باید بگم من نا امید شدم از PES این چیزی نبود که انتظار داشتم واقعا که.
باید بگم من نا امید شدم از PES این چیزی نبود که انتظار داشتم واقعا که.
دوست عزیز منم ای مشکلو داشتم
این کارو کردم درست شد
اول درایو c رو خالی کن
بعد فایل دانلودی رو تو program file درایو c کپی کن و از اونجا نصبش کن
مال من اینطوری درست شد
به نظرم خیلی بهتر شده البته فیفا رو نمیدونم اونو امشب دان میکنم
علاوه بر این مساله کونامی "احتمالا به عمد" مسیر پاسها رو بطور کامل آزاد نذاشته و محدودیتهایی درش ایجاد کرده تا پاس دادن برای گیمر راحت باشه مثلا اگر شما در یک شعاع مشخصی نسبت به بازیکن هم تیمی خودت پاس بدی اون توپ به بازیکن هم تیمیت میرسه هر چند که زاویه پاسی که شما دادی دقیقا زاویه ای نباشه که بازیکن هم تیمی شما در اون مکان قرار گرفته .
بعنوان نمونه ببینید من دارم با این بازیکن مستقیم حرکت میکنم ( در مسیر فلش سیاه رنگ ) و پاسمو مستقیم در همون مسیر حرکتم میدم اما پاس بصورت اتوماتیک به سمت بازیکن هم تیمی منحرف میشه و به این بازیکن میرسه :
تو نا امید شدی،من نا امید بودم! ببین این فیفا چی بود که به خاطرش کنسول خریدم!
فقط فیفا ، اونم از نوع 11 ش !
به نظر من شوت ها هم به مقدار زیادی دستی شدن. اگه زاویه بدی به توپ بدی، با اختلاف زیاد از کنار دروازه بیرون میره، و یا موقع تک به تک زدن باید جهت مناسب رو بدی که گوشه دروازه بزنه، یه چیزی شبیه فیفا.
پ.ن: دوربین این بازی واقعا عالیه!واقعا هیجان رو به بازی میاره. وقتی با دوربین Tele فیفا یا PES های قبل مقایسه ش می کنم واقعا اونا غیر قابل حمل میشن!
شهروز جان لطفا اینجا توی تاپیک PES اینجور بحثها رو راه ندازید . سعی کنیم به نظرات و سلیقه های همدیگه احترام بذاریم به هر حال کسانی هستن که چیزهایی توی هر کدوم از این دو بازی میبینن که ممکنه یکی دیگه اونا رو نبینه پس نباید بلافاصله نظر خودمونو به همه تحمیل کنیم .
احتمالا باید همین طور باشه من دقت نکردم اما چیزی که من مطمئنم اینه که محدودیتهایی درشون وجود داره یعنی آزادی بصورت مطلق و کامل نیست .
Last edited by 4039; 16-09-2010 at 17:35.
مني كه هر روز مي اومدم اين فروم تا لينك دمو رو ببينم هنوز دمو رو دان نكردم،2پارت ديگه مونده فكر نميكردم اينترنت كافي نت اينقدر نوسان داشته باشه (دوستان هم همش ضدحال ميزنن)يكي ميگه انتظار اين pes رو نداشتم ،يكي ديگه ....
بالاخره دان كنيم يا نه؟؟؟؟؟
همین سطح آزادی که در پاس هست (که به نظر من بیشترش دیگه معقول نیست) فکر می کنم موجب اعتراض گیمرهای عادی بشه! اگه شوت هم همین قدر آزاد بشه که فکر کنم همه فراری شن.گرچه من واقعا لذت بازی رو مساوی سخت بودنش می دونم.
شما اگه PES های قبلی رو دوست داشتی و ازشون لذت میبردی مطمئن باش این دمو و این شماره بمراتب قشنگ تر و جذابتر از نسخه های قبله و حسابی ازش لذت میبری .
به نظر منم برای PES همین حد کاملا معقوله چون این بازی مخاطبان خاص خودشو داره کسانیکه دوست ندارن بازی بیش از حد سخت بشه تا از لذت بازی کم نشه .
به هر حال امسال دو تا بازی روی PC داریم از هر کدوم خسته شدیم میشه اون یکی رو بازی کرد .
Last edited by 4039; 16-09-2010 at 17:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)