of December 2010
Last edited by matin350; 01-10-2010 at 23:15.
طرفدار سیمبینیمو منتظر N8
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)