میگفتی محدودیت سرعت رو بردارین. پنل سفارشی بخوره تو سرت
میگفتی محدودیت سرعت رو بردارین. پنل سفارشی بخوره تو سرت
امروز تو 195 جواب دادن که خط تخلیه شده.
راهی هست که از طریق اینترنت یا سایتی بتونم مطمئن بشم که واقعاً تخلیه کردن؟چون این شرکت خیلی منو بازی داد می ترسم این کارشون هم کلک باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمارتو بزن اگه ثبت نام رفت برای مرحله بعدی خط تخلیه شده وگرنه خطا میده و مینویسه چه خبره
پیام داد که از شرکت دیگری ADSL داره
زنگ بزن پیشگامان از پشتیبانیشون بپرس تخلیه شده یا نه، اگه گفت شده بگو شاهکارتم چک کنه
دلیلی نداره تلفنی دروغ بگن
شرکت بعدی هم بخوای ثبت نام کنی همونجا تلفنی میزنه تو سیستم بهت میگه میشه یا نه
مودم رو نگاه کن ، باید چراغ dsl و net خاموش باشه
لزومی نداره چراغ dsl خاموش باشه مخابرات دوباره کاری نمیکنه بصورت نرم افزاری خط شما تخلیه هست تا موقع رانژه جدید خط شما رو پورت شرکت قبلی هست. دادن پورت شما به مشترک دیگه ای چراغ dsl رو خاموش میکنه.
اشتباه میکنید ، باید چراغ dsl خاموش چون باید خط از رانژه تخلیه بشه کامل ، من از سال ۸۹ adsl داشتم ، هر بار تخلیه میکنم چراغ dsl خاموش میشه
امروزه در اکثر مراکز مخابراتی (اگه نگم همه مراکز) با توجه به مدرن سازی دستگاه های mdf، عملیات تخلیه بصورت نرم افزاری صورت میگیره و چراغ های مودم خاموش نمیشه. بعد از درخواست رانژه شرکت جدید با جابجایی جامپر مربوطه خط رانزه میشه! (در حین جابجایی جامپر به مدت کوتاهی چراغ مودم خاموش میشه که بسته به فرز بودن شخص رانزه کار میتونه دقایقی و یا حداکثر یکی دو ساعت باشه)
چند ماهی بود با پدیده افت سرعت و لیمیت کردن سرعت روی 4 مگ روبرو نشده بودم ولی از امروز مجدد سرعت روی 4 مگ فیکس شده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)