حل شد.
اشتباه از بنده بود.
پاک می شود...
حل شد.
اشتباه از بنده بود.
پاک می شود...
Last edited by sepehr_x50; 15-04-2010 at 23:02.
اساسین تامب ها ماموریت هایی هستن که با انجام دادنشون لباس الطائر باز میشه.
باید از رو اتیش ها رد شی تا ارتفاعت رو از دست ندی و بیفتی. با زدن دکمه S سر وسیله میره بالا و با w میاد پایین
خب بايد بگم با زحمات همه ي شما ها من بازي رو تموم كردم فكر كنم چند تا سوال برام مونده !!! چه بلايي سر كريستينا اومد؟
مثل اينكه قراره اساسين 3 هم اتزيو قراره بشه اما چطورياتزيو كه تو آخرش 40 ساله بود؟
دوستان من سرور رو احرا میکنم و بعد بازیرو یه چند تاچیز سریع مینویسه تو سرور ولی بعد بازی میگنه کنکت نیستی بع اینترنت !!!
مشکل از چیه ؟
اصلا اون اساسین تانب نیست.
اگه دقت کنی می بینی که special memory هستش که همین جوری عشقی برای پرواز کردن هست.
فقط همین.
آقا من تو Season اول جايي كه دزموند سرش گيج ميره بعد الطائر هست كه دنبال يه نفر بايد بدوم حتي ازش جلو هم ميزنم ولي وقتي به برج ميرسه نميتونم بالا برم به هيچ وجه از اون تخته آويزون نميشه نميدونم مشكل چيه!؟
یکم تلاش کن![]()
توی sequence 1 memory 5 یه مرحله هست که باید نامه ÷دره رو بدی به اون یارو اسم مرحله هم هست paperboy
اما بعد حرف زدن با پدره هیچ علامتی برای رفتن تو نقشه نمیاد من ولیو صفحه قبل رو دانلود و جایگزین کردم با همونی که تو ÷وشه سرور بود اما بازم نشد
کسی میتونه راهنمایی کنه این بازی رو بدون مشکل تموم کنیم
برو تو پست اول یه Value جدید دانلود کن و برو تو پوشه نصب یازی جای Value ای هست کپی کن .
منم همین مشکل رو داشتم
سلام من هم این مشکل رو داشتم ولی با این کرک 3 مگی الان 92 درصد بازی رو تموم کردم .
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)