تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 1049 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ما تلوزیون ال جی lx 9500 و سینمای مدل LH-790HTS داریم.
    میخوام بدونم با این دو میشه فیلم و ... از TV روی فلش ضبط کرد؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون، بله برای گوش دادن به موسیقی می خوام.
    میشه یه مدلی سرتر و بهتر از این مدل پایونیر معرفی کنی؟ قیمتیشم تا حدودی بیشتر بشه عیب نداره، راستش فامیلمون یکی از همین پایونیرها داره دیگه من نمی خوام سیستمم صوتیم لنگه ی اون باشه، میگه خریده 350 یا خالی میبنده یا بهش گرون فروختن ولی ضبط خیلی خوشگلیه.
    من تو ضبط بیشتر به کیفیت صدا توجه دارم نه قدرت ولوم و ووفرش چون این ضبطایی که صدای ووفرشون زیاده آهنگو خراب میکنن مخصوصا وقتی راک و متال و اینا گوش بدی .
    خب پس با این حساب باید بری سراغ محصولات JVC .این شرکت سیستم های صوتی خونگی خوبی با قیمت های پایین داره.
    مثلا مدل NX-DC3 که قیمتش هم تو سایت چاره 370 تومن نوشته.
    و یا همون مدل به هماره ساب ووفر یعنی مدل NX-D5 با قیمت 440 تومن.
    و یا مدل DX-J21 که البته از مدل های بالا کمی قدیمی تر هست به قیمت 330 تومن.

دوستان ما تلوزیون ال جی lx 9500 و سینمای مدل LH-790HTS داریم.
    میخوام بدونم با این دو میشه فیلم و ... از TV روی فلش ضبط کرد؟
    سینمای شما چنین قابلیتی نداره.در مورد پنلتون هم من اطلاعی ندارم.

3. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yaroo89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان .سینمای خانواده onkio TXSR308 توی سایتی به قیمت 2300درهم امارات با مشخصات زیر هست می خوام بدونم از سری rs پایونیر بهتر یا نه .با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CONNECTION FEATURES
    • Audio and 1080p Video Processing via HDMI (3 Inputs and 1 Output)
    • HDTV-Capable (720p/1080i) Component Video Switching (2 Inputs and 1 Output)
    • Front-Panel Audio Input for Portable Devices
    • 3 Digital Inputs (2 Optical and 1 Coaxial)
    • 4 A/V Inputs and 1 Output
    • Video Output (Monitor)
    • 1 Audio Input
    • Subwoofer Pre Out
    • Speaker A/B Terminals
    • Banana Plug-Compatible Speaker Posts for Front L/R Channels (Speaker A)
    • Color-Coded Speaker Terminals
    • Headphone Jack
    OTHER FEATURES
    • Crossover Adjustment (40/50/60/80/100/120/150/200 Hz)
    • A/V Sync Control Function (Up to 100 ms in 10 ms Steps)
    • Tone Control (Bass/Treble) for Front L/R Channels
    • 3-Mode Display Dimmer (Normal/Dim/Dimmer)
    • Sleep Timer (via Remote)
    • Battery-Free Memory Backup
    • RDS (PS/RT/PTY/TP)
    • 40 FM/AM Random Presets
    • RIHD (Remote Interactive over HDMI) for System Control
    • Compatible with RI (Remote Interactive) Dock for iPod
    • RI (Remote Interactive) Remote Control

ADVANCED FEATURES
    • HDMI™ Version 1.4a to Support 3D Video Formats, Audio Return Channel, Deep Color™, x.v.Color™, LipSync, Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™, DVD-Audio, Super Audio CD, Multichannel PCM, and CEC
    • Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™, Dolby® Digital Plus, DTS-HD High-Resolution Audio™ Decoding
    • Universal Port for Single-Cable Connection of Optional Onkyo Dock for iPod or DAB+ Radio Tuner
    • Overlaid On-Screen Display (OSD) via HDMI
    AMPLIFIER FEATURES
    • 100 W/Ch at 6 Ω, 1 kHz, 1 Channel Driven, IEC
    • H.C.P.S. (High Current Power Supply) Massive High Power Transformer
    • Optimum Gain Volume Circuitry
    • Jitter-Cleaning Circuit Technology
    PROCESSING FEATURES
    • Burr-Brown 192 kHz/24-Bit DACs (PCM1690) for All Channels
    • Advanced 32-Bit Processing DSP Chip
    • 4 DSP Modes for Gaming: Rock, Sports, Action, and RPG (Role Playing Game)
    • Music Optimizer™ for Compressed Digital Music Files
    • Theater-Dimensional Virtual Surround Function
    • CinemaFILTER™
    • Direct Mode
    • Double Bass Function
    • Non-Scaling Configuration
    • A-Form Listening Mode Memory

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این مدل های جی وی سی تفکیک صدای خوبی دارند؟
    فرق NX-DC3 با NX-D5 غیر از ساب ووفر اینه که دومی HDMI CEC with 1080p Up-Conversionداره که اولی نداره، این دقیقن چه کاری میکنه؟
    بعد این مدل dx j36

بهتره یا اون NX-DC3 یا NX-D5 ؟
    این از NX-D5 ارزون تر هست.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان .سینمای خانواده onkio TXSR308 توی سایتی به قیمت 2300درهم امارات با مشخصات زیر هست می خوام بدونم از سری rs پایونیر بهتر یا نه .با تشکر
    این مدلی که شما معرفی کردین یه مدل ابتدایی از آمپلی های اونکیو هست. و سینمای خانگی یا HTIB نیست.
    اگه با یه ست اسپیکر ارائه شده به این قیمت باید ببینید اسپیکرهاش چه مدلیه تا بشه قضاوت کرد.

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

این مدل های جی وی سی تفکیک صدای خوبی دارند؟
    فرق NX-DC3 با NX-D5 غیر از ساب ووفر اینه که دومی HDMI CEC with 1080p Up-Conversionداره که اولی نداره، این دقیقن چه کاری میکنه؟
    بعد این مدل dx j36

بهتره یا اون NX-DC3 یا NX-D5 ؟
    این از NX-D5 ارزون تر هست.
    فکر می کنم مدل NX-D5 رو بگیرین انتخاب خوبی باشه من صداش رو شنیدم دستگاه خوبیه بعضی امکانات جالب و جدید هم داره ضمن اینکه از نظر ظاهر هم خیلی ظریف و زیباست.
    مدل بالاترش هم NX-D7 هست که یه ساب بیشتر داره و همچنین قابلیت بلوتوث ولی با توجه به اختلاف قیمت زیاد فکر کنم همون مدل D5 بهتر باشه.

7. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

چند وقت بود که سایت هایی که سینماهای خانگی رو بررسی و ریویو می کردند از مدل Onkyo HT-s9100THX که یک مدل 7.1 هستش خیلی تعریف می کردند و خلاصه تو اکثر سایت ها بهترین و یا جزو بهترین ها بود.
    امسال شرکت onkyo مدل جدیدش رو روونه بازار کرده و با قابلیت های جدیدتر که مربوط به ----- جدیدش می باشد.مدل HT-S9300THX.
    کلا امسال همه شرکت هایی که AV ----- تولید می کنند قابلیت پشتیبانی از HDMI 1.4 و همینطور 3D رو بر روی محصولات خود اضافه کردند.
    حقیقتش من این مدل سینمارو توی ایران ندیدم و صداش رو نشنیدم ولی ریویوهایی که در موردش نوشته شده بسیار بسیار خوب و قابل تعریف هست.بعید می دونم مدل 2010 توی ایران گیر بیاد ولی هرکسی 2009 رو دید می تونه گزینه خیلی مناسبی براش باشه.(البته بمن یه خبر هم بده،بدم نمیاد صداش رو بشنوم.)قیمتش ظاهرا 900 دلار هستش.
    لازم به ذکر هستش که این سینما استاندار THX رو هم همونطور که آخر مدلش ذکر شده داره.
    یکی از نقاط ضعفی که از این سیستم سینمایی ذکر شده upscale در حد متوسط اون بوده و همینطور قیمت بالاش با توجه به اینکه بدون پلیر عرضه میشه.ولی هیچ ایرادی به کیفیت صدای اون نتونستند بگیرند.

این لیتک مشخصاتش تو خود سایت onkyo
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چند وقت بود که سایت هایی که سینماهای خانگی رو بررسی و ریویو می کردند از مدل Onkyo HT-s9100THX که یک مدل 7.1 هستش خیلی تعریف می کردند و خلاصه تو اکثر سایت ها بهترین و یا جزو بهترین ها بود.
    امسال شرکت onkyo مدل جدیدش رو روونه بازار کرده و با قابلیت های جدیدتر که مربوط به ----- جدیدش می باشد.مدل HT-S9300THX.
    کلا امسال همه شرکت هایی که AV ----- تولید می کنند قابلیت پشتیبانی از HDMI 1.4 و همینطور 3D رو بر روی محصولات خود اضافه کردند.
    حقیقتش من این مدل سینمارو توی ایران ندیدم و صداش رو نشنیدم ولی ریویوهایی که در موردش نوشته شده بسیار بسیار خوب و قابل تعریف هست.بعید می دونم مدل 2010 توی ایران گیر بیاد ولی هرکسی 2009 رو دید می تونه گزینه خیلی مناسبی براش باشه.(البته بمن یه خبر هم بده،بدم نمیاد صداش رو بشنوم.)قیمتش ظاهرا 900 دلار هستش.
    لازم به ذکر هستش که این سینما استاندار THX رو هم همونطور که آخر مدلش ذکر شده داره.
    یکی از نقاط ضعفی که از این سیستم سینمایی ذکر شده upscale در حد متوسط اون بوده و همینطور قیمت بالاش با توجه به اینکه بدون پلیر عرضه میشه.ولی هیچ ایرادی به کیفیت صدای اون نتونستند بگیرند.

این لیتک مشخصاتش تو خود سایت onkyo
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خبری از ست 7.1 پایونیر نیست

11. این کاربر از VAHID7442 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو قیمتی که شما مد نظرت هست سینمای خوبی گیرت نمیاد.
    به سیستم های ضبط و پخش قدیم هم الان همه چیز میگن ولی بیشتر مرسوم هست که میگن سیستم صوتی خونگی.
    بستگی به سلیقتون داره که بخواین سینما بردارین و یا سیستم خونگی،اگه استفادتون بیشتر موزیک هست مطمئنا سیستم خونگی بهتر جواب میده.
    اگه سیستم خونگی بخوای مدل rsm400dv هستش از شرکت پایونیر که به mini todoroki معروف هستش و قیمتش حدود 230 تومن هستش.با توجه به قیمتش خیلی خیلی خرید خوبی می تونه باشه.

چند مدل هست ولی شما نوشتی که دی وی دی فول اچ دی 9 گیگ!هم ساپورت کنه.ما که اصلا همچین چیزی نداریم.ولی سینماهای تو رنج قیمت 500 تومن در حال حاضر مدل 3569 فیلیپس و D7 جی وی سی و 787 پایونیر هست.

مرسی اما من فقط سینما خانگی میخوام مدل 3569 فیلیپس و کجا گیر بیارم؟ d7 هم خوشم نیومد و 787 هم خوبه... کدوم و بین این 2 تا فیلیپس و پایونیر رو شما انتخاب می کنی؟؟؟ ( از نظر پخش و کیفیت و ورودی و خروجی ها ) البته من بعدا می خوام یه بلو ری هم بخرم می خوام یه جوری باشه که با اون هم ست بشه...

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

همون مدلهایی که رایان عزیز معرفی کرد خوبه.فکرکنم led شما بیشتر فرمتها رو بخوته.یه امتحان کن.اگه نخوند باید یه بلوری پلیر بخری
    میتونی با یه وسترن لایو هم مشکلتو حل کنی

اره همه جور فرمتی رو میخونه اما من نمیخوام هی فلش وصل کنم که...
    قیمت بلوری هم دارید شما؟؟؟ اگه بخوام بگیرم خوبه یا بزارم سال دیگه؟؟؟؟

در مورود وسترن لایو هم میشه توضیح بدین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقای mr-rayan و آقای pgu83 نظرتون راجع به ال جی این 3 مدل چیه؟؟؟؟؟؟
    1-LH-790 HTS
    2- LH-780HTS
    3-LH-T1090HTS

و در آخر بین این 3 تا و 3569 فیلیپس و 787 پایونیر کدوما رو میپسندید؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مرسی اما من فقط سینما خانگی میخوام مدل 3569 فیلیپس و کجا گیر بیارم؟ d7 هم خوشم نیومد و 787 هم خوبه... کدوم و بین این 2 تا فیلیپس و پایونیر رو شما انتخاب می کنی؟؟؟ ( از نظر پخش و کیفیت و ورودی و خروجی ها ) البته من بعدا می خوام یه بلو ری هم بخرم می خوام یه جوری باشه که با اون هم ست بشه...

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

اره همه جور فرمتی رو میخونه اما من نمیخوام هی فلش وصل کنم که...
    قیمت بلوری هم دارید شما؟؟؟ اگه بخوام بگیرم خوبه یا بزارم سال دیگه؟؟؟؟

در مورود وسترن لایو هم میشه توضیح بدین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمی دونم ذر حال حاضر 3569 فیلیپس کجا داره.باید به نمایندگی ها سر بزنید.یسر هم به فروشگاه هایپر استار برید شاید هنوز داشت.
    در مورد انتخاب بین فیلیپس و پایونیر نمی دونم کدوم را به شما توصیه کنم.چون صدا سلیقه ای هست،باید خودتون صدای جفتشون رو بشنوید تا تصمیم بگیرید ولی تصویر پایونیر کمی بهتره(توجه داشته باشید کمی).
    3569 فیلیپس ورودی کواکسیال داره یعنی بلوری پلیری که تهیه می کنید باید خروجی کواکسیال داشته باشه و 787 پایونیر ورودی اپتیکال داره پس بلوری پلیرتون باید خروجی اپتیکال داشته باشه.
    قیمت بلوری پلیر ها از 200 تومن به بالاست،یستگی به مدل و کیفیت و ... داره.
    البته با توجه به اینکه قصد خرید بلوری دارید به نظر من خرید سری rs پایونیر فکر منطقی تری باشه،مگر اینکه سلیقتون نباشه.

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

آقای mr-rayan و آقای pgu83 نظرتون راجع به ال جی این 3 مدل چیه؟؟؟؟؟؟
    1-LH-790 HTS
    2- LH-780HTS
    3-LH-T1090HTS

و در آخر بین این 3 تا و 3569 فیلیپس و 787 پایونیر کدوما رو میپسندید؟؟؟؟؟
    بین سه گزینه اول من مدل 1090 ال جی رو بیشتر می پسندم.
    سینماهای شرکت ال جی رو نباید با محصولات فیلیپس و پایونیر مقایسه کنید.مطمئنا ال جی هیچوقت تو کیفیت صدا و حتی upscaling به اینا نمی رسه.

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

خبری از ست 7.1 پایونیر نیست
    پایونیر که سینمای 7.1 نداره.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •