تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 188 از 410 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اتفاقن من سرعتم 256 بود اون موقع ، سرعت دانلودم 30 تا بالاتر نمیرفت
    رفتم گفتم مخابرات با سرعت 256 دارن 70 تا دانلود میکنن ، دختره زل زد
    توی چشای من گفت خیر چنین چیزی نیست بعد کلی باهم دعوا
    کردیم ، زنگ زد مخابرات ، بهش گفتن چرا درسته کلی ضایع شد

به اون زمان ( پارسال ) که من داشتم که از لحاظ سرعت پستترین بود الان
    رو نمیدونم چطوریه.

2. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عزیز این پیشگامان کجاست؟
    ادرس سایتش چیه؟
    نمایندگی اراکش کجاست؟
    1 مگ 2 مگ به کاربر خونگی میدن؟
    خیابون ملک، 2 مگ هم نمیده فقط زیر یه مگ... یه مگ هم به سختی باید کاربر با سابقه باشی . خودم 4 ساله ازشون میگیرم دیگه کلی اعتبار دارم اونجا

پیشگامان همون رزنت هستش ، خیابون ملک ساختمان سیمرغ ، طبقه ی سوم یا چهارم به نظرم باشه ( همون ساختمون که
    زیرزمینش برای خدمات امور مشترکینه و جلوش عابربانک هست ). من که از رزنت دزد تر ندیدم و قرارداد سه ماهه باهاشون
    بسته بودم پولشم از پیش داده بودم ، ولی باورت نمیشه همون ماه اول رفتم قرارداد رو فسخ کردم گفتم پولمم مال خودتون
    الانش رو نمیدونم دیگه چطوریه ؛
    من رفتم اکانتم رو ارتقا بدم با اینکه از 15 درصد اکانتم استفاده شده بود حدود 40 درصدش رو کم کرد. منصفانه نبود ولی چون سرعتشون بالاست من بازم ازشون سرویس میگیرم مگه اینکه سرعت بیاد پایین...

ولی یکی از اشناهامون که رزنت داره بهم گفت من 256 دارم با 250 دانلود میکنم
    منم افتادم هوس برم بگیرم ولی فعلا حسش نیست
    یه زمانی سرعت 450 هم میداد ولی الان بالای 175 نمیره...

اتفاقن من سرعتم 256 بود اون موقع ، سرعت دانلودم 30 تا بالاتر نمیرفت
    رفتم گفتم مخابرات با سرعت 256 دارن 70 تا دانلود میکنن ، دختره زل زد
    توی چشای من گفت خیر چنین چیزی نیست بعد کلی باهم دعوا
    کردیم ، زنگ زد مخابرات ، بهش گفتن چرا درسته کلی ضایع شد

به اون زمان ( پارسال ) که من داشتم که از لحاظ سرعت پستترین بود الان
    رو نمیدونم چطوریه.

6 ماهی هست خیلی بهتر شده من هر شب 3 گیگ میگیرم همین دیشب هم دوباره 3 گیگ دانلود کردم. البته خودم فقط تورنت کار میکنم نمیدونم با IDM چه طوریه... در کل قیمتهاش نسبت به مخابرات خیلی بالاست (یه مگ 4گیگ 27 تومن) ولی کیفیتش هم خوبه (شاید به اندازه قیمتش خوب نباشه اما تورنت باز باشی ردیفه هروقت هم سرعت پایین بیاد زنگ میزنی یا حضورا میری اوکی میکنه برات)

اینم مقدار دانلود دیشبم:

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان گزارش کارکردشون تو سایت مخابرات درست کار میکنه؟

برای من گزارش کارکرد کلی که اصلآ نمیگیره و خطا میده و ریزکارکرد هم در ادامه دوره قبلی ثبت میشه و اصلآ حجم مصرفی و باقیمانده و ... مشخص نیست!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برای من گزارش کارکرد کلی که اصلآ نمیگیره و خطا میده و ریزکارکرد هم در ادامه دوره قبلی ثبت میشه و اصلآ حجم مصرفی و باقیمانده و ... مشخص نیست!!!
    ماله منم همینطوری درهم برهمه اصلا خوشم نمیا برم تو سایتش هیچی سردرنمیارم پاک اعصابم خوردمیشه
    فعلا همینجوری استفاده میکنم بعد میرم قبض تلفن و نگا میکنم ببینم چقد شده تا الان شصت تومن شده

6. این کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پریروز صبح (30ام) اس از مخابرات اومد نوشته بود به علت عدم پرداخت بدهی و اینا تلفن ثابت شما از هم اکنون قطع میشود، نامردا درجا قطع کرده بودن!! حالا به خاطر چی؟ به خاطر اینکه پول تلفن + اینترنت از 50 تومن بیشتر شده! نه قبضی اومده نه اطلاعی دادن همینطوری کشکی کشکی برا اینکه بیشتر از 50 شده قطع میکنن!!! بدون اطلاع قبلی...

حالا بگی 10 15 روز دیر پرداخت کنی قطع کنن یه چیزی! نه اینکه هنوز دو ماه تموم نشده قطع کنن بعد بگن به علت عدم پرداخت بدهی!!!

حالا اینا به کنار این مخابرات پول تموم اون شبانه هایی که رو روزانه رفته بود + اونایی که 2بار حساب کرده بود رو میخواد بگیره!!! 5گیگ مازاد زده برا من!

حالا یک خبر خوب اینکه اینترنت قطع نمیشه، حتی دوطرفه تلفن قطع بشه، اینترنت روقطع نمیکنن...من رکورد تا 90 تومن رو داشتم که قطع نکردن...و انگار بیشتر هم بشه قطع نمیکنن...کسی میدونه این روند تا چه عددی ادامه داره؟ عجب سیاست چرتی دارن!
    اون بخش آخر رو نفهمیدم...شبانه چطور روی روزانه رفته؟!

دوره جدید(بهمن-اسفند) رو آره نمایش نمیده، ولی قبلی رو چرا(آذر-دی).
    معمولن گزارش دوسه روز عقبه...و شاید بخاطر این اول دوره چیزی نمایش نمیده...

میگم بریم یک کمپین اعتراضی بزنیم...امضا جمع کنیم...یک کاری بکنیم...چقدر دغدغه حجم؟ چرا مخابرات تهران با چندین میلیون مشترک و خیلی از شهرستانها بزرگ و کوچیک دیگه باید اینترنت نامحدود با قیمت معقول ارایه بدن ولی اراک نداشته باشه؟

8. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آرش میگم اگه به این شکلی که میگی باشه که عالیه پسر ؟؟؟؟ یه جا میشه کرد توی پاچه ی مخابرات بالاخره !!
    فرض کن تا 90 تومن بدهی داری اینا اینترنت رو قطع نمیکنن ، از اینترنت استفاده کن و حالش رو ببر
    از طرفی میری 50 تومن میدی یک خط تلفن جدید میخری ، اینترنت هم که مفت داری استفاده میکنی

10. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اراک - هپکو

پيش فرض

سلام بچه ها
    همسایه ی ما الان نزدیکه 5 ماهه خطشون قطعه ولی داره از اینترنت استفاده میکنه 256 باسرعته دانلود 120 بدون هیج مشکلی هرماه هم حدود 15 گیگ مازاد داره . حال میکنه واسه خودش-
    ولی مخابرات اونقدر هم خر نیست اگه یه خونه بدهی داشته باشه تا بدهی صاف نشه به اون خونه خط جدید نمیده.

12. 5 کاربر از max0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ای بابا . الان سه روز هست این سایت تست سرعت برام لود نمیشه . انگار هممون به این شرایط عادت کردیم .

14. 2 کاربر از aali361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

حالا یک خبر خوب اینکه اینترنت قطع نمیشه، حتی دوطرفه تلفن قطع بشه، اینترنت روقطع نمیکنن...من رکورد تا 90 تومن رو داشتم که قطع نکردن...و انگار بیشتر هم بشه قطع نمیکنن...کسی میدونه این روند تا چه عددی ادامه داره؟ عجب سیاست چرتی دارن!
    اون بخش آخر رو نفهمیدم...شبانه چطور روی روزانه رفته؟!
    آره برا منم جالب بود که اینترنت قطع نمیشه!

اگه یادتون باشه اوایل یا اواسط دی دو سه شب اگه دانلود شبانه میکردی جزو روزانه حساب میکرد! اما بعدش این مبلغ اضافی رو از داخل ریزکارکرد حذف کردن ولی کارکرد کلی همچنان همونطور بود تا الان که دیدم برحسب همون کارکرد کلی حساب کرده و عملا 2 گیگ مازاد به خاطر این اضافه شده...

سرهم 5 گیگ مازاد زده که من نهایت یه گیگ مازاد مصرف کردم یعنی 4 گیگ الکی! پولش مهم نیست چون همش میشه 12تومن از اونجا حرص آدم درمیاد که اینا فک میکنن زرنگن!

16. 4 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ولی مخابرات اونقدر هم خر نیست اگه یه خونه بدهی داشته باشه تا بدهی صاف نشه به اون خونه خط جدید نمیده.
    خب یه نکته ای اینجا هست ، ما خونمون دو تا خط داره !! خط ADSL من جداست

18. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •